Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Smart watch μέχρι 150 ευρώ;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Chaplin

Chaplin

    iPH Enthousiast

  • 446 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 16/08/2018 - 19:01

Επειδή είμαι μέλος σε μια ομάδα στο fb, σχετική με pace - πλέον και stratos, διαβάζω πολλά παράπονα για τις μετρήσεις παλμών και για τα υψόμετρα που δείχνει.

Δοκιμάζοντας ταυτόχρονα παλμούς και στα δύο οι διαφορές είναι όντως μικρές. π.χ από 1-4 παλμούς στους 100. Ποιό είναι σωστό δεν ξέρω απ τα δύο. Θεώρησα μικρή την διαφορά και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Τα παράπονα που διαβάζω δεν ξέρω γιατί υπάρχουν.

 

Γενικά είναι πολυ δημοφιλείς συσκευές και έχουν πάρα πολλούς χρήστες, ακόμα και πολλούς Έλληνες. Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει κ αρκετή υποστήριξη με εφαρμογές κλπ.

 

Εγώ αν δεν είχα πάρει apple watch και δεν είχα φάει και ένα κόλλημα τελευταία με την ακτινοβολία που υπάρχει σε επαφή με τα χέρια μας πλέον από τα wearables και τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην υγεία, θα έπαιρνα και το stratos, που επίσης μου αρέσει πολύ και έχει και 2-3 βελτιώσεις σε σχέση με το pace.

κάτι τέτοιες ηλίθιες ασυμβατότητες της apple είναι που με κάνουν να σκέφτομαι να το γυρίσω σε android... το ticwatch είναι πανέμορφο κάνει ότι κάνει το apple watch με το 1/3 των χρημάτων και δεν δουλεύει σχεδόν τπτ με iphone >:(



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες