Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

τηλέφωνο κατειλημμένο

• Please log in to reply
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mikepaltri

mikepaltri

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:08

Έχω ένα iPhone 7 και θέλω να ρωτήσω το εξής:

όταν μιλάω και την ίδια στιγμή δέχομαι δεύτερη κλήση, με ποιο τρόπο θα δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος?

Πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο (Cosmote) ή μπορεί να γίνει και μέσω κάποιας ρύθμισης της συσκευής?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:06

Απο ρυθμίσεις, Phone - Call Waiting.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   mikepaltri

mikepaltri

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:15

Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή call waiting βλέπω ότι με καλούν και μου δίνει τη δυνατότητα να διακόψω την κλήση αλλά η δεύτερη γραμμή που με καλεί δεν καταλαβαίνει ότι εγώ μιλάω την ίδια στιγμή.

Όταν δεν είναι ενεργοποιημένη, δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος αλλά δεν βλέπω εγώ ότι με καλούν. Απλά ειδοποιούμαι με μήνυμα.

Υπάρχει επιλογή να δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος και παράλληλα εγώ να βλέπω ότι με καλεί?

#4   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3,420 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/12/2017 - 11:22

Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή call waiting βλέπω ότι με καλούν και μου δίνει τη δυνατότητα να διακόψω την κλήση αλλά η δεύτερη γραμμή που με καλεί δεν καταλαβαίνει ότι εγώ μιλάω την ίδια στιγμή.

Όταν δεν είναι ενεργοποιημένη, δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος αλλά δεν βλέπω εγώ ότι με καλούν. Απλά ειδοποιούμαι με μήνυμα.

Υπάρχει επιλογή να δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος και παράλληλα εγώ να βλέπω ότι με καλεί?

Όχι.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες