Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

Bluetooth Headphones - Earbuds - In ear Neckbands - True Wireless Earbuds


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:45

Με την αγορά καινούργιου κινητού και την απώλεια του headphone jack άρχισα να ψάχνω για wireless headphones αφού χρησιμοποιώ αρκετά τα ακουστικά μου μέσα στην μέρα και στο κινητό αλλά και στο laptop. Μετά από αρκετή έρευνα είπα να γράψω κι εδώ τα διάφορα μοντέλα και πληροφορίες που βρήκα.

 
 
Πριν ξεκινήσω να παραθέτω μοντέλα και links, μια βασική επισήμανση. Τo iPhone ΔΕΝ υποστηρίζει AptX. Το codec που υποστηρίζει είναι το AAC.
 
 
Τα ακουστικά που αναφέρω παρακάτω κάποια έχουν και κάποια δεν έχουν AAC.  Ακόμα και να μην έχουν AAC λειτουργούν στο iPhone με καλό ήχο αλλά δεν θα έχετε την maximum ποιότητα που μπορεί να αποδόσει τo κινητό. Επίσης αναφέρω και κάποια που καλό θα ήταν να αποφύγετε για διαφορετικούς λόγους.
 
 
Πάντα να κοιτάτε τα specs τους πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση αν σας ενδιαφέρει να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου ώστε να μην δώσετε χρήματα για ένα ακουστικό που δεν υποστηρίζει AAC. 
 
 
 
 
 
Wireless Earbuds - In ear Neckbands
 
 
 
Η κατηγορία περιλαμβάνει τα γνωστά σε όλους earbuds και in ear ακουστικά. Αποτελούν την πιο "απλή" μορφή wireless ακουστικών αν και φέτος έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και in ear με Noise Cancellation, ένα χαρακτηριστικό που ήταν προνόμιο των headphones. Η διάρκεια μπαταρίας μπορεί να κυμαίνεται από 5-6 ώρες έως και 20 ώρες ανάλογα το μοντέλο και την ποιότητα ήχου.
 
 
 
1. Anker
 
 
Τα ακουστικά της Anker κινούνται γύρω στα 20 έως 50 ευρώ ανάλογα το μοντέλο και τον retailer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Jaybird
 
 
Τα ακουστικά της Jaybird είναι fitness oriented και κινούνται συνήθως από 100 ευρώ και πάνω. Και τα δύο υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
 
 
3. Bose
 
 
Η γνωστή σε όλους Bose έχει καλές προτάσεις στην κατηγορία και ξεκινάνε συνήθως από 140 ευρώ και πάνω, με ναυαρχίδα τα καινούργια Quietcontrol 30 που θεωρούνται ένα από τα δύο καλύτερα high end neckbands και αγγίζουν τα 270-300 ευρώ ανάλογα την περίοδο και τον retailer. Δεν γίνεται specified αν έχουν AAC με εξαίρεση το Quietcontrol 30 το οποίο υποστηρίζει.
 
 
 
 
 
 
 
4. Sony
 
 
Η Sony έχει καλές προτάσεις σε κάθε price point από 73 ευρώ και πάνω. Τα καινούργια WI-1000x θεωρούνται από πολλούς τα κορυφαία neckband αυτή την στιγμή και ο "αντίπαλος" των Bose Quietcontrol 30 με την τιμή τους να παίζει από 280+ μέχρι 320+ ευρώ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. RHA
 
 
Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει μόνο 2 μοντέλα και θεωρούνται αξιόπιστα με καλή απόδοση ήχου, ξεκινάνε από 100 και φτάνουν τα 150 ευρώ ανάλογα τον retailer. Υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
 
 
6. V Moda
 
 
Η γνωστή V moda που φημίζεται για το μπάσο της έχει μία μόνο επιλογή γύρω στα 170 ευρώ. Άγνωστο αν υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
 
7. Beats
 
 
Τα Beats με το W1 είναι από τις αξιοπρεπείς επιλογές στην κατηγορία. Τα Beats X αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική των AirPods με καλύτερο ήχο ειδικά αν τα βρείτε γύρω στα 100 ευρώ.
 
 
 
 
 
 
8. Sennheiser
 
 
Η οικογένεια Momentum δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εισαγωγή, η θέση τους πλέον ως τα καλύτερα mobile ακουστικά έχει εδραιωθεί από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. Η Sennheiser αποφάσισε να φέρει την μαγεία της οικογένειας και σε wireless μορφή με αποτέλεσμα τα Momentum In Ear Wireless να αποτελούν από τα καλύτερα ηχητικά ακουστικά της κατηγορίας. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και έκδοση χωρίς χοντρό neckband με μικρότερη όμως μπαταρία. Τιμές κυμαίνονται από 180 έως 200 ευρώ και ανάλογα την περίοδο μπορεί να πεσουν και γύρω στα 140 ευρώ. Και τα δύο έχουν AAC.
 
 
 
 
 
 
9. Shure
 
 
Άλλη μια εταιρεία με τεράστια ιστορία στον χώρο του ήχου μπαίνει στην κατηγορία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα φημισμένα για την ποιότητα τους in ear monitors της έχουν αποσπώμενο καλώδιο, οπότε κυκλοφόρησε bluetooth καλώδιο "αντικαταστάτη" μετατρέποντας έτσι τα ακουστικά σε wireless. 
 
Οι τιμές παίζουν από 100 ευρώ το σκέτο bluetooth καλώδιο για όσους έχουν ήδη κάποιο in ear monitor στην κατοχή τους, 100 ευρώ για τα SE112 στα οποία είναι ενσωματωμένο και γύρω στα 140 ευρώ για το πακέτο SE215. Δεν υποστηρίζουν AAC από ότι φαίνεται.
 
 
 
 
 
10. Focal
 
 
Τα ηχεία της έχουν αφήσει εποχή, το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η είσοδος της στην κατηγορία των headphones και τώρα μπαίνει και στην Wireless αγορά. Τιμή γύρω στα 100 ευρώ. Μάλλον δεν υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
 
 
TRUE WIRELESS EARBUDS
 
 
Τα AirPods αποτελουν ακόμα και σήμερα την καλύτερη επιλογή και δεν έχουν πρόβλημα κοψίματος ήχου λόγω disconnection της επικοινωνίας μεταξύ του δεξιού και αριστερού ακουστικού. Αρκετά από τα υπόλοιπα υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα είτε λίγο είτε πολύ παρόλο που έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου συγκριτικά.
 
Επειδή σχεδόν όλα είναι καινούργια μοντέλα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι τελικά. Οπότε προτείνω στάση αναμονής εκτός αν είναι οριστικό και εξακριβωμένο το disconnection πρόβλημα.
 
 Η διάρκεια μπαταρίας στα μοντέλα αυτά συνήθως παίζουν από 3 έως 5 ώρες και όλα έχουν μαζί θήκες που τα επαναφορτίζουν.
 
 
 
1. Apple
 
 
Με την τιμή τους εκεί που βρίσκεται και χωρίς προβλήματα που παρουσιάζουν άλλα μοντέλα κατηγορίας είναι no brainer αγορά. Προσοχή πρώτα να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε γιατί υπάρχει περίπτωση να μην κάνει για το αυτί σας, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για αυτό το μειονέκτημα του σχεδιασμού τους.
 
Τιμές κυμαίνονται από 150 έως 200 ευρώ ανάλογα το μαγαζί.
 
 
 
 
 
2. Jaybird
 
 
Τα πρώτα true wireless της εταιρείας από ότι αναφέρεται μέχρι στιγμής υποφέρουν από signal drops. Τιμή γύρω στα 170 ευρώ.
 
 
 
 
3. Bose
 
 
Καινούργια κυκλοφορία για την Bose, τα Soundsport free wireless έχουν εξαιρετικό ήχο αλλά και με διφορούμενα reports όσον αφορά τα disconnections. Είναι νωρίς ακόμα για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Τιμή 250 δολλάρια, δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε ευρωπαικους retailers από ότι είδα.
 
 
 
 
 
4. Sony
 
 
Παρόλο που είναι και αυτά καινούργια δυστυχώς πάσχουν από disconnections μεταξύ δεξιού και αριστερού ακουστικού και είναι εξακριβωμένο από όλους τους αρχικούς αγοραστές.
 
Άγνωστο αν μπορεί να διορθωθεί το θέμα μελλοντικά με κάποιο update οπότε αποφύγετε τα.
 
 
 
 
5. Bang & Olufsen
 
 
Τα Ε8 είναι από τα πιο πρόσφατα στην κατηγορία και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί 100% αν πάσχουν ή όχι από disconnections μεταξύ των ακουστικών. Τιμή γύρω στα 300 ευρώ.
 
 
 
 
6. Bragi
 
 
Τα Bragi The Dash Pro επίσης είναι καινούργια και δεν ξέρουμε αν παρουσιάζουν το γνωστό πρόβλημα. Έχουν 4GB μνήμη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους για ακρόαση μουσικής χωρίς πηγή. Τιμή γύρω στα 350 ευρώ.
 
 
 
 
 
 
Headphones
 
 
 
Οι βασιλιάδες της wireless κατηγορίας. Από ANC (Active Noise Control), touch controls και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους θα τα συναντήσει κανείς στα headphones. Έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου, οι μπαταρίες τους κρατάνε συνήθως από 20 ώρες και πάνω και αρκετά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με καλώδιο 3.5mm σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει να τα φορτίσουμε.
 
Βασικό tip της κατηγορίας όσο γίνεται μην αγοράζετε headphones χωρίς να τα έχετε δοκιμάσει πρώτα για να δείτε αν σας κάνουν στο κεφάλι, αν σας πιέζουν στην κορυφή, στα μάγουλα ή δεν χωράνε καλά τα αυτιά σας όταν πρόκειται για over ear.
 
 
 
1. Bose
 
 
Η εταιρεία έχει μερικές από τις καλύτερες επιλογές για headphones, τα QC35 II έχουν από τα καλύτερα συστήματα ANC της αγοράς και για χρόνια θεωρείται πρωτοπόρος στο πεδίο αυτό. Οι τιμές κινούνται από 160-170 μέχρι 375+ ευρώ ανάλογα το μοντέλο και τον retailer. Τα QC35 υποστηρίζουν σίγουρα AAC.
 
 
 
 
 
 
 
2. Sennheiser
 
 
Δυστυχώς η Sennheiser έχει κάνει 2 μεγάλα λάθη στην κατηγορία αυτή. Οι δύο ναυαρχίδες της δεν έχουν AAC που είναι το high res πρότυπο που υποστηρίζουν τα iPhone. 
 
Λόγω αυτής της έλλειψης λείπουν από τις προτάσεις τα κορυφαία Momentum Wireless και τα PCX 550 αφού δεν αποδίδουν τα μέγιστα στα iPhone και οι τιμές τους ειναι υψηλές συνήθως.Μεγάλο κρίμα γιατί μιλώντας από προσωπική εμπειρία ως κάτοχος των wired Momentum over ear εδώ και 3 χρόνια κοντά ο ήχος τους είναι εκπληκτικός.
 
Οι υπόλοιπες όμως επιλογές είναι καλές και σε χαμηλότερες τιμές, υποστηρίζουν AAC και όποιος ψάχνει headphones οφείλει να τις λάβει υπόψην του. Τιμές από 150 μέχρι 200, ανάλογα και την περίοδο μπορεί να βρεθούν και πιο χαμηλά.
 
 
 
 
 
 
3. Sony
 
 
Φέτος με την κυκλοφορία του WH-1000XM2 πολλοί θεωρούν ότι πήρε τα σκήπτρα όσον αφορά το ANC από την Bose και αποτελεί την καλύτερη all around επιλογή της κατηγορίας. Από touch controls, προσαρμογή του ήχου ανάλογα με το υψόμετρο ή με το αν φοράς γυαλιά, μαζί με ένα κάρο άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχει άλλο ακουστικό μέχρι στιγμής στην κατηγορία και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα ήχου, δεν θεωρείται άδικα ο καινούργιος βασιλιάς των wireless headphones.
 
Επειδή είναι αρκετά τα μοντέλα που έχει στην αγορά, βάζω μερικά links ενδεικτικά. Οι τιμές κυμαίνονται από 80+ ευρώ έως τα 400 ευρώ που απαιτούν τα κορυφαία 1000XM2. Οι επίσημες τιμές είναι ενδεικτικές, σε retailers όπως το amazon de μπορεί να τα βρείτε σε πιο χαμηλές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Bower & Wilkins
 
 
Άλλη μια εταιρεία που φημίζεται για την ποιότητα του ήχου της. Τα καινούργια PX θεωρούνται από πολλούς ότι έχουν ίσως την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υλικά αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα. Μόλις ενεργοποιείται το ANC η ποιότητα του ήχου πέφτει κατακόρυφα. Υποστηρίζουν AAC. Το κόστος τους επίσης είναι υψηλό στα 400 ευρώ και υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
 
5. Beats
 
 
Τα Beats από όταν εξαγοράστηκε η εταιρεία από την Apple έχουν αρχίσει να αποβάλουν τον παλιό "κακό" ήχο και είναι αισθητά βελτιωμένα. Όλα τα παρακάτω μοντέλα έχουν το W1 chip. Τιμές από 200+ έως 350 ευρώ.
 
 
 
 
 
 
6. Focal
 
 
Μέχρι στιγμής έχει μόνο ένα wireless headphone, το Listen Wireless, γιατί είναι καινούργια στην κατηγορία αυτή. Από όσο έψαξα μάλλον δεν υποστηρίζουν AAC. Τιμή γύρω στα 250 ευρώ. Μάλλον δεν υποστηρίζουν AAC.
 
 
 
 
7. V Moda
 
 
Η V Moda έχει 2 wireless headphones, το Crossfade σύμφωνα με reviews υποστηρίζει AAC το Crossfade 2 όχι. Τιμές γύρω στα 200 για τα Crossfade και 330 για τα Crossfade 2. Πρόταση μου είναι να τα αποφύγετε γιατί σε αυτές τις τιμές υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
 
 
 
 
 
 
8. Marshall
 
 
Μετά τους θρυλικούς ενισχυτές η Marshall μπήκε και στην αγορά των headphones. Έχει 3 wireless μοντέλα τα οποία άγνωστο αν έχουν AAC. Παρ'όλα αυτά έχουν καλή ποιότητα ήχου. Τιμές από 100 έως 190 ευρώ περίπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
9. AKG
 
 
Η δεύτερη από την για πολλούς Holy Trinity των headphones (Sennheiser, Beyerdynamic, AKG), έβγαλε ένα από τα καλύτερα On Ear headphones της κατηγορίας, τα N60NC. Υποστηρίζουν AAC και η τιμή τους παίζει από 180+ ευρώ και πάνω ανάλογα τον retailer όπως το amazon de.
 
 
 
 
 
10. Audio-Technica
 
 
Άλλη μια εταιρεία με παράδοση στον χωρο του ήχου. Όποιος ψάχνει για καλά On ear σε πολύ καλή τιμή οφειλει να τσεκάρει τα ATH-AR3BT SonicFuel Wireless καθώς υποστηρίζουν AAC με τιμή γύρω στα 100 ευρώ.
 
 
 
 
 
 
 
Η λίστα αυτή είναι ενδεικτική με τα πιο βασικά και "γνωστά" ακουστικά, υπάρχουν και άλλα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες τα οποία δύσκολα καλύπτονται με ένα post. Αν βρείτε κάποιο άλλο ακουστικό wireless που σας ενδιαφέρει να κοιτάξουμε / ψάξουμε ή έχετε δοκιμάσει ή αγοράσει ποστάρετε το στο thread.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/12/2017 - 12:52


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xsiv74

xsiv74

    iPH Addict

  • 658 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:53

Φίλε Χρήστο συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη δημιουργία του θέματος αυτού! Μου κίνησες την περιέργεια και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!Θα το διαβάσω και θα το παρακολουθήσω σίγουρα! Ευχαριστούμε και μπράβο σου!!!



#3   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:59

Φίλε Χρήστο συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη δημιουργία του θέματος αυτού! Μου κίνησες την περιέργεια και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!!Θα το διαβάσω και θα το παρακολουθήσω σίγουρα! Ευχαριστούμε και μπράβο σου!!!

τίποτα αγαπητέ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Κάποια από αυτά της λίστας τα έχω ακούσει μέχρι να καταλήξω στην τελική επιλογή μου οπότε μπορώ να δώσω και μια πιο hands on άποψη. Και γράφω άποψη και όχι review γιατί τα γούστα του καθενός στον ήχο διαφέρουν και είναι φυσιολογικό. :)

 



#4   BIOXALK

BIOXALK

    iPH Addict

  • 709 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/12/2017 - 15:21

Εγώ ακόμη έχω Headphones της Shure, την κορυφαία σειρά SE 530 σε μπρονζέ χρώματα. Είναι ό,τι καλύτερο έχω βάλει στα αυτιά μου. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά ακουστικά, όπως της Β&Ο, της Westone κ.α. Βέβαια και η τιμή τους είναι απλησίαστη, αλλά τα πήρα από Αμερική σε πολύ πιο λογική τιμή.

#5   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/12/2017 - 15:51

Τα in ear monitors της Shure είναι εξαιρετικά. Προσωπικά έχω τα wired SE215 εδώ και χρόνια, ήταν η πρώτη μου "βουτιά" στα in ear και μπορώ να πω ότι παρα την χαμηλή τιμή τους έχουν καλή απόδοση ήχου και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Φαντάζομαι τα δικά σου που είναι και η σειρά 530 θα είναι απόλαυση.

Όσοι έχουν ήδη κάποιο από τα πιο καινούργια μοντέλα με το αποσπώμενο καλώδιο μπορούν με 100 ευρώ να τα μετατρέψουν σε wireless. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη υποστήριξης high res codec από το bluetooth καλώδιο. Αψυχολόγητη επιλογή από την μεριά της Shure γιατί ακουστικά όπως τα 535 και τα 846 θα μένουν ανεκμετάλλευτα χωρίς high res codec.



#6   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/12/2017 - 23:48

Εχει κανείς να μοιραστεί εντυπώσεις/γνώμες για τα DSR9BT της Audio Technica ? Ειναι αυτά με την τεχνολογίας Digital drive (δεν υπάρχει μετατροπή του σήματος σε αναλογικό ). Διαβάζω πολλά για μέτρια ποιότητα κατασκευής, χείριστα controls και μικρόφωνο αλλα διθυραμβικες κριτικές για την ποιότητα του ήχου . Τα εχει δοκιμάσει κανείς ?

#7   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/12/2017 - 01:47

Δεν τα έχω ακούσει αλλά για τόσα λεφτά που κάνουν χωρίς ANC, χωρίς θύρα για 3.5 καλώδιο, 15 ώρες διάρκεια λειτουργίας και χωρίς κάποιο είδος fast charging δεν αξίζουν τον κόπο. Άποψη μου είναι όταν φτάνεις σε ποσά γύρω στα 600 ευρώ που κοστίζουν τα συγκεκριμένα και για χρήση κυρίως όταν είμαστε εκτός σπιτιού είναι overkill συν ότι έχουν βασικά μειονεκτήματα τα οποία δεν υπάρχουν σε ακουστικά πολύ χαμηλότερης τιμής.

Για wireless over ear αυτή την στιγμή όποιος έχει χρήματα και θέλει πολύ καλό ήχο ας κοιτάξει σε Sony 1000XM2, Bose QC35 II και B&W PX. Έχω ακούσει τα QC35 II και έχω αγοράσει πρόσφατα τα 1000XM2 οπότε μπορώ να δώσω μια γνώμη για αυτά τα δύο. Τα PX δεν τα έχω ακούσει και δεν μπήκα στην διαδικασία γιατι το ANC τους είναι το χειρότερο από τα 3 και όταν ενεργοποιείται η ποιότητα του ήχου τους πάει περίπατο δυστυχώς.



#8   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 14/12/2017 - 11:01

Δεν τα έχω ακούσει αλλά για τόσα λεφτά που κάνουν χωρίς ANC, χωρίς θύρα για 3.5 καλώδιο, 15 ώρες διάρκεια λειτουργίας και χωρίς κάποιο είδος fast charging δεν αξίζουν τον κόπο. Άποψη μου είναι όταν φτάνεις σε ποσά γύρω στα 600 ευρώ που κοστίζουν τα συγκεκριμένα και για χρήση κυρίως όταν είμαστε εκτός σπιτιού είναι overkill συν ότι έχουν βασικά μειονεκτήματα τα οποία δεν υπάρχουν σε ακουστικά πολύ χαμηλότερης τιμής.

Για wireless over ear αυτή την στιγμή όποιος έχει χρήματα και θέλει πολύ καλό ήχο ας κοιτάξει σε Sony 1000XM2, Bose QC35 II και B&W PX. Έχω ακούσει τα QC35 II και έχω αγοράσει πρόσφατα τα 1000XM2 οπότε μπορώ να δώσω μια γνώμη για αυτά τα δύο. Τα PX δεν τα έχω ακούσει και δεν μπήκα στην διαδικασία γιατι το ANC τους είναι το χειρότερο από τα 3 και όταν ενεργοποιείται η ποιότητα του ήχου τους πάει περίπατο δυστυχώς.

Ισως θα επρεπε να το εχω αναφερει ... Ενδιαφερομαι κυριως για casual listening στο σπιτι και κυριως με ενδιαφερει η πιστοτητα... Εχω εξαιρετικα wired ακουστικα για σοβαρα listening sessions αλλα κοιτουσα για κατι αποδεκτο απο αποψη ποιοτητας ηχου που θα μου επιτρεπε να κινουμαι ανετα και οχι να ειμαι δεμενος στα 3 μετρα απο τον ενισχυτη..Συνεπως, δεν χρειαζομαι και δεν με ενδιαφερει το ANC...

 

Ανεφερα τα DSR9BT γιατι ειμαι εξαιρετικα περιεργος για αυτη την Pure Digital τεχνολογια της Trigence (Dnote ειναι το patented name, νομιζω)..  Υπαρχουν, απο οσο ξερω, μονο δυο προιοντα διαθεσιμα στον τελικο καταναλωτη που την χρησιμοποιουν.. Τα DSR9BT και ενα ηχοσυστημα για αυτοκινητα της Clarion... Τα reviews που διαβαζω και για τα δυο ειναι εξαιρετικα σε οτι αφορα στην ποιοτητα του ηχου και αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση για κατι τοσο καινουριο και διαφορετικο.. Επιπλεον η Audio Technica ειναι μια εταιρεια που εμπιστευομαι και η αποφαση της να χρησιμοποιησει αυτη την τεχνολογια ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα ... 



#9   ChrisDs

ChrisDs

    iPH Contributor

  • 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/12/2017 - 12:48

Κοίταξε για σπίτι δεν έχουν κανένα νόημα και ειδικά με bluetooth. Πόσο μάλλον όταν έχεις στήσει τόσο ποιοτικό σύστημα με ενισχυτή και καλά wired ακουστικά. Αλλά αφού θες wireless για σπίτι θα σου πρότεινα να τσέκαρεις σε Sennheiser την RS σειρά, η οποία δεν βασίζεται σε bluetooth αλλά σε RF, κάνει για μουσική αλλά και για ταινίες χωρίς να έχει θέματα όπως το video και sound lag του bluetooth. Έχει διάφορα μοντέλα, ανάλογα με τις εισόδους που χρειάζεσαι και τις ανάγκες σου.

Δυστυχώς το καλύτερο της συγκεκριμένης κατηγορίας το RS 220 το έχει κόψει γιατί δεν πούλαγε λόγω τιμής. Ουσιαστικά ήταν η σειρά HD6XX σε wireless μορφή και έχουν απίστευτη απόδοση. Αν είσαι τυχερός και βρείς κανένα που να έχει ξεμείνει πουθενά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Αλλά πολύ δύσκολο δεδομένου ότι ήταν πανάκριβα, δεν τα στοκάρανε εύκολα και έχει περάσει καιρός που κόπηκε η παραγωγή.


Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 14/12/2017 - 12:52


#10   blackmamba

blackmamba

    iPH Addict

  • 697 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 28/03/2018 - 22:24

7. Beats

 
 
Τα Beats με το W1 είναι από τις αξιοπρεπείς επιλογές στην κατηγορία. Τα Beats X αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική των AirPods με καλύτερο ήχο ειδικά αν τα βρείτε γύρω στα 100 ευρώ.
 
 
 

 

Παιδιά καλησπέρα. Συγνώμη που επεμβαίνω στο post, αλλά λόγω κακής μου επιλογής πήρα σήμερα τα Beats X τα οποία δε με βολεύουν (έχω συνηθίσει στο στυλ των AirPods, EarPods)

 

Τα έχω βάλει αγγελία εδώ: [Ολοκαίνουργια] Apple BeatsX ακουστικ... με 100€ μόνο (τα πήρα πριν 3 ώρες ~160€ από Public).

 

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος, ας επικοινωνήσει. 

 

Ευχαριστώ & πάλι και συγνώμη



#11   fr3q

fr3q

    iPH User

  • 122 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/03/2018 - 12:20

Πάντως τα  JBL Reflect Mini BT που έχω πάρει είναι καλά,ελαφριά με κάλο ήχο.



#12   michkal91

michkal91

    iPH Elite Poster

  • 2.335 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 07/09/2018 - 08:25

Καλημέρα. Επειδή έσπασε το earhook στα powerbeats 3 wireless που είχα και μεχρι να έρθει ανταλλακτικό από εξωτερικό (εδώ μου είπαν 160€) ψάχνω για τρέξιμο κυρίως (να μπορώ να τα έχω και στη δουλειά βέβαια ) true wireless. Κοίταζα τα jabra elite sports. Κανένας γνώμη; Tα airpods τα απορρίπτω γιατί μου πέφτουν από το αυτί

#13   jimmakos

jimmakos

    iPH Community Leader

  • 10.183 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/09/2018 - 13:57

Παίδες έχει πάρει κανείς τα παρακάτω της Anker να μας πει εντυπώσεις? Κυρίως για μουσική στο gym τα θέλω. 

 

https://www.skroutz....dBuds-Slim.html


Once You Go Mac You Never Go Back

#14   sakis697

sakis697

    iPH Hero

  • 3.909 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/09/2018 - 18:20

Παίδες έχει πάρει κανείς τα παρακάτω της Anker να μας πει εντυπώσεις? Κυρίως για μουσική στο gym τα θέλω.

https://www.skroutz....dBuds-Slim.html


Να πας να πάρεις τα AirPods ρε!!!!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 


#15   jimmakos

jimmakos

    iPH Community Leader

  • 10.183 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/09/2018 - 18:21

Να πας να πάρεις τα AirPods ρε!!!!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πέρα από το χρηματικό, αισθητικά δεν μου αρέσουν. Αλλά άμα τα κάνεις δωράκι τα φοράω ευχαρίστως χα χα.


Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες