Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2101   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:45

Αυτά που λέτε δεν ισχύουν! Προπαραγγελία έχετε κάνει δεν έχει πραγματοποιηθεί αγορά άρα και σύμβαση πώλησης. Το ότι δεχτήκατε να δεσμευτούν κεφάλαια δικό σας θέμα και το γνωρίζατε. Νομίζω ξέραμε ότι θα είχε υπομονή η όλη διαδικασία.

Όταν στο email αναφέρεται αριθμός παραγγελίας (με ώρα και ημερομηνία πραγματοποίησής της). Με τα χρήματα να έχουν κρατηθεί σε συγκεκριμένο κωδικό. ΤΟΤΕ είναι παραγγελία και υπόκειται στο δίκαιο που διέπει τις αγοραπωλησίες στην Ελλάδα και την ΕΕ.
Ο πωλητής ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώνει γραπτώς τον αγοραστή για την εξέλιξη της αγοράς του!
Η έννοια της προ-παραγγελίας ΔΕΝ υπάρχει νομικά και όπως αποδυκνείεται ούτε πρακτικά.
Αν κάποιοι πήραν κάποιες συσκευές με τον οποιοδήποτε τρόπο δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι δεν τις ήθελαν πραγματικά τόσο όσο και οι "τυχεροί"

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2102   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:51

Παιδια εγω πιστευω οτι οσοι το θελαν πραγματικα και ειχαν προνοησει το εχουν το τηλεφωνο τα αλλα ολα ειναι κουβεντα να γινεται....οι εταιρειες ειναι αυτες που ειναι και δεν θα αλλαξουν δυστυχως!! Γιαυτο και συ κοιτας το συμφερον σου ! Αν θες κατι το κυνηγας και το αποκτας απλα τα πραγματα...τωρα αν βασιζεσαι στα λογια ενος φιλου η γνωστου που θα σε εξυπηρετουσε και επαναπαυτηκες αυτο ειναι αλλο θεμα ! Οποιος ψαχτηκε το εχει το τηλεφωνο

Ναι "συνομώτησε το σύμπαν για να το έχουν " αλά Κοέλο...

Τί παραπάνω έκανε κάποιος που το παρήγγειλε στις 27/10; Έπαιξε ρόλο η ώρα; Εδώ αποδείχθηκε ότι παρέλαβαν παιδιά που το παρήγγειλαν 4-5 μέρες μετά, απλώς προ-πλήρωσαν...Και για να μην επαναλαμβάνομαι, σε εμένα πχ που το θέλω με τιμολόγιο και άρα απαλλαγή φπα δεν υπήρχε η δυνατότητα προπληρωμής λόγω της αναγκαίας προσκόμισης φορολογικών στοιχείων!!! Επειδή εσύ πήρες, δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που μείναμε εδώ και γκρινιάζουμε, το θέλαμε λιγότερο!!! Προπαραγγελία X 256 silver σε Public, Plaisio, Mediamarkt, Expansys σε λίστα από την κυκλοφορία του 8 !!! και σήμερα και Cosmote!!! Αλλά μάλλον δεν το θέλω πραγματικά και δεν προνόησα...Το σύμπαν ξέρει καλύτερα!!!

#2103   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:55

Για να μη δώσεις το ΦΠΑ μονο το έγγραφο απο taxis χρειαζεται ;

#2104   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:57

Για να μη δώσεις το ΦΠΑ μονο το έγγραφο απο taxis χρειαζεται ;

Στους περισσότερους ναι. Στο public μου ζήτησαν και καταστατικό, ίσως λόγω Α.Ε, στη mediamarkt υπευθυνη δήλωση δικιά τους.

Φυσικά και ταυτότητα ή εξουσιοδότηση ως διαχειριστής..

#2105   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 19:59

Ναι "συνομώτησε το σύμπαν για να το έχουν " αλά Κοέλο...
Τί παραπάνω έκανε κάποιος που το παρήγγειλε στις 27/10; Έπαιξε ρόλο η ώρα; Εδώ αποδείχθηκε ότι παρέλαβαν παιδιά που το παρήγγειλαν 4-5 μέρες μετά, απλώς προ-πλήρωσαν...Και για να μην επαναλαμβάνομαι, σε εμένα πχ που το θέλω με τιμολόγιο και άρα απαλλαγή φπα δεν υπήρχε η δυνατότητα προπληρωμής λόγω της αναγκαίας προσκόμισης φορολογικών στοιχείων!!! Επειδή εσύ πήρες, δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που μείναμε εδώ και γκρινιάζουμε, το θέλαμε λιγότερο!!! Προπαραγγελία X 256 silver σε Public, Plaisio, Mediamarkt, Expansys σε λίστα από την κυκλοφορία του 8 !!! και σήμερα και Cosmote!!! Αλλά μάλλον δεν το θέλω πραγματικά και δεν προνόησα...Το σύμπαν ξέρει καλύτερα!!!

Δεν ξερω για 256αρια παντως 64αρια το 80 % εξυπηρετηθηκε ! Ενταξει λιγο τυχη και λιγο τρεξιμο ! Και θα το βρισκες ! Γνωμη μου παντα

#2106   beargr

beargr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:02

Όταν στο email αναφέρεται αριθμός παραγγελίας (με ώρα και ημερομηνία πραγματοποίησής της). Με τα χρήματα να έχουν κρατηθεί σε συγκεκριμένο κωδικό. ΤΟΤΕ είναι παραγγελία και υπόκειται στο δίκαιο που διέπει τις αγοραπωλησίες στην Ελλάδα και την ΕΕ.
Ο πωλητής ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώνει γραπτώς τον αγοραστή για την εξέλιξη της αγοράς του!
Η έννοια της προ-παραγγελίας ΔΕΝ υπάρχει νομικά και όπως αποδυκνείεται ούτε πρακτικά.
Αν κάποιοι πήραν κάποιες συσκευές με τον οποιοδήποτε τρόπο δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι δεν τις ήθελαν πραγματικά τόσο όσο και οι "τυχεροί"

Νομικά ακόμη και η παραγγελία ή επιβεβαίωσή της με email ή οποιονδήποτε τρόπο δεν είναι σε καμία περίπτωση ολοκλήρωση πώλησης εκτός εάν αυτό αναγράφεται ξεκάθαρα στους όρους. Τα χρήματα κρατούνται από την τράπεζά σου δεν έχουν φύγει από τον λογαριασμό σου ούτε έχουν φτάσει πουθενά αλλού εφόσον πρόκειται για δέσμευση. Αυτό γίνεται προς απόδειξη της φερεγγυότητάς της προσφοράς σου να ολοκληρώσεις την πώληση με την παραλαβή του προϊόντος. Εάν δεν εμπιστεύεσαι εμένα ως νομικό ρώτα και άλλους.

#2107   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:11

Στους περισσότερους ναι. Στο public μου ζήτησαν και καταστατικό, ίσως λόγω Α.Ε, στη mediamarkt υπευθυνη δήλωση δικιά τους.
Φυσικά και ταυτότητα ή εξουσιοδότηση ως διαχειριστής..

Εισαι σίγουρος ;
Πολλα ζητάνε
Θα περάσω να ρωτήσω και εγω

#2108   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:19

Εισαι σίγουρος ;
Πολλα ζητάνε
Θα περάσω να ρωτήσω και εγω

Για τα public μίλησα με το λογιστή τους..Έχω και το όνομα του αν θέλεις με pm.. Εντάξει το καταστατικό είναι υπερβολή αλλά η εκτυπωση από το taxis και η ταυτότητα νομίζω είναι λογικό να τα ζητάνε...

#2109   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:22

Δεν ξερω για 256αρια παντως 64αρια το 80 % εξυπηρετηθηκε ! Ενταξει λιγο τυχη και λιγο τρεξιμο ! Και θα το βρισκες ! Γνωμη μου παντα

Εγώ οπου και αν πήγα και όπου και αν πήρα τηλεφωνο δεν βρήκα ούτε 64αρι ούτε 256.

Τελευταία επεξεργασία από: jon7, 10/11/2017 - 20:23

#2110   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:23

Νομικά ακόμη και η παραγγελία ή επιβεβαίωσή της με email ή οποιονδήποτε τρόπο δεν είναι σε καμία περίπτωση ολοκλήρωση πώλησης εκτός εάν αυτό αναγράφεται ξεκάθαρα στους όρους. Τα χρήματα κρατούνται από την τράπεζά σου δεν έχουν φύγει από τον λογαριασμό σου ούτε έχουν φτάσει πουθενά αλλού εφόσον πρόκειται για δέσμευση. Αυτό γίνεται προς απόδειξη της φερεγγυότητάς της προσφοράς σου να ολοκληρώσεις την πώληση με την παραλαβή του προϊόντος. Εάν δεν εμπιστεύεσαι εμένα ως νομικό ρώτα και άλλους.

Η χρέωση έγινε άμεσα στην κάρτα μου και αυτό φαίνεται από την πρώτη ημέρα.
Οπότε η πώληση έγινε 27/10/2017 στις 10:48!!!!!

Edit: Είναι αγοραπωλησία ή όχι λοιπόν;

Τελευταία επεξεργασία από: Charilaos, 10/11/2017 - 20:25

#2111   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:25

Για τα public μίλησα με το λογιστή τους..Έχω και το όνομα του αν θέλεις με pm.. Εντάξει το καταστατικό είναι υπερβολή αλλά η εκτυπωση από το taxis και η ταυτότητα νομίζω είναι λογικό να τα ζητάνε...

Απο taxis εχω
Τι ταυτότητα θελει ;

#2112   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:32

Απο taxis εχω
Τι ταυτότητα θελει ;

την ταυτότητα σου..ή αν δεν είσαι ο διαχειριστής εξουσιοδότηση από τον διαχειριστή..Υπόψιν ότι αν η συναλλαγή γίνει με κάρτα θα πρέπει να είναι στο όνομα της εταιρείας (αν μιλάμε για εταιρεία).

#2113   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:35

Απο taxis εχω
Τι ταυτότητα θελει ;

Χρυσή, του χεριού ! :D :D :D :D 

#2114   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:40

Εγω απογοητευτηκα σήμερα, βαρέθηκα να μου τάζουν κ στο τέλος τίποτα,

Στο μόνο που ελπίζω είναι αν ειδοποιήσουν κάποιον από σας πλεόν κ δεν το θέλει ας μου στείλει σε p.m!!!!

Από τους χθεσινούς μπακούρηδες μάλλον έμεινα ο μόνος εδώ μέσα χωρίς ειδοποίηση!!!!  :blush:

Σταμάτα, γκρινιάρη, δεν είσαι μόνος, είμαστε μαζί σου ! Ούτε εγώ, ούτε ο Chris, ούτε ο xsiv ούτε άλλοι, που αυτη τη στιγμή μου διαφεύγουν, πήραμε ειδοποίηση. Δες το απο την άλλη, όσο πιο λίγοι μένουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το πάρουμε κι εμείς, μεσα στις επόμενες μέρες ! :)

#2115   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2017 - 20:42

Ενημερώνω ,το πρωί πήγα cosmote το απόγευμα με πήραν τηλ.Οποτε δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Ολοι cosmote χαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες