Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

COSMOTE: Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση η υπηρεσία ελέγχου χρήσης των mobile data


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/06/2018 - 13:08

[Δ.Τ.]
 
Η COSMOTE διαθέτει πρώτη τη δυνατότητα για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων από χρήση mobile data στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για ανανέωση των MB με τα πακέτα GIGA NOW. Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα mobile data που καταναλώνουν, σαν να βρίσκονται στην Ελλάδα
 
Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTEMy Internet, οι συνδρομητές συμβολαίου που βρίσκονται εντός Ε.Ε., ενημερώνονται αυτόματα με SMS στο κινητό τους, όταν καταναλώσουν τα MB του προγράμματός τους (φτάνοντας στο 80% και στη συνέχεια στο 100%). Παράλληλα, με την κατανάλωση όλων των data, διακόπτεται η δυνατότητα πλοήγησης, για να αποφευχθεί τυχόν επιπλέον χρέωση. Στη συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα GIGA NOW ή να πλοηγηθούν με χρέωση ανά MB. 
 
Η υπηρεσία COSMOTE My Internet είναι η μόνη που προσφέρει πραγματικό έλεγχο κόστους για τη χρήση των MB, ώστε οι συνδρομητές να μην χρεωθούν ούτε 1 ευρώ παραπάνω, εφόσον δεν το επιλέξουν. 
 
Η αναβάθμιση της υπηρεσίας απαντά στις αυξημένες ανάγκες για πλοήγηση στο διαδίκτυο και στο εξωτερικό, καθώς μετά την απελευθέρωση του roaming εντός της Ε.Ε., η χρήση του Mobile Internet στις χώρες εντός του ΕΟΧ (ενιαίου οικονομικού χώρου), έχει τετραπλασιαστεί, σε σχέση με το 2017.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες