Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1366   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/11/2017 - 01:46

Θυμηθείτε αυτό που σας λέω μέχρι Δεκέμβρη θα έχουν πάρει όλοι Ελλάδα. Και γιατί το λέω αυτό? 

​Γιατί όπως αποδείχτηκε σήμερα όλο αυτό ήταν κατασκευασμένο από την Apple. Στην Αμερική ήδη είναι ετοιμοπαράδοτο στα apple stores, έχουν 2 με 3 deliveries κάθε μέρα. Ακόμα και όσοι έκαναν προπαραγγελία και τους βγάζει 3 εβδομάδες και βάλε αρχίζουν να ακυρώνουν και να πηγαίνουν στα καταστήματα για άμεση αγορά. Έβγαινε ο κάθε αναλυτής της δεκάρας που του πάσαραν πολύ έξυπνα την κάθε φήμη, μας έπρηξαν τόσες εβδομάδες πρόβλημα παραγωγής και κουραφέξαλα, πήγε ο κόσμος έκανε προπαραγγελίες για να φουσκώσουν τα νούμερα και μέσα σε μια μέρα από το launch εμφανίζονται μαγικά συσκευές ετοιμοπαράδοτες στα καταστήματα.

Δε χρειαζετε να θυμηθουμε κατι ουτε και να διαπιστωσουμε κατι αλλο :) .Τεραστια πολυεθνικη ειναι με αριστο marketing.Αν 3 Νοεβρη το ειχαν ολοι τοτε θα εχανε το νοημα η "day 1"  κι εσυ δε θα αισθανοσουνα ποτε ξεχωριστος,μοναδικος.Τωρα ομως εχεις αυτη τη χαρα.Ευχαριστω APPLE που δινεις νοημα στη ζωη μου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1367   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 02:02

Δε μιλησα για public η istorm.Ρωτησα για media markt.

Δεν μίλησες εσυ,μίλησαν όμως άλλοι.day one μπήκε iStorm ψώνισε,πλήρωσε και έφυγε,κύριος.

#1368   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 651 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 02:09

Γιατι το κουραζουμε?Θα το πω 3η φορα.Ρωτησα για media markt και αυτο μονο με ενδιαφερει.Εγω εκει εκανα προπαραγγελια γι αυτο και μονο με ενδιαφερει η συγκεκριμενη αλυσιδα τι κανει στο θεμα αυτο.

#1369   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 02:27

Παιδια στο istorm αυτο γινεται χρονια εγω το θυμαμαι απο το ipad 1 το 2010 οταν ειχε πρωτοανοιξει παντα εβγαζε καποια κομματια γυρω στα 10 περιπου ειχαν μαζευτει κολλητοι και παρατρεχαμε ε και καποιοι ξεκαρφωτοι και περναν κομματια και με το 6 ειχε γινει και με το 7 και με το 5

#1370   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 05/11/2017 - 02:53

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία τέτοια εσφαλμένη εντύπωση. Κουράστηκα να το γράφω κάθε μέρα. Τόσα παιδιά στο φόρουμ, όπως κι εγώ ο ίδιος, ρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν θα υπάρξει συσκευή στα καταστήματα τους παρά μόνο για όσους έκαναν προπαραγγελίες. Προσωπικά ρώτησα σε όλες τις αλυσίδες αλλά και στην istorm.

Κανένας πάροχος εκτός απο την Wind δεν έκανε προπαραγγελίες. Η cosmote και η vodafone ήταν πολύ σωστές, ούτε πήραν προπαραγγελίες ούτε τίποτα. Μην μπερδεύουμε λοιπόν τους παροχους με τις αλυσίδες και την αντιμετώπιση της infoquest.

Θα συνιστούσα λοιπόν να σταματήσεις να γράφεις κάθε μέρα , τόσα πολλά, off topic άσχετα και απόψεις μικρό ψυχολογίας επειδή απλά δεν κατάφερες να το παρεις την πρώτη μέρα!
Κουρασες λαό!
Οι πάροχοι έκαναν ότι τους συμφαιρε προκειμενου να διαφημίσουν την εταιρία τους όπως αυτοί έκριναν (δίνοντας τα κομμάτια σε διάσημους και όπου αυτοί έκριναν!)
Οι εταιρείες που τα φέρνουν δεν τους ενδιαφέρει μόνο η πώληση μιας συσκευής συγκεκριμένης! Κοιτούσε μακροπρόθεσμα!
Πρώτη φορά τέτοιο νήμα τόσα offtopic από έναν μόνο!
Έλεος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1371   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 651 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 03:09

:huh: χμμ...μυριζομαι ντερμπι.Παω να φτιαξω ποπ κορν

Τελευταία επεξεργασία από: kostas4, 05/11/2017 - 03:19.

#1372   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/11/2017 - 03:56

Θα συνιστούσα λοιπόν να σταματήσεις να γράφεις κάθε μέρα , τόσα πολλά, off topic άσχετα και απόψεις μικρό ψυχολογίας επειδή απλά δεν κατάφερες να το παρεις την πρώτη μέρα!
Κουρασες λαό!
Οι πάροχοι έκαναν ότι τους συμφαιρε προκειμενου να διαφημίσουν την εταιρία τους όπως αυτοί έκριναν (δίνοντας τα κομμάτια σε διάσημους και όπου αυτοί έκριναν!)
Οι εταιρείες που τα φέρνουν δεν τους ενδιαφέρει μόνο η πώληση μιας συσκευής συγκεκριμένης! Κοιτούσε μακροπρόθεσμα!
Πρώτη φορά τέτοιο νήμα τόσα offtopic από έναν μόνο!
Έλεος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καταρχην χαλάρωσε με τον τρόπο σου κ το ύφος σου. 

Ο μόνος που πετάγεται εδω μέσα όποτε του την βαρέσει κ κάνει επιθέσεις είσαι εσυ και κανένας άλλος. Και όχι μόνο κάνεις επιθέσεις έχεις χρήσει και από το πουθενά τον εαυτο σου και ως mod/admin κρίνοντας με τις όποιες νοητικές ικανότητες διαθέτεις τι ειναι on και off topic. 

Δεν είχα καμία απαίτηση να πάρω πρώτη μέρα συσκευή, μπορείς να γυρίσεις πίσω στις σελίδες να δεις ότι το έχω γράψει πολλές φορές. Αν και κακώς κάθομαι και "δικαιολογώ" τον εαυτό μου γιατί προφανώς μπαίνεις εδώ μέσα να τραβήξεις την επίθεση σου και σε όποιον βρεις πρόχειρο τα χώνεις. 

Σήμερα σου φταίω εγώ, χτες την είπες ομαδικώς σε όλους ότι τρωγόμαστε μεταξύ μας και άλλα "χαριτωμένα". Για ψυχολογία δεν έχω γράψει πουθενά αλλά αφού το θες, και για να μην σου χαλάσω και την ψευδαίσθηση, όταν κάποιος αυτοαποκαλείται "λαός" κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Εν συνεχεία απαντάω σε ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμούς άλλων παιδιών στο forum. Αλλά για κάποιο λόγο και με βάση την δική σου λογική εγώ είμαι off topic.

Αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου, χωρις λόγο και αιτία βεβαίως, υπάρχουν και τα pm. Δεν είναι η πλατεία του χωριού σου εδώ για να κάνεις φασαρία κάθε μέρα όποτε σου έρχεται. Όχι τίποτα άλλο να μην βγαίνουμε και off topic που τόσο πολύ σε ενοχλεί και "εξιτάρει".

Πριν λοιπόν αποφασίσεις να ξανακάνεις συστάσεις κι επιθεσεις, είτε σε εμένα είτε σε όλους ομαδικώς όπως χτες, θα σου πρότεινα να αποκτησεις πρώτα βασικές ικανότητες ανάγνωσης, κατανόησης και παρακολούθησης μιας συζήτησης. 

Για την έλλειψη πολιτισμού και τρόπων δεν αναφέρω κάτι γιατί αυτά ή τα διαθέτει ένας άνθρωπος ή όχι και στην προκειμένη περίπτωση είναι φανερό τι ισχύει από τα δύο. 

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 05/11/2017 - 04:04.

#1373   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2017 - 08:13

Για να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τα πράγματα μετά από το μπαμ των πρώτων ημερών. Εδώ και έναν μήνα μας τρελάναμε στην παραπληροφόρηση θα φτάσουν δεν θα φτάσουν τα πρώτα κομμάτια- είναι αυξημένη η ζήτηση - θα υπάρχει ζήτηση μεγάλη και θα υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας μέχρι και τον Φεβρουάριο κτλ κτλ
Λίγοι κάθισαν λογικά να σκεφτούν πως είναι δυνατόν μια εταιρία κολοσσός όπως η Apple να μην έχει κάνει το κουμάντο της;
Απλά ήθελαν εξασφαλισμένη την επιτυχία των πρώτων ημερών να γίνουν sold out οι παραγγελίες της πρώτης ημέρας και οι προπαραγγελίες.
Το μόνο αρνιτικο από όλη την υπόθεση που με νευριάζει είναι δυο κατηγοριες ανθρώπων η μια αυτοί που θα τους αποκαλούσα εξαρτημένους που θέλουν όπωσδηποτε το τηλέφωνο day 1 με οποιοδήποτε κόστος και αρρώστησαν μόνο και μόνο στην σκέψη ότι δεν θα το έχουν και έκαναν άπειρα τηλεφωνήματα από το ένα κατάστημα στο άλλο για να δουν που έχει διαθέσιμοτητα λες και αν το πάρουν 5 ή δέκα ημέρες αργότερα θα πάθουν κάτι. Η δεύτερη κατηγορία και πιο αποκρουστική κατα την γνώμη μου είναι οι διάφοροι που το αγόρασαν είτε από τύχη πρώτοι ή προσχεδιασμένα για να βγάλουν λεφτά πατώντας πάνω στην τρέλα ιδιαίτερα της πρώτης κατηγορίας. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις αγγελίες iPhone X 64gb στα 1400 ή 1500€ και το πήρα κα το ανοίξα μόνο να το δω ; Δηλαδή ρε μεγάλε είπες το πρωί δεν κατέβαινω στην αγορά που έχω 1200€ για σκοτωμα να πάρω το Χ να άνοιξε το κουτάκι του να του πω μια καλήμερα να δω αν είναι καλά βρε παιδί μου και μετά να το πουλήσω σε κανένα «έξυπνο» 1500€ ή ακόμα χειρότερα να πάρω το Χ στα 256 και να το βάλω αγγελία στα 2500€ το είδαμε και αυτό.....
Σε όλα αυτά τα θέματα που ανέκυψαν τ Ηνωμένων πρώτη μέρα χρειάζονται δυο πράγματα λογική και υπομονή.

#1374   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/11/2017 - 08:52

Όσοι το πήρατε από κατάστημα το πληρώσατε με κάρτα ;γιατί κάτι λέγαν ότι πάνω από 500 ευρώ μόνο με κάρτα η μεταφορά .ισχυει ;

#1375   jmarin

jmarin

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/11/2017 - 08:55

Όσοι το πήρατε από κατάστημα το πληρώσατε με κάρτα ;γιατί κάτι λέγαν ότι πάνω από 500 ευρώ μόνο με κάρτα η μεταφορά .ισχυει ;

Αυτο ισχύει για τιμολόγια. Δεν ξέρω αν το εχουν κανει και για αποδείξεις λιανικής πώλησης

#1376   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,952 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/11/2017 - 09:20

Ισχύει και για αποδείξεις λιανικής ,πάνω από 500 ευρώ κάρτα η κατάθεση .

#1377   Assassin10

Assassin10

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 05/11/2017 - 09:40

Προσπαθώντας να ενημερωθώ κατάλαβα ότι τελικά το κινητό ή τα υλικά πράγματα είναι η λύση για ξεχάσουμε τα προβλήματα μας. Διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλια, πραγματικά αποφάσισα να μην αφήσω κανέναν και τίποτα να με κάνει έρμαιο αναγκών που δεν έχω πραγματικα.Ηθελα να πιστεύω ότι θα διάβαζα σοβαρά πράγματα!
Όποιος διαφωνεί ας ξαναδιαβάσει τα σχόλια!!!!!

#1378   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/11/2017 - 09:42

Προσπαθώντας να ενημερωθώ κατάλαβα ότι τελικά το κινητό ή τα υλικά πράγματα είναι η λύση για ξεχάσουμε τα προβλήματα μας. Διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλια, πραγματικά αποφάσισα να μην αφήσω κανέναν και τίποτα να με κάνει έρμαιο αναγκών που δεν έχω πραγματικα.Ηθελα να πιστεύω ότι θα διάβαζα σοβαρά πράγματα!

Εχεις απόλυτο δίκιο...Καιρό τώρα το έχω δει σε εμένα ότι με τρώει χωρίς κανένα λόγο να αλλάζω συσκευές...

#1379   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/11/2017 - 09:48

Μα αυτο ειναι πλεον η ζωη μας.
Ολοι δουλευουμε πληρωνουμε φορους φροντιστηρια αγγλικα ενφια ρευμα, που κ που παμε κανενα διημερο καπου, τσακωνομαστε κ παλι απο την αρχη.
Μετα ο καθενας αν του περισευουν παιρνει καινουρια τηλεοραση αλλος βαζει ζαντολαστιχα αλλος παιρνει καινουρια καραμπινα αλλος iphone...
Εμενα μου τι δινου κατι σχολεια τυπου μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος προβατα κτλ κτλ.
Δηλαδη καποιος που παιρνει ψαροντουφεκο cressi sub κ στολη μασκα μαχαιρι βαρραχοπεδιλα ;
Αυτος δεν θελει μνημονια ; χαχα
Αnyway ο καθενας πρεπει να αγιραζει καποια πραγματα στην ζωη του σαν επιβραβευση πιστευω.
Και καλα δουλεψα σκληρα δεν χρωσταω στο σπιτι τιποτα κ καθε μερα ενα 2 ευρω στην ακρη παιρνεις κατι που
σε κανει χαρουμενο !!

https://mobile.twitt...8268928/video/1

Το πηρα και εγω ! Πειτε μου μεγεια !!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1380   dimtze

dimtze

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2017 - 10:30

Ανοιχτα η αγορα στη θεσσαλονικη σημερα, κανας κωτσοβολος, vodafone διαθεσιμοτητα το Χ στα 256

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες