Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2056   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/11/2017 - 15:53

Έτσι να πήξεις, που θες και 10 και το προ-πλήρωσες κι από πάνω ! :D

Κάτι παληκάρια μπήκανε καμαρωτοί το πρωί της 3/11 στο iStorm και φύγανε με τα 10ρια τους, χωρίς προπαραγγελίες, χωρίς προπληρωμές, χωρίς τίποτα !

Καλά τα λες Πάνο μου!!!
Νόμιζα πως είχαμε γίνει Ευρώπη στον τομέα αυτόν αλλά φευ!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ από iStorm!!!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2057   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:06

Έτσι να πήξεις, που θες και 10 και το προ-πλήρωσες κι από πάνω ! :D

Κάτι παληκάρια μπήκανε καμαρωτοί το πρωί της 3/11 στο iStorm και φύγανε με τα 10ρια τους, χωρίς προπαραγγελίες, χωρίς προπληρωμές, χωρίς τίποτα !

Και το χειρότερο είναι ότι όταν τους το αναφέρεις σου λένε “έτσι το κάνει και η Apple”, και όταν εσύ λες “όμως η Apple σου λέει ακριβώς σε ποια περίοδο ημερομηνιών θα το παραλάβεις όταν κάνεις προπαραγγελία» σου λένε “εάν θέλετε σας επιστρέφουμε τα λεφτά”.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η καθυστέρηση ούτε η προπληρωμή αυτά τα αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές του X παγκοσμίως. Το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση των Ελλήνων καταναλωτών από τα σημεία πώλησης και όλα ξεκινάνε από την κάκιστη διαχείριση που κάνει ο όμιλος Quest.

#2058   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:12

Και το χειρότερο είναι ότι όταν τους το αναφέρεις σου λένε “έτσι το κάνει και η Apple”, και όταν εσύ λες “όμως η Apple σου λέει ακριβώς σε ποια περίοδο ημερομηνιών θα το παραλάβεις όταν κάνεις προπαραγγελία» σου λένε “εάν θέλετε σας επιστρέφουμε τα λεφτά”.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η καθυστέρηση ούτε η προπληρωμή αυτά τα αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές του X παγκοσμίως. Το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση των Ελλήνων καταναλωτών από τα σημεία πώλησης και όλα ξεκινάνε από την κάκιστη διαχείριση που κάνει ο όμιλος Quest.

Υπάρχει νομοθεσία για τις παραγγελίες και Συνήγορος του Καταναλωτή!
Πως νομίζεις στο εξωτερικό συμορφώθηκαν;!
Ή μήπως νομίζεις πως και εκεί δεν το έκαναν αρχικά!;!

#2059   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:19

Παίδες παρέλαβα χτες όπως μου είπαν από istorm. Εύχομαι όσοι το παρήγγειλαν πρώτοι να το έχουν σύντομα στα χέρια τους.για μαζική παραλαβή δεν ξέρουν κάτι είπαν ακόμη. Παίρνουν λίγα λίγα για προπαραγγελειες είπαν.

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ. Να το χερεσαι οπως επιθυμεις.

#2060   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:20

Μολις ήρθε!

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ να το χερεσαι οπως επιθυμεις.

#2061   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:23

Υπάρχει νομοθεσία για τις παραγγελίες και Συνήγορος του Καταναλωτή!
Πως νομίζεις στο εξωτερικό συμορφώθηκαν;!
Ή μήπως νομίζεις πως και εκεί δεν το έκαναν αρχικά!;!

Φυσικά και υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι προστασία μπορούν να σου παρέχουν τέτοιες διατάξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στην Αγγλία πάντως από τότε που θυμάμαι είχε dispatch estimate όταν κάνεις παραγγελία online. Και όπως και στην istorm κάνουν απλή δέσμευση μέχρι την αποστολή και μετά χρέωση κανονικά.

Τελευταία επεξεργασία από: beargr, 10/11/2017 - 16:24.

#2062   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:23

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ να το χερεσαι οπως επιθυμεις.

Ευχαριστώ!!

Εϊχα ραντεβού απο το πρωί και δεν μπόρεσα να το σετάρω.

Τώρα το έπιασα στα χέρια μου.

Ωραίο είναι, μου φαίνεται λίγο μικρούλι σε σχέση με το Plus!

Μασ βλέπω του χρόνου να πληρώνουμε 1.500 ευρω για να αγοράζουμε το μεγαλύτερο ( δεν παίζει να μην το βγάλουν και σε Plus version)

#2063   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:31

Ευχαριστώ!!

Εϊχα ραντεβού απο το πρωί και δεν μπόρεσα να το σετάρω.

Τώρα το έπιασα στα χέρια μου.

Ωραίο είναι, μου φαίνεται λίγο μικρούλι σε σχέση με το Plus!

Μασ βλέπω του χρόνου να πληρώνουμε 1.500 ευρω για να αγοράζουμε το μεγαλύτερο ( δεν παίζει να μην το βγάλουν και σε Plus version)

Βρε κατσε να το παρουμε ολοι μας αυτο εδω να ησυχασουμε και δεν θελουμε το Plus. Μας φτανει και αυτο εδω που θα παρουμε.

Εγω παιδια αν δεν εχω καποιο νεοτερο μεχρι τις 24/11/2017 για παραλαβη απο Ηατζιμησηην ή Cyta ενας απ τους δυο θα το ακυρωσω και θα παρω τα λεφτα μου πισω τα 240ευρω που εδωσα επειδη δεν θα με κοροιδευει εμενα μια Apple και δεν θα την παρακαλουμε κιολας να μας δωσει το προιοντο της ελεος με αυτη την καταντιαν. Θα παρω καλυτερα το LG V30 Cash 900ευρω οταν ερθη με το καλο στην Κυπρο και το iPhone X 64 Siver με τον νεο χρονο οποτε ερθη και εχουν στοκ δεν θα με κοροιδευουν εμενα οι προμηθευτες των καταστηματων και να ξεραν την αληθεια γιατι δεν μας την λενε και μας εχουν στο περιμενε και στην αναμονη για αγνωστο ;

#2064   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:32

Λοιπόν, ρεπόρτερ Πάνος, αναφέρει ρεπορταζ αγοράς απο Χαλάνδρι απο όπου μόλις γύρισα. :) Μια γενική διαπίστωση, μια και διάβασα και τα παραπάνω και συμφωνώ, ήταν ότι ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι με τους οποίους μίλησα ήταν χαμογελαστοί, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ και εξυπηρετικότατοι.

Λοιπόν, στην Cosmote, παρέλαβαν σήμερα τρία 64ρια silver. Είχαν και το silver σε demo και πραγματικά, αν βρω silver τελικά θα το πάρω ευχαρίστως, όσο και αν προτιμώ το SG, μια και είναι κι αυτό πανέμορφο. Η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε οτι γενικά περιμένουν να τους ερχονται συνέχεια κομμάτια απο δω και πέρα και πιστευει οτι μεσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχω.

Στο Γερμανό τώρα, το συμπαθέστατο παλικάρι μου είπε οτι περιμένουν 64ρια σε μια βδομάδα και 256ρια σε δύο εβδομάδες. Καλά κρασιά...

Η Wind είναι κλειστή τα μεσημέρια, είναι πολύ χάι φαίνεται.

Στη Vodafone ενα εξίσου ευγενέστατο παιδί κράτησε κι αυτός στοιχεία και μου είπε οτι περιμένουν παραλαβή την Τρίτη και αν έχει μέσα 256αρι θα μου το κρατήσει. Απο οτι κατάλαβα, στις εταιρείες Κινητής, κάθε μαγαζί έχει δική του λίστα, γιατί όταν του είπα οτι έχω δώσει στοιχεία και στη Βοντα στο mall, μου είπε, αυτό είναι για εκείνο το μαγαζι.

Public δεν ασχολήθηκα καν γιατί είχα πάει την περασμένη βδομάδα και ο τυπάς είχε πολύ υφάκι.

Σαν συμπέρασμα και αίσθηση, πραγματικά πιστεύω οτι απο εταιρεία κινητής έχουμε ΠΟΛΥ μεγαλύτερες ελπίδες να το πάρουμε σύντομα όσοι το ψάχνουμε, απο οτι σε αλυσίδες. Συμβουλή μου θα ήταν, όσοι ακόμα περιμένετε νέα απο προπαραγγελίες και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, κάντε μια βόλτα απο μαγαζιά Cosmote και Vodafone και αφήστε στοιχεία. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

#2065   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:33

Public Θεσσαλονίκη Τσιμισκή, αφού δεν τους έριξα κεφαλιά πάλι καλά!!! Από το πρωί τους έπαιρνα τηλ καμία απάντηση..Πήγα από εκεί και μου λέει ο "υπευθυνος" ότι από παραγγελίες δεν έχουμε παραδώσει καμία..Αυτό που έχουμε στη βιτρίνα είναι Demo και ότι όσοι πήραν από public πλήρωσαν σίγουρα στα μαυρα παραπάνω!!! Του λέω κάνει τέτοια πράγματα η εταιρεία σας ; Και λέει όχι η εταιρεία αλλά οι πιό πάνω βγάζουν ένα χαρτζιλίκι!!! Κανονικά έπρεπε να ζητήσω να τον απολύσουν !!! Κρατήθηκα και του εξήγησα ότι περιμένω από 27/10 και ότι πήραν άλλοι και αυτός τα δικά του!!;Εφυγα τσατισμένος με τον εαυτό μου που ασχολούμαι με ηλίθιους και που δεν το παρήγγειλα από apple store αφού και άτομα έχω έξω και shop and ship...Είπα λόγω φπα να το πάρω από εδώ και να γλιτώσω 270 ευρώ αλλά αυτοί θα μας τρελάνουν!!

Πλαίσιο τίποτα, istorm τίποτα και Cosmote τίποτα αλλά και πάλι με διαφορά οι πιο ευγενικοί και σήμερα !!!Μπράβο τους τουλάχιστον για την αντιμετώπιση. Από public και να έρθει δεν ξέρω αν θα το πάρω αλλά και να  έρθει από αλλού δεν ακυρώνω επίτηδες..και αν κάποιος το θέλει του δίνω τη σειρά μου..ξανα με άδεια χέρια λοιπόν!!

#2066   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:34

Φυσικά και υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι προστασία μπορούν να σου παρέχουν τέτοιες διατάξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στην Αγγλία πάντως από τότε που θυμάμαι είχε dispatch estimate όταν κάνεις παραγγελία online. Και όπως και στην istorm κάνουν απλή δέσμευση μέχρι την αποστολή και μετά χρέωση κανονικά.

Είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν γραπτώς ή ηλεκτρονικώς εξηγήσεις με την εξέλιξη της παραγγελίας σου.
Υπολογισμός εκτιμώμενης ημερομηνίας παράδοσης και tracking της παραγγελίας σου μέχρι το σημείο παράδοσης!!!

#2067   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:37

Λοιπόν, ρεπόρτερ Πάνος, αναφέρει ρεπορταζ αγοράς απο Χαλάνδρι απο όπου μόλις γύρισα. :) Μια γενική διαπίστωση, μια και διάβασα και τα παραπάνω και συμφωνώ, ήταν ότι ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι με τους οποίους μίλησα ήταν χαμογελαστοί, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ και εξυπηρετικότατοι.

Λοιπόν, στην Cosmote, παρέλαβαν σήμερα τρία 64ρια silver. Είχαν και το silver σε demo και πραγματικά, αν βρω silver τελικά θα το πάρω ευχαρίστως, όσο και αν προτιμώ το SG, μια και είναι κι αυτό πανέμορφο. Η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε οτι γενικά περιμένουν να τους ερχονται συνέχεια κομμάτια απο δω και πέρα και πιστευει οτι μεσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχω.

Στο Γερμανό τώρα, το συμπαθέστατο παλικάρι μου είπε οτι περιμένουν 64ρια σε μια βδομάδα και 256ρια σε δύο εβδομάδες. Καλά κρασιά...

Η Wind είναι κλειστή τα μεσημέρια, είναι πολύ χάι φαίνεται.

Στη Vodafone ενα εξίσου ευγενέστατο παιδί κράτησε κι αυτός στοιχεία και μου είπε οτι περιμένουν παραλαβή την Τρίτη και αν έχει μέσα 256αρι θα μου το κρατήσει. Απο οτι κατάλαβα, στις εταιρείες Κινητής, κάθε μαγαζί έχει δική του λίστα, γιατί όταν του είπα οτι έχω δώσει στοιχεία και στη Βοντα στο mall, μου είπε, αυτό είναι για εκείνο το μαγαζι.

Public δεν ασχολήθηκα καν γιατί είχα πάει την περασμένη βδομάδα και ο τυπάς είχε πολύ υφάκι.

Σαν συμπέρασμα και αίσθηση, πραγματικά πιστεύω οτι απο εταιρεία κινητής έχουμε ΠΟΛΥ μεγαλύτερες ελπίδες να το πάρουμε σύντομα όσοι το ψάχνουμε, απο οτι σε αλυσίδες. Συμβουλή μου θα ήταν, όσοι ακόμα περιμένετε νέα απο προπαραγγελίες και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, κάντε μια βόλτα απο μαγαζιά Cosmote και Vodafone και αφήστε στοιχεία. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Συμφωνώ με τις εταιρείες κινητής !!! Και εγώ άφησα τα στοιχεία μου στην Cosmote και μου είπαν το ίδιο. Παραλαμβάνουν λίγα κομμάτια με courrier κάθε τόσο και δεν ξέρουν τι αλλά κάνουν δική τους λίστα στο μαγαζί..Μακάρι. Και πριν 2 χρόνια το 6s plus από Cosmote το είχα πάρει..

#2068   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:43

Είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν γραπτώς ή ηλεκτρονικώς εξηγήσεις με την εξέλιξη της παραγγελίας σου.
Υπολογισμός εκτιμώμενης ημερομηνίας παράδοσης και tracking της παραγγελίας σου μέχρι το σημείο παράδοσης!!!

Δεν αντιλέγω αλλά θα σου πουν δεν έχουμε παραλάβει αρκετό αριθμό συσκευών για να ικανοποιήσουμε την ζήτηση μέχρι την δική σας παραγγελία επομένως δεν μπορούμε να παρέχουμε και πληροφορίες για την εξέλιξή της. Η μόνη εξέλιξη είναι ότι αναμένουν παραλαβές από την ίδια την Apple. Αυτό λένε και ειναι covered. Άλλως τε όταν κάναμε και εμείς την προπαραγγελία δεν είχαμε προσδοκία ως καταναλωτές στην άμεση αποστολή ή διάθεση του προϊόντος. 

Δεν αξίζει να το βλέπουμε έτσι γιατί πάντα υπάρχει μία απάντηση που δεν καθιστά αυτό που κάνουν παράνομο, απλώς ανεπίτρεπτο. Γι'αυτό φταίει ο όμιλος Quest, γιατί έχει μία κακή πολιτική, όχι επειδή είναι παράνομος ως προς τον χειρισμό του θέματος του X. Εκτός αν γίνεται να αποδειχθεί ότι δεν παρέδωσαν τις προπαραγγελίες με βάση της λίστας... αλλά καλή τύχη στην απόδειξη αυτού.

#2069   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:45

Παιδιά Cosmote. Δεν έχω να κερδίσω κάτι, αλλά ξέρω ότι πρώτη μέρα κυκλοφορίας (3/11)  , χωρίς παραγγελία , χωρίς τίποτα βρήκα 2 Space Gray 256 για μένα και ένα φίλο (σε διαφορετικά καταστήματα).

Ψαχτείτε σε κανένα κατάστημα και θα βρείτε σίγουρα (ακόμα και αν όχι σήμερα, σε 1-2 μέρες).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2070   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 16:50

Δεν αντιλέγω αλλά θα σου πουν δεν έχουμε παραλάβει αρκετό αριθμό συσκευών για να ικανοποιήσουμε την ζήτηση μέχρι την δική σας παραγγελία επομένως δεν μπορούμε να παρέχουμε και πληροφορίες για την εξέλιξή της. Η μόνη εξέλιξη είναι ότι αναμένουν παραλαβές από την ίδια την Apple. Αυτό λένε και ειναι covered. Άλλως τε όταν κάναμε και εμείς την προπαραγγελία δεν είχαμε προσδοκία ως καταναλωτές στην άμεση αποστολή ή διάθεση του προϊόντος.

Δεν αξίζει να το βλέπουμε έτσι γιατί πάντα υπάρχει μία απάντηση που δεν καθιστά αυτό που κάνουν παράνομο, απλώς ανεπίτρεπτο. Γι'αυτό φταίει ο όμιλος Quest, γιατί έχει μία κακή πολιτική, όχι επειδή είναι παράνομος ως προς τον χειρισμό του θέματος του X. Εκτός αν γίνεται να αποδειχθεί ότι δεν παρέδωσαν τις προπαραγγελίες με βάση της λίστας... αλλά καλή τύχη στην απόδειξη αυτού.

Γιαυτό υπάρχει και ο δικαστικός δρόμος:
Υποχρεούνται να δώσουν τα πλήρη στοιχεία και τις λίστες ώστε να μπορεί να αποσειχτεί πως είναι νόμιμοι ή όχι!
Αν κάποιος δεν τους τρέξει θα είμαστε μια ζωή έρμαια "κακών χειρισμών" και δεν θα έχουμε ποτέ expected dispatched date!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4