Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Η Apple έχει σχεδιάσει (και) χρυσό iPhone X, σύμφωνα με έγγραφα της FCC


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 15/04/2018 - 15:00

Η Apple έχει σχεδιάσει (και) χρυσό iPhone X, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στην Federal Communications Commission (αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών).

 

Πριν την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής, οι εταιρείες οφείλουν να μοιραστούν τεχνικές λεπτομέρειες με την FCC, πράγμα το οποίο έκανε η Apple για το iPhone X το Σεπτέμβριο του 2017. Σε εκείνα λοιπόν τα έγγραφα, η Apple φαίνεται πως έχει χρησιμοποιήσει ένα iPhone X σε χρυσό χρώμα το οποίο τελικά δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά - τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

 

Gold-iPhone-X-FCC.jpg

 

 

Το εν λόγω έγγραφο, το οποίο κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει αρκετές εικόνες ενός χρυσού iPhone X από πολλαπλές γωνίες καθώς και αναλυτικές διαστάσεις της συσκευής. Η χρυσή απόχρωση του iPhone X φαίνεται να είναι παρόμοια με το χρυσό χρώμα του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus.

 

Άλλα έγγραφα υποδεικνύουν ότι η Apple είχε ετοιμάσει την κατάθεση για την FCC τον Ιούλιο, υποδεικνύοντας ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη του iPhone X το Σεπτέμβριο. Ενώ πολλά από τα έγγραφα της κατάθεσης ήταν διαθέσιμα σύντομα μετά την υποβολή, οι εξωτερικές φωτογραφίες και άλλες ευαίσθητες λεπτομέρειες υπόκεινταν σε ρήτρα εμπιστευτικότητας έξι μηνών που έληξε μόλις πρόσφατα.

 

 

Gold-iPhone-X-FCC-3.jpg

 

 

Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος του εγγράφου, είναι πιθανό η Apple να είχε σχεδιάσει την κυκλοφορία του iPhone X σε τρία χρώματα - GoldSilver και Space Gray- αλλά τελικά αναγκάστηκε να αφαιρέσει την επιλογή χρυσού χρώματος πριν από την κυκλοφορία ενδεχομένως λόγω προβλημάτων παραγωγής.

 

Πριν από την κυκλοφορία του iPhone X, οι περισσότερες φήμες ήθελαν το iPhone X να διατίθεται σε τρία χρώματα. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι η Apple αντιμετώπιζε προβλήματα στην κατασκευή του iPhone X Blush Gold και ανέφερε πως η χρυσή έκδοση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όταν και θα έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα στην παραγωγική αλυσίδα.

 

 

Gold-iPhone-X-FCC-4.jpg

 

Gold-iPhone-X-FCC-2.jpg

 

Δεν είναι σαφές εάν η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει την κυκλοφορία του χρυσού iPhone X, ωστόσο πρόσφατες φήμες θέλουν την εταιρεία να στοχεύει στην εισαγωγή του νέου χρώματος σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πωλήσεις της συσκευής μέσα στο χρόνο.
 
 


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες