Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1696   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:27

Η αλήθεια είναι μία πάντως και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλέον:

Οι επίσημοι μεταπωλητές (Public, Plaisio, iStorm κλπ) προμηθεύτηκαν μία μπάζα από quest και την έσπρωξαν στις 3/11 και τώρα δεν έχουν καθόλου στοκ. Κανείς δε φαίνεται να έχει παραλάβει μέχρι σήμερα από αυτούς ο οποίος δεν ήταν προγραμματισμένος για την πρώτη παρτίδα.

Οι εταιρείες κινητής οι οποίες προμηθεύονται από αλλού φέρνουν σπασμωδικά κομμάτια και δίνουν αν τύχει και βρεις στο κατάστημα την ώρα που θα μπεις.

Σήμερα ευελπιστούμε να μάθουμε πότε θα παραλάβει η quest ώστε να σπρώξει στους επίσημους την 2η παρτίδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1697   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2017 - 14:18

σημερα μεγαλη ποσοτητα παρεληφθει απο αποθηκες πλαισιο κ media.εχω ανθρωπο ο οποιος εργαζεται και με ενημερωσε.

τωρα φανταζομαι ξερετε ποιοι θα παραλαβετε. οσοι ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ και ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΕ.

καλησπερα 

#1698   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 14:29

σημερα μεγαλη ποσοτητα παρεληφθει απο αποθηκες πλαισιο κ media.εχω ανθρωπο ο οποιος εργαζεται και με ενημερωσε.
τωρα φανταζομαι ξερετε ποιοι θα παραλαβετε. οσοι ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ και ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΕ.
καλησπερα

Εχεις παραλαβει;

#1699   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/11/2017 - 14:40

Μπορεί να το έχω ξαναπει στο παρελθόν αλλά διατηρώ ιδιόκτητο κατάστημα ηλεκτρικών σε μεγάλη αλυσίδα. Στο δικό μου κατάστημα από επιλογή δεν φέρνουμε κινητά. Όμως συνεργαζόμαστε με την Infoquest στο σύνολο των προιόντων της και ο τζίρος της αλυσίδας μας είναι ΜΕΓΑΛΟΣ. Μιλάω απευθείας με το εμπορικό και με συγκεκριμένη πωλήτρια που βλέπει τα της αλυσίδας μας! Ούτε αυτή ξέρει  το πότε ακριβώς μπαίνουν τα κομμάτια με ακρίβεια και όχι μόνο για φέτος αλλά και πέρσι και πρόπερσι. Και δε μας έδωσαν ποτέ προτεραιότητα ως συνεργάτες..Όταν έρχεται κάτι, έρχεται για όλους και πρώτοι παίρνουν οι isquare-istorm..Αυτά για τους πελάτες που παίρνουν από infoquest. Για τους παρόχους αν φέρουν μόνοι τους είναι άλλη ιστορία! Προσωπικά το 6s plus το πήρα από Cosmote και το 7 plus από Expansys..Επειδή το εμπορικό μας κέρδος είναι ελάχιστο φέτος δεν έκανα καν προπαραγγελία σε infoquest απευθείας (ίσως λάθος μου), αλλά σε public 27/10, expansys και μετά στους άλλους. Φυσικά ακόμα δεν έχω παραλάβει και δεν ξέρω το πότε..Σήμερα που μίλησα μαζί τους κατάλαβα ότι δε θέλουν να δώσουν πληροφορίες.Περιμένουν σύντομα κομμάτια και πολλά αλλά φυσικά δεν μπορούσε να μου πει ή δεν ήθελε αν θα είναι 100 ή 1000..Αυτό που σίγουρα μου είπε ότι ισχύει η προτεραιότητα ανα παραγγελία  και ότι αν το έβαζα σήμερα θα ήταν πιο πίσω σε σειρά από την παραγγελία που έκανα στο public στις 27/10 !!! ;Και κάτι πιο τρομακτικό, ότι δεν ξέρουν αν μια σημερινή παραγγελία θα ικανοποιηθεί πριν το νέο έτος...χωρίς φυσικά να το αποκλείουν!!! Δεν έχει σημασία, αν ως αλυσίδα έχεις 500τμχ παραγγελία αλλά η σειρά που τα έστειλες σε αυτούς..Οπότε γίνεται της σειράς το κάγκελο!!! Γιατί μετά με σειρά υποτίθεται ότι μοιράζουν και τα καταστήματα!!

#1700   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:21

καλησπερα 

Καμία παραλαβή ακόμα μου είπαν.. εκτός αν δεν φαίνεται ακόμα στο σύστημα των καταστημάτων.

Θα φανεί όπως και να 'χει.. είμαστε τόσοι πολλοί εδώ μέσα που έχουμε βάλει στο Πλαίσιο, που όλο και σε κάποιον θα σκάσει μήνυμα..

#1701   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:23

καλησπερα 

Δε νομίζω να παρελήφθει κάτι σήμερα από κανέναν επίσημο...

#1702   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:24

τους απείλησα ότι θα ακυρώσω την παραγγελία (PUBLIC) λόγω άγνωστης διαθεσιμότητας και μου απάντησαν πριν λίγο 8/11 και ώρα 15:00

Γειά σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την προ-παραγγελία του iPhone X!

Λόγω ιδιαίτερα περιορισμένης διαθεσιμότητας από τον επίσημο διανομέα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ....................... βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε για λίγες ημέρες υπομονή, καθώς αναμένουμε σταδιακά νέες παραλαβές για το μοντέλο ΚΙΝ ΤΗΛ APPLE IPHONE X 64GB SPACE GREY που έχετε επιλέξει.

Δεσμευόμαστε να σας ειδοποιήσουμε άμεσα, ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

Τελευταία επεξεργασία από: kosmasche, 08/11/2017 - 15:25.

#1703   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:27

Δε νομιζω να τρομαξανε απο την απειλη σου...ευγενικα σου ειπαν "περιμενε τη σειρα σου", αλλωστε οι υποψηφιοι αγοραστες ειναι πολλοι ενω τα σημεια που μπορεις να προμηθευτεις το Χ ελαχιστα.

#1704   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:30

Δε νομιζω να τρομαξανε απο την απειλη σου...ευγενικα σου ειπαν "περιμενε τη σειρα σου", αλλωστε οι υποψηφιοι αγοραστες ειναι πολλοι ενω τα σημεια που μπορεις να προμηθευτεις το Χ ελαχιστα.

Φυσικά και δεν τρόμαξαν φίλε μου, απλά ήθελα να σταθώ στο "για λίγες μέρες υπομονή" , 

ίσως κάτι να περιμένουν σύντομα!

#1705   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:45

τους απείλησα ότι θα ακυρώσω την παραγγελία (PUBLIC) λόγω άγνωστης διαθεσιμότητας και μου απάντησαν πριν λίγο 8/11 και ώρα 15:00

Γειά σας!
Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την προ-παραγγελία του iPhone X!
Λόγω ιδιαίτερα περιορισμένης διαθεσιμότητας από τον επίσημο διανομέα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας ....................... βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε για λίγες ημέρες υπομονή, καθώς αναμένουμε σταδιακά νέες παραλαβές για το μοντέλο ΚΙΝ ΤΗΛ APPLE IPHONE X 64GB SPACE GREY που έχετε επιλέξει.
Δεσμευόμαστε να σας ειδοποιήσουμε άμεσα, ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Κατσε περιμενε...αυτο το email...δεν στο ειχαν στηλει πεμπτη βραδυ?....επισης υπρχει κανεις εδω που να εχει παραγγηλει απο public και να μην ειχε δεχτει αυτο το email? Γιατι και εμενα δεν μου ειχε ερθει το email αυτο και παρελαβα την δευτερα....το λεω γιατι οποιος δεν του στηλανε το εν λογο email να ψαχτει οπως ψαχτηκα και γω

#1706   stevakos

stevakos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:St3vakos

Δημοσίευση 08/11/2017 - 15:49

Το ιδιο ακριβως mail μου ειχε ερθει και εμενα στις 2/11 (και σε οσους δεν παρελαβαν στις 3/11)
απο το public!Οποτε αυτες οι λιγες μερες δεν ξερουμε ποσο θα ειναι

#1707   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:17

Να κάνω μια τολμηρή ερώτηση
Εάν βρίσκατε το IPhone X σε κατάστημα αλλά σας έλεγαν ότι είναι προπαραγγελία κάποιου άλλου αλλά μπορεί το κατάστημα να κάνει την κορόιδα και να το δώσει σε εσάς αντί για αυτόν θα το δεχόσασταν ;

Και απαντάω εγώ πρώτος ναι εννοείται στεγνά χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καμία ενοχή
Με ενδιαφέρει η γνώμη σας

Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 08/11/2017 - 16:18.

#1708   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:19

Εμένα για 1η φορά σήμερα μου το έστειλαν. 

Κατάλαβα καλή χρονιά σε όλους μας και να δούμε....

#1709   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:19

Όχι , γιατί αν εμείς ήμασταν στη θέση αυτού που έκανε την προπαραγγελία, δεν θα θέλαμε να μας συμβεί.

Και αν γινόταν κάτι και μας καθυστερούσαν, θα βρίζαμε θεούς και δαίμονες.

Οπότε επειδή δεν θέλω να μου συμβεί, δεν θα το κάνω σε κανένα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1710   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 16:22

Να κάνω μια τολμηρή ερώτηση
Εάν βρίσκατε το IPhone X σε κατάστημα αλλά σας έλεγαν ότι είναι προπαραγγελία κάποιου άλλου αλλά μπορεί το κατάστημα να κάνει την κορόιδα και να το δώσει σε εσάς αντί για αυτόν θα το δεχόσασταν ;

Και απαντάω εγώ πρώτος ναι εννοείται στεγνά χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καμία ενοχή
Με ενδιαφέρει η γνώμη σας

'Οχι μόνο δεν θα το δεχόμουν αλλά θα τους έριχνα και ένα βρίσιμο όλο δικό τους. Εκτός του ότι δεν είναι σωστό κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν κάνει το ίδιο και στην δική μου προπαραγγελία. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες