Παιδιά καλησπέρα μετά από καιρό. Τον Ιανουάριο έσπασε η οθόνη του 7αριου μου και καθότι είχα επαγγελματικό ταξίδι προγραμματισμένο αποφάσισα να πάω στο iRepair της πόλης για άμεση αντικατάσταση, χωρίς να το πολυψάξω και διότι δεν μπορούσα να μείνω χωρίς συσκευή.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Μην σας κουράζω μετά από 3 διαφορετικές τραγικές οθόνες κράτησα μια η οποία παρότι δεν έχει το saturation της αυθεντικής (σύγκριση με 6αρι) με ικανοποιεί σε γενικές γραμμές. Το θέμα είναι ότι επειδή τελευταία μου κάνει κάτι παγώματα στο unlock (3-4 φορές την βδομάδα και λύνεται με lock-unlock, ίσως φταίει το ios11?) και επίσης (ίσως είναι η ιδέα μου) στα πλαϊνά η οθόνη είναι σούπερ sensitive, παραπονέθηκα και με ειδοποίησαν ότι μου έχουν φέρει και 1 οθόνη καλύτερης ποιότητας να την δοκιμάσω και αν με ενδιαφέρει να την κρατήσω με επιπλέον κόστος νομίζω 60€.
Πραγματικά θέλω να τελειώνω με αυτούς τους τύπους οπότε θέλω την γνώμη σας, να ξαναμπεί στο χειρουργείο το 7αρι και αν αξίζει η νέα οθόνη να την πληρώσω ή να δώσω μάχη και να φτάσω μέχρι το refund? BTW μου κράτησαν κ την παλιά οθόνη.
Ξέρω ξέρω έγινε λάθος επιλογή από την αρχή, και η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος, αλλά 15 μέρες χωρίς κινητό δεν γινόταν να μείνω.