Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σας παρακαλώ βάλτε μου κι εμένα ένα (+)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 21/02/2010 - 05:55

Προσωπικά θα ήθελα να μπούν και (-). Θα κονταροχτυπηθώ με τον Tillter ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/02/2010 - 08:22

Απο την μεριά μου φίλε μου στα χαρίζω τα + μου! Δεν είναι θέμα μαγκιάς το οτι είναι το καλύτερο Ελληνικό φόρουμ και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο γιατί έχει την δυνατότητα +!

Θα σου πώ για μία ακόμα φορά γιατί το λέμε αυτό! Ο χρήστης που έχει 200+ σε συγκριση με μένα που εχω 50 δεν έχει καμοία διαφορά! Εσείς απλά δείχνετε στον κόσμο την δυνατότητα αυτή του φόρουμ πολύ... Χωρίς όμως να κερδίζετε κάτι... Με λίγα λόγια... Δείχνεις σε έναν νέο χρήστη μια δυνατότητα που και εσένα αλλά και σε αυτόν θα του είναι ΑΧΡΗΣΤΗ! Αυτό λέμε!!!!

Και για να τελειώσει το θέμα εδώ θα παρακαλέσω όποιον moderator το δεί αυτό το ποστ (και αν έχει αυτή την δυνατότητα) να μοιράσει τα δικά μου + σε χρήστες με την υπογραφή αυτή! Αν γίνεται δε θα ήθελα να μην λαμβάνω καθόλου +! Ασ απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αυτή στο Username μου!

Συμφωνώ και εγώ .. Να καταργηθεί το + και να μπει tab donate .. Σε paypal.. να βγάζουμε και κανά €.. :lol:

#78   theoss

theoss

    iPH Addict

  • 729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 21/02/2010 - 12:16

ολοι οταν κατι δεν τους αρεσει φωναζουν...οπως λεει και ο λαος φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης...αλλα παντα θα υπαρχουν οι κακιες γλωσσες για οτιδηποτε συμβαινει..μπορει και μενα να μην μ αρεσει κατι...αλλα αμα δειτε απο την ωρα που εγινε αυτο το ποστ αυτοι που λενε οτι δε ειναι σωστο να βαζουμε συν και να το λεμε πηρανε πολλα συν ...επρεπε να μην τα δεκτουν και να πουνε οτι δε το κανω για εντπωσιασμο αλλα για τι ετσι θελω...λλα τα + τα δεχοντουσαν κανονικα...
δηλαδη οι δυνοτοτητες που προσφερει το φορουμ ειναι μονο για τους "μαγκες" δε καταλαβα?αμα ερθει ενα καινουργιο μελος και το γραψει θα τον φαμε?τι στον στρατο ειμαστε...ολοι συνεχεια κατι εχουν να πουνε..αντι να προσπαθουμε να κανουμε καλυτερο το φορουμ και πιο ευχρηστο και κατονοητο προσπαθουμε να σχολιαζουμε το καθε τι ετσι χωρις λογο...και πιανομαστε απο κλαδια που μπορει να σπασουν .......προσοχη ...μαγκες....

εγω το εγραψα το ποστ & δεν ειπα καπου οτι δεν σωστο να βαζουμε + ειπα οτι γελειο να ζηταμε να μασ βαλουν +,για μενα δειχνει ασχημο να σου λεει ο αλλοσ ευχαριστω & εσυ να του λες "ε ξερεις ναι,οκ αλλα δεν μου εβαλες +".
Οταν ερθει ενα νεο μελος & δει αυτες τις υπογραφες απο τα ποιο ενεργα & παλια μελη του forum θα κανει εκατο παρανοιες,για να γινει ποιο καλο το forum ειδικα σε χιλιαπαντημενες ερωτησεις υπαρχουν & τα pm & ας μην το μαθει κανεις οτι βοηθησες & ας μην παρεις + απο το να γεμιζει το forum me ta idia στειλε 1pm & τελος.
Τωρα τι λες για κλεφτες που φωναζουν & για κλαδια που θα σπασουν...?

#79   ProSONIC

ProSONIC

    iPH Addict

  • 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/02/2010 - 13:25

φιλε μου τουλαχιστον εγω και αυτους που ξερω ποτε οταν βοηθησα καποιον δε του ειπα αυτο το πραγμα .."δε μου εβαλες +" να το βρασω αμα εχω ενα + η 1000+...μονο μια φορα υποθηκε απο νεο μελος και αυτος το ελεγε ειρωνικα προς τα εμας με αφορμη αυτο το ποστ και παρολο αυτα του απαντησα χωρις να του δωσω σημασια ...το κανω επειδη το θελω ..και δε γεννηθηκα εξυπνος και γω ρωτουσα και μαθαινα και τωρα αυτα που ξερω στανταρ τα λεω...και αμα ειδες εμεις που λες οτι εχουμε το +...ουτε το μαχαιρει στιο λαιμο κανενος δε βαζουμε ουτε τιποτα ειναι απλα μια υπογραφη ...τωρα να τα πουμε με το μελος που εχει αποριες μεσω πμ..αμα ηταν ετσι να βαλουνε μια ανακοινωσει και να λεει οι λυσεις δινονται μεσω πμ..και να μπαινει ενα καινουργιο μελος να βρισκει τους διαχειριστες του φορουμ και να τους πνιξουν τα πμ...δηλαδη οσοι κανουν νεο ποστ δε πρεπει να απαντηθει μεσα στο ποστ αλλα μεσω πμ αρα ετσι δε θα υπαρχουν απαντημενα ποστ(οχι τωρα οτι διαφερει και πολυ)και επομενως θα υπαρχουν αποριες"αλυτες" και συνεχεια ιδιες...
σκεψου εχουμε απαντησει 1000φορες για το 3gs οτι αμα κλεισει πρεπει να τρεξει το εργαλειο του καυτου γιωργου ,σκεψου ποσα ακομα τετοια θα υπηρχανε αμα η απαντηση γινοτανε μεσω πμ

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 21/02/2010 - 13:27


#80   theoss

theoss

    iPH Addict

  • 729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 21/02/2010 - 17:24

δεν ειπα να απανταμε μεσο πμ στα ποστ,αλλα οχι να απαντηθει κατι 100φορες σε 20μερες για τα +,στο παραδειγμα που δινεις με τα 3gs ειχε γεμισει το forum με τα ιδια εκει πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να στειλεις ενα πμ,ουτε μενει κατι αναπαντητο ουτε γεμιζουμε το forum με τα ιδια.Τωρα αν με το να λες συνεχεια στον αλλον μην ξεχασεις το +..ο.κ δεν του βαζεις το μαχαιρι στο λαιμο αλλα σιγουρα τον επειρεαζει.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες