Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα οθονης σε ipad air 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   fotisfil

fotisfil

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/06/2018 - 18:23

Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την οθονη στι ipad air 2.Εκει που εβλεπα you tube ξαφνικα παγωσε η οθονη,μετα το εκλεισα ,το ξαναανοιξα και τα χρωματα στην οθονη εχουν αλλαξει.Επισης οταν ανοιγω μια εφαρμογη αχνα στο βαθος μου δειχνει καποια γραμματα απο την προηγουμενη εφαρμογη ενω παιζει αλλη  εφαρμογη.ειναι σα να εχω δυο επιφανειες εργασιας,η μια πανω στην αλλη.

Εχει συμβει σε καποιον αυτο και εαν ναι πως το εχει αντιμετοπισει;

Εχω κανει τα παντα,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,καινουργιο λογισμικο.κτλ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   mois

mois

iPH newbie

• Pip
  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/04/2020 - 23:49

Τελικά φίλε τι είχε το iPad σου και ποιά η λύση του;

με ενδιαφέρει γιατί κάτι παρόμοιο μου συμβαίνει.

#3   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 907 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/04/2020 - 00:22

Τελικά φίλε τι είχε το iPad σου και ποιά η λύση του;
με ενδιαφέρει γιατί κάτι παρόμοιο μου συμβαίνει.

Πριν δυο χρόνια είναι το ποστ. Ελπίζω να το δει και να σε βοηθήσει

#4   josuts

josuts

iPH Member

• 341 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/04/2020 - 13:38

Εχω το συγκεκριμενο ταμπλετ κ εγω κ εχω 2 θεματα επειδή το πηρα μετταχειρισμενο κ θελω την γνωμη σας για το αν αξιζει να επισκευαστεί κ με ποιο κοστος.Λοιπον το πρωτο του πρόβλημα είναι η σπασμενη εξωτερικα οθονη σε 1 σημειο.Το παιδι που μου το εδωσε μου εδωσε μαζι κ μια άλλη καινουργια για να αλλαχτεί.Δεν είμαι τεχνικος κ δεν ξερω να το φτιαξω εγω.Αυτη η εξωτερικη οθονη λεγεται digitaizer η όχι?

Δευτερο θεμα του είναι ότι εισαι σε μια ερφαρμογη η απλα στην κεντρικη οθονη κ από κατω διαφαίνεται μια άλλη εφαρμογή ενώ δεν εχει ανοιχθεί.Να υποθεσω ότι αυτό συμβαινει λογο του ότι το ταμπλετ εχει πεσει κατω.Αυτο διορθώνεται η όχι?

Τελος ποιο το κοστος για αυτά κ αν το παω σε κατάστημα Γερμανος της περιοχης μου θα το φτιαξουν η όχι?

Ευχαριστω πολύ ολους σας

Φιλικα,

Γιαννης

#5   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/04/2020 - 06:35

Εχω το συγκεκριμενο ταμπλετ κ εγω κ εχω 2 θεματα επειδή το πηρα μετταχειρισμενο κ θελω την γνωμη σας για το αν αξιζει να επισκευαστεί κ με ποιο κοστος.Λοιπον το πρωτο του πρόβλημα είναι η σπασμενη εξωτερικα οθονη σε 1 σημειο.Το παιδι που μου το εδωσε μου εδωσε μαζι κ μια άλλη καινουργια για να αλλαχτεί.Δεν είμαι τεχνικος κ δεν ξερω να το φτιαξω εγω.Αυτη η εξωτερικη οθονη λεγεται digitaizer η όχι?

Δευτερο θεμα του είναι ότι εισαι σε μια ερφαρμογη η απλα στην κεντρικη οθονη κ από κατω διαφαίνεται μια άλλη εφαρμογή ενώ δεν εχει ανοιχθεί.Να υποθεσω ότι αυτό συμβαινει λογο του ότι το ταμπλετ εχει πεσει κατω.Αυτο διορθώνεται η όχι?

Τελος ποιο το κοστος για αυτά κ αν το παω σε κατάστημα Γερμανος της περιοχης μου θα το φτιαξουν η όχι?

Ευχαριστω πολύ ολους σας

Φιλικα,

Γιαννης

Χρείαζεται αλλαγή οθόνης διοτι η οθόνη εχει πρόβλημα.
Δεν γνωρίζω το κόστος και αν συμφέρει να προβείς σε μια επισκευή δεδομένης της ηλικίας του ταμπλετ.
Ισως κάποιος τεχνικός του φόρουμ να έχει δει τη δημοσίευση και να σου έχει ήδη στειλει πμ...

#6   josuts

josuts

iPH Member

• 341 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/04/2020 - 08:31

καλημέρα κ ευχαριστω πολύ! Το πιθανοτερο είναι να το βαλω αγγελια για πουλημα

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες