Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

watchOS 5: Πρώτη επίσημη παρουσίαση


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 05/06/2018 - 20:02

Παράλληλα με το iOS 12 και το macOS Mojave η Apple παρουσίασε εχτές και το watchOS 5 για το Apple Watch, το οποίο έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

 

Η αυτόματη ανίχνευση γυμναστικής είναι μια νέα σημαντική λειτουργία η οποία μέσα από αυτόματη μέτρηση του καρδιακού παλμού και της κίνησης του χρήστη καθορίζει εάν αυτός γυμνάζεται και προσφέρει άμεσα την επιλογή έναρξης της σχετικής δραστηριότητας.

 

Ακόμη μια νέα λειτουργία που προστέθηκε είναι η επιλογή "activity competition" η οποία επιτρέπει σε φίλους, και όχι μόνο, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς. Οι χρήστες θα λαμβάνουν πόντους σύμφωνα με τις δραστηριότητες που ολοκληρώνουν, με αυτόν με

τους περισσότερους πόντους να ανακηρύσσεται νικητής στο τέλος της βδομάδας.

 

Το watchOS 5 θα υποστηρίζει πλέον και δραστηριότητες όπως η γιόγκα και η πεζοπορία, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στο υψόμετρο και τον παλμό της καρδιάς με στόχο την ακριβή μέτρηση των θερμίδων που κάηκαν και του συνολικού χρόνου γυμναστικής.

 

Εκτός αυτών, προστέθηκαν δύο ακόμη χαρακτηριστικά. Η λειτουργία Walkie-Talkie η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν push-to-talk μηνύματα μεταξύ τους αλλά και η εφαρμογή Podcasts που θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να συνδεθούν και να ακούσουν μουσική και audiobooks μέσω τρίτων εφαρμογών.

 

Το Siri Watch Face αναβαθμίζεται με βελτιωμένες συντομεύσεις και προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων των σκορ αθλημάτων ή του εναπομείναντος χρόνου οδήγησης μέχρι τον προορισμό σας.

 

To watchOS 5 είναι συμβατό με τα Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 και Apple Watch Series 3. Το 1ης γενιάς Apple Watch δεν θα λάβει τη σχετική αναβάθμιση.

 

Η διάθεση του watchOS 5 αναμένεται το προσεχές Φθινόπωρο.
 


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες