Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παρακολούθηση και spy σε iPhone - iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/01/2018 - 10:01

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Έχω μια ερώτηση που είναι λίγο περίεργη. Μέχρι τώρα ήξερα πως για να παρακολουθείς ένα iPhone ήθελε JB αλλά βλέπω πλέον ότι αυτό δεν χρειάζεται και ότι υπάρχουν applications που λένε ότι μπορούν να πάρουν access στην συσκευή σου.

https://www.spyzie.c...-on-iphone.html

https://www.spyzie.c...spy-iphone.html

ρωτάω γιατί μόλις με πήρε ένας συνάδελφος-γνωστός (που είναι και διευθυντής σε ιδιωτική κλινική-νοσοκομείο) και υποψιάζεται ότι μάλλον τον παρακολουθούν. 

ΥΓ. 1 τονίζω το επάγγελμα του διότι δεν είναι πχ μηχανικός-σουβλατζής κτλ αλλά σε θέση τέτοια που όντως μπορούν να τον παρακολουθούν λόγο δουλείας ώστε να ξέρουν τις κινησεις της συγκεκριμένης κλινικής κάποια άλλη εταιρεία 

ΥΓ 2 για όσους δεν το γνωρίζουν επισημαίνβ ότι μένω στην Βουλγαρία και εδώ είναι αρκετά προχωρημένα τα πράγματα σε θέμα ίντερνετ-χακινγ κτλ κτλ

πχ RARBG που είναι uploader-team σε ταινίες κτλ

Του είπα ότι θα περάσω μετά τις 12:30 να το κοιτάξω αλλά νομίζω ότι αν κάνω αυτά:

1) θα πρέπει να δω για κρυφές εφαρμογές

2) να δω χρόνους χρήσης-χρόνους αναμονής

3) να κάνω αλλαγή στον κωδικό του icloud και activate το 2-step ver.

θα είναι όλα οκ. σωστά ???

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2018 - 10:04

Έχω δει να παρακολουθούν iPhone αλλά ποιο παλιά . Τώρα έχω καιρό να ασχοληθώ και δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου αλλά πιστεύω ότι αν ακόμα γίνεται δεν πρόκειται να δεις κάτι τραβάει εσωτερικά αυτό .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 10:22

Έχω δει να παρακολουθούν iPhone αλλά ποιο παλιά . Τώρα έχω καιρό να ασχοληθώ και δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου αλλά πιστεύω ότι αν ακόμα γίνεται δεν πρόκειται να δεις κάτι τραβάει εσωτερικά αυτό .

είδα το ispy αλλά θέλει πρόσβαση σε icloud ενώ κάτι άλλα θέλουν jb. θα του κάνω update και πιστεύω θα είναι κομπλέ.

θα είναι οκ με αλλαγή icloud και ενημέρωση λες ?

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#4   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 10:42

είδα το ispy αλλά θέλει πρόσβαση σε icloud ενώ κάτι άλλα θέλουν jb. θα του κάνω update και πιστεύω θα είναι κομπλέ.

θα είναι οκ με αλλαγή icloud και ενημέρωση λες ?

Καλό είναι να αλλάξει iCloud να αλλάζει το κωδικό κάθε 24 ώρες και να κάνει reset as New και να μην περάσει το back up το παλιό μέσα.

#5   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/01/2018 - 10:43

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Έχω μια ερώτηση που είναι λίγο περίεργη. Μέχρι τώρα ήξερα πως για να παρακολουθείς ένα iPhone ήθελε JB αλλά βλέπω πλέον ότι αυτό δεν χρειάζεται και ότι υπάρχουν applications που λένε ότι μπορούν να πάρουν access στην συσκευή σου.

https://www.spyzie.c...-on-iphone.html

https://www.spyzie.c...spy-iphone.html

ρωτάω γιατί μόλις με πήρε ένας συνάδελφος-γνωστός (που είναι και διευθυντής σε ιδιωτική κλινική-νοσοκομείο) και υποψιάζεται ότι μάλλον τον παρακολουθούν. 

ΥΓ. 1 τονίζω το επάγγελμα του διότι δεν είναι πχ μηχανικός-σουβλατζής κτλ αλλά σε θέση τέτοια που όντως μπορούν να τον παρακολουθούν λόγο δουλείας ώστε να ξέρουν τις κινησεις της συγκεκριμένης κλινικής κάποια άλλη εταιρεία 

ΥΓ 2 για όσους δεν το γνωρίζουν επισημαίνβ ότι μένω στην Βουλγαρία και εδώ είναι αρκετά προχωρημένα τα πράγματα σε θέμα ίντερνετ-χακινγ κτλ κτλ

πχ RARBG που είναι uploader-team σε ταινίες κτλ

Του είπα ότι θα περάσω μετά τις 12:30 να το κοιτάξω αλλά νομίζω ότι αν κάνω αυτά:

1) θα πρέπει να δω για κρυφές εφαρμογές

2) να δω χρόνους χρήσης-χρόνους αναμονής

3) να κάνω αλλαγή στον κωδικό του icloud και activate το 2-step ver.

θα είναι όλα οκ. σωστά :huh:

Μισό μισό φίλε μου γιατί το μόνο που κατάλαβα είναι οτι ο άνθρωπος είναι διευθυντής σε ιδιωτική κλινική. Εγώ τώρα ρωτάω...

1-Το Iphone του είναι JB ναί ή όχι;

2-Για να σε παρακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένη μία hacking εφαρμογή στο κινητό σου-του.

3-Για να γίνει το δεύτερο θα πρέπει ο τρίτος να έχει πρόσβαση στην συσκευή και να γνωρίζει κωδικούς icloud.

4-Για να γίνει το τρίτο, ώστε η εφαρμογή να χρησιμοποιεί κάμερα, μικρόφωνο κλπ, άν πάει στο απόρρητο θα δεί ποιές εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε αυτά.

5-Ακόμη και να γίνουν όλα τα παραπάνω βάζεις μία απλή εφαρμογή Monitor να δείς cpu usage και memory ΧΩΡΙΣ να τρέχει κάτι άλλο εμφανή στο κινητό του.

6-ΑΚΟΜΗ κι αν να συμβαίνουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ κάντε ένα ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΜΑΤ και τέλος.

Εκτός κι άν του πήραν το κινητό, και το ανοίξανε και βάλανε μέσα κοριό. Τί να πώ...τόσο;

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 03/01/2018 - 10:44

#6   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 11:00

2-Για να σε παρακολουθήσει κάποιος θα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένη μία hacking εφαρμογή στο κινητό σου-του.

3-Για να γίνει το δεύτερο θα πρέπει ο τρίτος να έχει πρόσβαση στην συσκευή και να γνωρίζει κωδικούς icloud.

4-Για να γίνει το τρίτο, ώστε η εφαρμογή να χρησιμοποιεί κάμερα, μικρόφωνο κλπ, άν πάει στο απόρρητο θα δεί ποιές εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε αυτά.

5-Ακόμη και να γίνουν όλα τα παραπάνω βάζεις μία απλή εφαρμογή Monitor να δείς cpu usage και memory ΧΩΡΙΣ να τρέχει κάτι άλλο εμφανή στο κινητό του.

1) όχι δεν είναι jb

2) δεν ξέρω αν έχει τέτοια εφαρμογή

3) μπορεί όντως κάποιος να ξέρει τους κωδικούς του

4)  θα τα κοιτάξω αυτά

αυτός φοβάται αν κάποιος μπορεί να του χακάρει από απόσταση όπως γίνεται στο android χωρίς να θέλει root.

#7   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 11:48

1) όχι δεν είναι jb

2) δεν ξέρω αν έχει τέτοια εφαρμογή

3) μπορεί όντως κάποιος να ξέρει τους κωδικούς του

4)  θα τα κοιτάξω αυτά

αυτός φοβάται αν κάποιος μπορεί να του χακάρει από απόσταση όπως γίνεται στο android χωρίς να θέλει root.

Αν θέλει κάποιος να σε χακάρει να είσαι σίγουρος ότι μπορεί και χωρίς να πάρεις χαμπάρι το θέμα είναι όμως ο άλλος είναι τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος γιατί το να χακάρεις κάποιον εκτός κι αν είσαι ο ίδιος χάκερ θέλει λεφτά και ίσως αρκετές χιλιάδες Ευρώ σε μερικές περιπτώσεις και εξαρτάται και τους λόγους που έχεις για να το κάνεις αυτό δεν είναι τόσο απλό .

Αν πχ είναι θέμα χρημάτων στην μέση είναι άλλο θέλω να πω και αν είναι θέμα απιστίας είναι πάλι άλλο γι αυτό στο λέω . 

Αν κάνεις τα παραπάνω που σου έγραψα θα αποκλείσεις τους απλούς μέτριους χάκερ να του έχουν κάνει hacking αν τώρα είναι ο πρωθυπουργός ξέρουμε όλοι ότι είναι άλλα τα μέσα .Αυτό για να μην νομίζετε ότι σας παρακολουθούν απλά τις περισσότερες φορές λένε κάποια πράγματα και πιάνουν γεμάτα που λένε .

#8   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:22

Αν θέλει κάποιος να σε χακάρει να είσαι σίγουρος ότι μπορεί και χωρίς να πάρεις χαμπάρι το θέμα είναι όμως ο άλλος είναι τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος γιατί το να χακάρεις κάποιον εκτός κι αν είσαι ο ίδιος χάκερ θέλει λεφτά και ίσως αρκετές χιλιάδες Ευρώ σε μερικές περιπτώσεις και εξαρτάται και τους λόγους που έχεις για να το κάνεις αυτό δεν είναι τόσο απλό .

Αν πχ είναι θέμα χρημάτων στην μέση είναι άλλο θέλω να πω και αν είναι θέμα απιστίας είναι πάλι άλλο γι αυτό στο λέω . 

Αν κάνεις τα παραπάνω που σου έγραψα θα αποκλείσεις τους απλούς μέτριους χάκερ να του έχουν κάνει hacking αν τώρα είναι ο πρωθυπουργός ξέρουμε όλοι ότι είναι άλλα τα μέσα .Αυτό για να μην νομίζετε ότι σας παρακολουθούν απλά τις περισσότερες φορές λένε κάποια πράγματα και πιάνουν γεμάτα που λένε .

Για να σε χακάρει κάποιος πρώτα προυποθέτει να έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή malware που θα δώσει remotely δικαιώματα στον επίδοξο χάκερ. Αυτό γίνεται με 2 τρόπους.

Να έχει πάρει κάποιος το κινητό απο την προσοχή σου και να την εγκαταστήσει.

Να έχεις επισκεφθεί ένα site ή οτιδήποτε άλλο και με διάφορες τεχνικές να σε ξεγελάσει ΩΣΤΕ να εγκαταστήσεις εσύ την εφαρμογή.

Έτσι στο ξεκούδωνο έχοντας ένα κινητό καθαρό πρώτη φορά διαβάζω να σε χακάρει ο άλλος απο το πουθενά. Άν γίνανε στο παρελθόν γίνανε απο κενά ασφαλείας στο λειτουργικό και αυτό με ψιλά πράγματα. Πολύ ψιλά... Για να παρακολουθείς κλήσεις, browsing, photos, μικρόφωνο, τοποθεσία κ.α...ΘΕΛΕΙΣ εφαρμογή με τέτοιες δυνατότητες που να εγκατασταθεί στο κινητό του θύματος και να χρησιμοποιήσει τους πόρους του συστήματος! Ή κάποιος κοριός για να ακούει τις συζητήσεις.

Γι'αυτό ρωτάω τα παραπάνω, επειδή άν συνέβησαν όλα αυτά τότε ο Διευθυντής είναι τρυπητήρι.

Άς ξεκινήσει με ένα καθαρό φορμάτ, να αλλάξει και κωδικό στο Icloud και τέλος.

Σε windows π.χ για πολλά χρόνια υπάρχει μία διεργασία RemoteRegistry...και αυτή απο τα default της μαμάς microsoft ήταν Enable αυτόματα. Γιατί άραγε; B) Όταν το πήραν είδηση κάποιοι το κάνανε Disable μετά απο φορμάτ ή χωρίς. Έβγαλε Update η ms και αυτή την όρισε ως Manual(πάλι ύποπτο). 

Άν κάποιος έχει π.χ Teamviewer και ξεκινά αυτόματα στο σύστημα θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει και να παρακολουθεί ένα pc χαλαρά σε ΟΛΑ έχοντας την IP. Αφού έχει εγκατασταθεί και είναι software για Remote Control. Σε όλες τι υποθέσεις hacking ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ Malware App. Τότε που έγινε χαμός με την Vodafone(που μπήκε κάποιος στους server της) και τον Καραμανλή επί Πρωθυπουργίας, με εταιρείες Antivirus που κατεβάσανε απο τους servers το source code οι χάκερς βάζοντας Malware Code και ανεβάζοντας ξανά την εφαρμογή ώστε να παρακολουθούνε τον κόσμο ΑΦΟΥ ΠΡΩΡΑ την εγκαταστήσει κάποιος...κ.ο.κ...

Το Hacking θέλει δουλειά και στήσιμο. Δεν είναι όλα τόσα απλά όσο διαβάζεται πολλές φορές.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 03/01/2018 - 14:23

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες