Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2026   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:19

ρώτησα σε cosmote και μου είπαν ότι γενικά έρχονται λίγα λίγα τα κομμάτια στα καταστήματα και ότι σε αυτή την παραλαβή ήρθαν λευκά και gray 64GB και λευκά 256GB. Space Gray 256gb δεν ήρθαν από ότι φαίνεται οπότε υπομονή σε όσους περιμένουν αυτό τον συνδυασμό.

Τα SG 256 ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Cosmote. Μονο τέτοια έβρισκες.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2027   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:23

ρώτησα σε cosmote και μου είπαν ότι γενικά έρχονται λίγα λίγα τα κομμάτια στα καταστήματα και ότι σε αυτή την παραλαβή ήρθαν λευκά και gray 64GB και λευκά 256GB. Space Gray 256gb δεν ήρθαν από ότι φαίνεται οπότε υπομονή σε όσους περιμένουν αυτό τον συνδυασμό.

Έτσι πρέπει να είναι. Πήρα τη φίλη μου στα κεντρικά της Cosmote στον πύργο του ΟΤΕ, να τη ρωτήσω τι γίνεται και μου είπε οτι την πήραν το πρωί απο εκεί που έχει πεί να έχουν το νού της για μένα και χάρηκε οτι βρέθηκε, αλλά της είπαν ότι ήταν 64ρι SG, οπότε το έδωσε στο διευθυντή της, ο οποίος ούτε αυτός δεν είχε καταφέρει να βρεί ακόμα... :unsure:

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 10/11/2017 - 13:24

#2028   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:24

Σε ποια cosmote ρε παιδια,εδω στην πανεπιστημιου στην αθηνα δεν εχει ερθει τιποτα

#2029   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:25

Παιδια βρήκα σε ενα κατάστημα demo σφραγισμένο
Ειναι η κανονική συσκευή ή θα ε ω θέμα ;
Στην Αμερική απο οτι ειδα δεν ειχα. Το Face ID στα demos

#2030   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:26

Παιδια βρήκα σε ενα κατάστημα demo σφραγισμένο
Ειναι η κανονική συσκευή ή θα ε ω θέμα ;
Στην Αμερική απο οτι ειδα δεν ειχα. Το Face ID στα demos

Κανονική είναι, χρειάζεται restore σε επίσημη έκδοση για να μην έχεις θέμα με το FaceID.

Στo Demo iOS είναι κλειδωμένο το FaceID για να μην πάει και το κλειδώσει κανένας ηλίθιος. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2031   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:29

Σε ποια cosmote ρε παιδια,εδω στην πανεπιστημιου στην αθηνα δεν εχει ερθει τιποτα

Στην Πανεπιστημίου ειδικά, με τόση κίνηση, που να βρείς; Και να σκάσουν κανενα δυο κομμάτια στο ξεκάρφωτο, θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt, με τόσο κόσμο που μπαινοβγαίνει...

#2032   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:29

[quote name="PanosMouz" post="1920387" timestamp="1510313204"]Κανονική είναι, χρειάζεται restore σε επίσημη έκδοση για να μην έχεις θέμα με το FaceID.

Στo Demo iOS είναι κλειδωμένο το FaceID για να μην πάει και το κλειδώσει κανένας ηλίθιος.

Καταλαβα ,ευχαριστώ
Μόλις εμαθα πως ηταν silver ενώ ηθελα space grey οποτε δε θα το πάρω

#2033   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:31

Στην Πανεπιστημίου ειδικά, με τόση κίνηση, που να βρείς; Και να σκάσουν κανενα δυο κομμάτια στο ξεκάρφωτο, θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt, με τόσο κόσμο που μπαινοβγαίνει...

Ακριβώς, είναι θέμα τύχης να πετύχεις γενικά σε κατάστημα cosmote και δευτερον δεν στέλνουν σε όλα κάθε φόρα.

Τουλάχιστον αρκετοί που παράγγειλαν silver σε διάφορες αλυσίδες θα εξυπηρετηθούν σήμερα και είναι πολύ καλό αυτό! 

#2034   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:32

[quote name="PanosMouz" post="1920387" timestamp="1510313204"]Κανονική είναι, χρειάζεται restore σε επίσημη έκδοση για να μην έχεις θέμα με το FaceID.

Καταλαβα ,ευχαριστώ
Μόλις εμαθα πως ηταν silver ενώ ηθελα space grey οποτε δε θα το πάρω

Είναι 256 ? Αν δεν το πάρεις, πες που είναι μήπως το θέλει κάποιος απο δώ και μπορεί να πάει να το πάρει. Ας βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλο, μόνο έτσι θα βγάλουμε άκρη.

#2035   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:34

Είναι 256 ? Αν δεν το πάρεις, πες που είναι μήπως το θέλει κάποιος απο δώ και μπορεί να πάει να το πάρει. Ας βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλο, μόνο έτσι θα βγάλουμε άκρη.

64 ειναι εκτος Αθήνας ομως

#2036   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:35

Ακριβώς, είναι θέμα τύχης να πετύχεις γενικά σε κατάστημα cosmote και δευτερον δεν στέλνουν σε όλα κάθε φόρα.

Τουλάχιστον αρκετοί που παράγγειλαν silver σε διάφορες αλυσίδες θα εξυπηρετηθούν σήμερα και είναι πολύ καλό αυτό! 

Εχει γυαλίσει το μάτι μου, θα πάω μια βόλτα στο Χαλάνδρι που είναι όλα μαζεμένα και δίπλα το ενα στο άλλο κι έτσι και βρω 256, έστω και silver, το άρπαξα, μα την Παναγία ! :P

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 10/11/2017 - 13:35

#2037   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 13:38

Εχει γυαλίσει το μάτι μου, θα πάω μια βόλτα στο Χαλάνδρι που είναι όλα μαζεμένα και δίπλα το ενα στο άλλο κι έτσι και βρω 256, έστω και silver, το άρπαξα, μα την Παναγία ! :P

256 silver όλο και κάπου θα μπορεί να βρείς cosmote. Ξεκίνα Μαρούσι πρώτα από καταστήματα Cosmote και πέρνα και από Χαλανδρι μετά ποτέ δεν ξέρεις.

#2038   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/11/2017 - 14:00

επειδη είμαι κι εγώ χαλάνδρι αμα βρεισ τπτ 256 σφύρα μου να τρέξω. αλλα τελειώνω την δουλειά στισ 5 γαμώτο

#2039   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 14:01

στο site του  κοτσωβολου βγαζει το 64 διαθεσιμο τι γινεται ξερει κανεισ τπτ

#2040   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα