Πάνο, τι εννοείς;
Είναι ασφαλής η αγορά σφραγισμένου demo?
Είναι ίδιο με κάθε συσκευή, χωρίς ακουστικά.
Το τι εννοώ με το παραπάνω post δεν έχει σημασία.
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:05
Πάνο, τι εννοείς;
Είναι ίδιο με κάθε συσκευή, χωρίς ακουστικά.
Το τι εννοώ με το παραπάνω post δεν έχει σημασία.
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:05
προς το παρών εχω αυτό http://www.plaisio.g...-SDGIPHONEX.htm μέχρι να έρθει αυτό https://www.amazon.c...creen protector και βλέπουμε μετά για κάτι άλλο.
και πιανει και το notch και γυρω γυρω ολο;
ειναι σαν 3d δλδ απο οσο διακρινω;
αξιζει;
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:07
27/10 οχι προπληρωμένο.64 silver
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:08
Πάνο, τι εννοείς;
ασφαλης ειναι , ειναι το ιδιο πραγμα απλα αυτα τα κινητα το καταστημα τα αγοραζει σε αλλη αφενος τιμη και εχει δικαιωμα να τα πουλησει οτνα κλεισουν ενα ετος.
επομενως παρατυπια να το πουλησει day 1 και το ακομη πιο εξοργιστικο οτι το δινει στην τιμη του retail δλδ με ακουστικα κ οχι λογισμικο demo.
αν το εδιναν -300 ευρω αξιζει αλλα στην ιδια τιμη οχι βεβαια.
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:10
ΛΟΙΠΟΝ .Μόλις με πήραν από public να πάω να παραλάβω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χαχαχα
Αντε μπράβο φίλε!! Καλορίζικο!!! Ποιό είχες παραγγείλει; Εμένα τίποτα ακόμα από public..
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:13
Μόλις πήρα στα public και μου λεει δεν υοαρχει καμια ενημέρωση απο την AppleΑντε μπράβο φίλε!! Καλορίζικο!!! Ποιό είχες παραγγείλει; Εμένα τίποτα ακόμα από public..
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:22
Μόλις πήρα στα public και μου λεει δεν υοαρχει καμια ενημέρωση απο την Apple
Χθες σε κατάστημα μου ειπε ενας απο βδομαδα θα το εχεις λογικά .
Τραγικοί ολοι
Τους έστειλα 2 mail χθες και προχθες με μπινελίκι και ανέφερα το οτι από τις 27/10 που παρήγγειλα δεν παρέλαβα και ότι άλλοι με μεταγενέστερες παραγγελίες τα έλαβαν...ακόμα φυσικά ούτε απάντηση..Γενικά απογοήτευση!!!
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:26
καλοριζικο σε οσους παρελαβαν!!! Για τους υπόλοιπους που περιμενουμε τα SG 256gb υπομονη!
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:33
...
Τραγικοί ολοι
Και πρωτοι απο ολους εσεις μαγκες.... Σορυ που το λεω ετσι χυμα αλλα αυτη ειναι η αληθεια ... Πρωτη φορα αγοραζετε iphone ?? Δεν ξερετε οτι καθε χρονο το ιδιο γινεται με τις 'προπαραγγελιες' και λοιπα κουραφεξαλα ?? Δεν ξερετε οτι καθε χρονο γεμιζει ενα αναλογο Thread απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τον Δεκεμβριο με χιλιαδες posts γεματα προσμονη, απορια, απογοητευση και οργη ?? Δεν ξερετε οτι καθε χρονο οι υπαληλοι σε ολες αυτες τις αλυσιδες λενε με νομοτελειακη βεβαιοτητα τις ιδιες αηδιες ?? Δεν ξερετε οτι καθε χρονο η κατασταση ομαλοποιειται τον Δεκεμβριο και μονο και πως οτι και να κανεται πριν αυτο δεν προκειται να αλλαξει
Γιατι χαλιεστε χωρις λογο ?? Βαλτε στο μυαλο σας οτι 'μαζικη διαθσιμοτητα νεου Iphone στην Ελλαδα=Δεκεμβριος' και ηρεμηστε ...
Δειτε το keynote τον Σεπτεμβριο, διαβαστε reviews, χαζεψτε video αλλα προς θεου μην ασχοληθειτε με αυτη την απατη των προπαραγγελιων και περιμενετε υπομονετικα για το Αη Βασιλη (δεν ειναι οτι ειστε και χωρις συσκευη, ετσι ??) ... Επαναλαβετε τον επομενο χρονο (για να χαιρομαστε και μεις οι μετοχοι)
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:34
και πιανει και το notch και γυρω γυρω ολο;
ειναι σαν 3d δλδ απο οσο διακρινω;
αξιζει;
Φίλε στην φώτο δεν φοράει τίποτα για προστασία μετά το πήρα
σαν τζαμι αξιζει για τα 14ευρω αλλα γενικα δεν ειμαι φαν στα τζαμακια περιμενω απο amazon ζελατινα .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 10/11/2017 - 12:35
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:34
Ιδια καταστασηΤους έστειλα 2 mail χθες και προχθες με μπινελίκι και ανέφερα το οτι από τις 27/10 που παρήγγειλα δεν παρέλαβα και ότι άλλοι με μεταγενέστερες παραγγελίες τα έλαβαν...ακόμα φυσικά ούτε απάντηση..Γενικά απογοήτευση!!!
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:42
Σήμερα παραλάβαμε τα εταιρικά από Cosmote
Παραγγελία 12 τμχ και ήρθαν 4
Τα υπόλοιπα 14/11 ..... είπαν
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 10/11/2017 - 12:46
Φίλε στην φώτο δεν φοράει τίποτα για προστασία μετά το πήρα
σαν τζαμι αξιζει για τα 14ευρω αλλα γενικα δεν ειμαι φαν στα τζαμακια περιμενω απο amazon ζελατινα .
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ....ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι!!!!νομιζα φοραγεεεεε
Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:04
Πάντως ότι κα να λέμε, το thread αυτό φέρνει γούρι ! Ξεκινήσαμε τη βδομάδα να φωναζουμε πολλοί νοματαίοι οτι δεν ειχαμε παραλάβει και να παρηγορούμε ο ένας τον άλλον και σήμερα Παρασκευή, οι περισσότεροι έχουν παραλάβει και έχουμε μείνει λίγοι οι ριγμένοι ! Που θα πάει, θα ξημερώσει και για μας, αδέλφια !
Και ο πιο ωραίος ο wrangler, 09:41 απογοητευμένος και στα πατώματα, 09:59 στον 7ο ουρανό ! Με γειααααα !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 10/11/2017 - 13:07
Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:16
ρώτησα σε cosmote και μου είπαν ότι γενικά έρχονται λίγα λίγα τα κομμάτια στα καταστήματα και ότι σε αυτή την παραλαβή ήρθαν λευκά και gray 64GB και λευκά 256GB. Space Gray 256gb δεν ήρθαν από ότι φαίνεται οπότε υπομονή σε όσους περιμένουν αυτό τον συνδυασμό.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 10/11/2017 - 13:16
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες