όλα ωραία και καλά αλλά αυτό που που θεωρείτε πολλοί ότι το Face ID θα μπορούσε να γίνει χωρίς notch και χωρίς να χάνεις παραπάνω screen real estate δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν έχετε βρει κατεθέστε την πατέντα να θησαυρίσετε μελλοντικά.
Και βεβαια υπαρχουν αλλοι τροποι .... Ο καθενας εχει τα δικα του μειονεκτηματα/προτερηματα ομως... Για παραδειγμα, ενας που μου ερχεται αμεσα στο μυαλο ειναι το inverted notch . Ολος ο μηχανισμος δηλ. να βρισκεται σε ενα enclosure που να εκτεινεται προς τα εξω. Ετσι το τηλ΄. δεν θα ειναι ορθογωνιο παραλληλογραμο αλλα η οθονη θα ειναι ... Δεν θα σου παρει πανω απο μερικα δευτερολεπτα να βρεις τα μειονεκτηματα του...
Θα σου παρει λιγο παραπανω ομως να ζυγισεις τα προτερηματα/μειονεκτηματα καθενος απο τους τροπους και να διαλεξεις εναν για να υλοποιησεις ...

Το γυαλιστερό frame aka stainless steel δεν είναι το καλύτερο μου επειδή βγάζοντας το από τη θήκη φοβάμαι μην εντοπίσω κανα σημαδάκι (ocd ocd ocd)
Γενικώς δυσκολεύομαι να βρω αξιόλογη προστασία οθόνης, ζελατίνα κατά προτίμηση και το έχω με ένα γυαλί των 10€ από Κώτσο. Το notch... Εντάξει δεν το χώνεψα από την αρχή αλλά το σενάριο που κυκλοφορεί ότι συνηθίζεται με τον καιρό ισχύει. Με τσαντίζει το γεγονός ότι κάποια apps δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμη. Κάμερες καταπληκτικές, το portrait mode το έχω ξεπατώσει όντας κάτι που δεν είχα στο 7 και μου έλειπε σαν feature.
Σε ταχύτητα δεν θα αναφερθώ καν.
Στα του Face ID στην αρχή δεν με αναγνώριζε με τα γυαλιά μυωπίας το πέρασα από την αρχή και έκτοτε δεν έχω κανένα θέμα. Είναι ταχύτατο και ακριβέστατο καθώς με το που σηκώσω τη συσκευή σε κλάσματα δευτερολέπτου ξεκλειδώνει και κάνω swipe up και είμαι στην hs κατευθείαν. Όποτε κανένα παράπονο και δεν υστερεί καθόλου του Touch ID. Τέλος αυτό που με ξενέρωσε και το παρέθεσα είναι ότι αντιλήφθηκα ένα πολύ μικρό κόκκο σκόνης στη δεύτερη κάμερας χωρίς βέβαια να την επηρεάζει σε λειτουργία. Το έχω για την ώρα μέσα σε θήκη puro nude 0,3 την οποία βρίσκω εξαιρετική. Αυτά από μένα προς το παρών σαν μια πρώτη εντύπωση για το τηλέφωνο.