Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Asphalt 9: Legends


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 25/07/2018 - 17:55

Μία από τις κορυφαίες σειρές στην κατηγορία των racing games για mobile συσκευές επιστρέφει σήμερα με νέο τίτλο. Το Asphalt 9: Legends είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS, με το μέγεθος του παιχνιδιού να φτάνει τα 1.53GB λόγω της τρομερής δουλειάς που έχει γίνει στα γραφικά του.

 

Το παιχνίδι ξεκινά με ένα εκπαιδευτικό video σε μια κόκκινη Ferrari, αλλά στη συνέχεια ο gamer παίρνει στην κατοχή του ένα ταπεινό Mitsubishi Lancerγια να το διαμορφώσει ανάλογα με τις επιθυμίες του. Κατορθώνοντας να σημειώσει νίκες και να πιάσει τους στόχους, θα ξεκλειδώνει στην πορεία πιο νέα και ισχυρότερα αυτοκίνητα.

 

 

Σε ό,τι αφορά το gameplay, η επιτάχυνση και οι στροφές γίνονται αυτόματα από το παιχνίδι και ουσιαστικά ο gamer παίζει με τα drifts για να γεμίζει το nitro του οχήματος και να επιλέγει τη σωστή θέση στην πορεία της πίστας.

 

Asphalt 9: Legends – Τιμή: Δωρεάν
btn_download.jpg


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   monotis

monotis

    iPH Contributor

  • 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/12/2018 - 21:31

Tρομερα γραφικα πραγματικα,ομως η 9 εκδοση ειναι για κλωτσιες κυριολεκτικα ,καθως για να παιξει απαιτει ιντερνετ,με οτι αυτο συνεπαγιετε...απο μενα "X".

 

Στο 8 καπως καλυτερα τα πραγματα,καθως δεν υπαρχει αυτη ηλιθιοτητα .

Ως παιχνιδι ομως περα απο τα γραφικα, (τουλαχιστων με τα πρωτα αυτοκινητα),τρεχεις με 210 και ειναι σχετικα αργο(καμια σχεση με πολυ παλιοτερες εκδοσεις που ενιωθες την αδρεναλινη).

Αυτο ομως που ειναι εξοργιστικο ,τελευταια,  με την αναβαθμιση που βγηκε , σε αναγκαζει σονυ και ντε να την κανεις ,για να παιξεις .Εφαγε λοιπον μια ωραια διαγραφη αντι αυτης ,και τελος και το 8.

 

Να τα φτιαχνουν να τα βλεπουν και να τα χαιροντε μονοι τους τα ωραια γραφικα,με τις  "στρατηγικες" που υιοθετουν τελευταια.






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες