Λοιπόν, ρεπόρτερ Πάνος, αναφέρει ρεπορταζ αγοράς απο Χαλάνδρι απο όπου μόλις γύρισα.
Μια γενική διαπίστωση, μια και διάβασα και τα παραπάνω και συμφωνώ, ήταν ότι ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι με τους οποίους μίλησα ήταν χαμογελαστοί, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ και εξυπηρετικότατοι.
Λοιπόν, στην Cosmote, παρέλαβαν σήμερα τρία 64ρια silver. Είχαν και το silver σε demo και πραγματικά, αν βρω silver τελικά θα το πάρω ευχαρίστως, όσο και αν προτιμώ το SG, μια και είναι κι αυτό πανέμορφο. Η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε οτι γενικά περιμένουν να τους ερχονται συνέχεια κομμάτια απο δω και πέρα και πιστευει οτι μεσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχω.
Στο Γερμανό τώρα, το συμπαθέστατο παλικάρι μου είπε οτι περιμένουν 64ρια σε μια βδομάδα και 256ρια σε δύο εβδομάδες. Καλά κρασιά...
Η Wind είναι κλειστή τα μεσημέρια, είναι πολύ χάι φαίνεται.
Στη Vodafone ενα εξίσου ευγενέστατο παιδί κράτησε κι αυτός στοιχεία και μου είπε οτι περιμένουν παραλαβή την Τρίτη και αν έχει μέσα 256αρι θα μου το κρατήσει. Απο οτι κατάλαβα, στις εταιρείες Κινητής, κάθε μαγαζί έχει δική του λίστα, γιατί όταν του είπα οτι έχω δώσει στοιχεία και στη Βοντα στο mall, μου είπε, αυτό είναι για εκείνο το μαγαζι.
Public δεν ασχολήθηκα καν γιατί είχα πάει την περασμένη βδομάδα και ο τυπάς είχε πολύ υφάκι.
Σαν συμπέρασμα και αίσθηση, πραγματικά πιστεύω οτι απο εταιρεία κινητής έχουμε ΠΟΛΥ μεγαλύτερες ελπίδες να το πάρουμε σύντομα όσοι το ψάχνουμε, απο οτι σε αλυσίδες. Συμβουλή μου θα ήταν, όσοι ακόμα περιμένετε νέα απο προπαραγγελίες και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, κάντε μια βόλτα απο μαγαζιά Cosmote και Vodafone και αφήστε στοιχεία. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.