Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/10/2018 - 13:56

Μια απορία:
Είχα το mi band 2 για 1.5 χρόνο καθημερινή χρήση , γυμναστικη και απλή χρήση .. σε καθημερινό ρυθμό μου έβγαζε μάξιμουμ 8000βηματα .. και όταν έκανα και γυμναστική πριν τη δουλειά έπιανε 11-12-13χιλιαδες βήματα ... ενώ τώρα με το νέο aw4 της ίδιες ενέργειες της ημέρας μ καταγράφει κάτι βήματα 15-16-17χιλιαδες βήματα (πολλές φορές χωρίς να έχω κάνει την γυμναστικη μου) ... δηλαδή ξέρω περίπου ανάλογο με την ημέρα πόσα βήματα μ έβγαζε το mi band2.. και τώρα με aw4 παρατηρώ μια άνοδο την βημάτων χωρίς να έχει αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο στην καθημερινότητα μου ... τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση .;; Ποσά βήματα πιάνετε εσείς με γυμναστικη και χωρίς .;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ειναι απλα θεμα calibration του καθε smartwatch.

Η Garmin πχ θεωρει οτι καθε βημα ειναι ας πουμε 85 εκατοστα. Η Apple μπορει να το εχει προρυθμισμενο στα 90 εκατοστα. Μια αλλη εταιρια καπου αλλου, αναλογα με το μεσο βηματισμο του δειγματος των ανθρωπων που χρησιμοποιησε για να βγαλει τον αλγοριθμο. 

Να ξερεις ωστοσο οτι τα "καλα" ρολογια επιτρεπουν αναπροσαρμογη του μηκους βηματος οσο περισσοτερο χρησιμοποιειται η λειτουργια. Με λιγα λογια "μαθαινουν" το διασκελισμο του χρηστη και προσαρμοζονται αναλογα σε βαθος μερικων εβδομαδων για υψηλοτερη ακριβεια. Καποια ρολογια μαλιστα επιτρεπουν να ορισεις εσυ μια τιμη βηματος και ξεκινανε υπολογισμους με βαση αυτην.

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 16/10/2018 - 13:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   ThemisD

ThemisD

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/10/2018 - 13:58

Σε εμένα με AW Series 2 και AppleCare+ αγορασμένο από Εδιμβούργο ταυτόχρονα με το ρολόι, σε θραύση οθόνης μετά από πέσιμο, 1 χρόνο και κάτι μετά την αγορά, έγινε αντικατάσταση του ρολογιού από την Document με μηδέν κόστος. Και δικαιούμαι άλλη μια αλλαγή λόγω θραύσης μέχρι το τέλος της διετίας.

#618   Chaplin

Chaplin

iPH Enthousiast

• 446 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 16/10/2018 - 14:11

Σε εμένα με AW Series 2 και AppleCare+ αγορασμένο από Εδιμβούργο ταυτόχρονα με το ρολόι, σε θραύση οθόνης μετά από πέσιμο, 1 χρόνο και κάτι μετά την αγορά, έγινε αντικατάσταση του ρολογιού από την Document με μηδέν κόστος. Και δικαιούμαι άλλη μια αλλαγή λόγω θραύσης μέχρι το τέλος της διετίας.

Εύκολα σου έσπασε ή είχε μεγάλη πτώση;

#619   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 16/10/2018 - 14:26

Η Garmin πχ θεωρει οτι καθε βημα ειναι ας πουμε 85 εκατοστα. Η Apple μπορει να το εχει προρυθμισμενο στα 90 εκατοστα. Μια αλλη εταιρια καπου αλλου, αναλογα με το μεσο βηματισμο του δειγματος των ανθρωπων που χρησιμοποιησε για να βγαλει τον αλγοριθμο.
Να ξερεις ωστοσο οτι τα "καλα" ρολογια επιτρεπουν αναπροσαρμογη του μηκους βηματος οσο περισσοτερο χρησιμοποιειται η λειτουργια. Με λιγα λογια "μαθαινουν" το διασκελισμο του χρηστη και προσαρμοζονται αναλογα σε βαθος μερικων εβδομαδων για υψηλοτερη ακριβεια. Καποια ρολογια μαλιστα επιτρεπουν να ορισεις εσυ μια τιμη βηματος και ξεκινανε υπολογισμους με βαση αυτην.

οκ thanx .!! Πάντως νομίζω ότι μ μετρούσε βήματα όταν καθόμασταν για καφέ .. από το κούνημα τον ποδιών που έκανα :-/

#620   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 16/10/2018 - 19:36

Σε μια Προπόνηση σου λεει μόνο τις θερμίδες που έκαψες ;δεν αναφέρει πουθενά πόσο χιλιόμετρα πόση απόσταση έκανες
d52b17b738bc4bb440f8f4aea5a3130a.png
Σε σύγκρισης το garmin που τα εμφανίζει έτσι !
161b4d43009e8ec2e33aaaaa8db29eb9.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 16/10/2018 - 19:39

#621   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/10/2018 - 19:40

Πρόκειται για ζήτημα που το παρατηρούν πολλοί χρήστες AW μετά την έλευση του watch OS 5. Γενικά διάβασα ότι κάπως διορθώνεται αυτό στην 5.1 beta

#622   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/10/2018 - 19:47

Εννοεις οτι μετραει βηματα ενω ο χρηστης δεν κινειται; Η οτι δειχνει περισσοτερα βηματα απ'οτι αλλα fitness trackers;

#623   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/10/2018 - 19:58

Πολλά άτομα διαμαρτύρονται ότι ενώ πχ έκανα πολύ καιρό μια συγκεκριμένη απόσταση και αυτή ήταν έστω 1000 βήματα τώρα φαίνεται το ρολόι να την δείχνει 1700. Αντίστοιχα την ανιούσα πήραν και οι θερμίδες που κάηκαν αλλά και τα χιλιόμετρα.
Κάποιοι είπαν ότι στην ΒΕΤΑ επανηλθε στα φυσιολογικά όποτε υποθέτω ότι ήταν κάποιο bug

Το θέμα είναι, βρέθηκαν κάποιοι και είπαν ότι το AW ήταν πάντα πιο «σφιχτό» ως προς τον αριθμό βημάτων, θερμίδων και αποδτασης από αλλά tracker και τώρα με αυτήν την αύξηση έφτασε στα ίδια με τις άλλες εταιρίες όποτε κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ενδεχομένως να το άλλαξαν ηθελημένα τον αλγόριθμο

#624   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 16/10/2018 - 22:59

Εννοεις οτι μετραει βηματα ενω ο χρηστης δεν κινειται; Η οτι δειχνει περισσοτερα βηματα απ'οτι αλλα fitness trackers;

ότι μ μετρούσε βήματα το ρολόι ... καθόμουνα καμία ώρα και παραπάνω και τα βήματα είχαν αλλάξω/προστεθεί σε σχέση από όταν κάθησα.!

#625   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/10/2018 - 23:11

Σε μια Προπόνηση σου λεει μόνο τις θερμίδες που έκαψες ;δεν αναφέρει πουθενά πόσο χιλιόμετρα πόση απόσταση έκανες

Σε σύγκρισης το garmin που τα εμφανίζει έτσι !

Με το Other δεν καταγράφει απόσταση.

Μόνη σου λύση άλλο App όπως της Garmin που χρησιμοποιείς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#626   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/10/2018 - 01:34

Παιδιά εγώ την πάτησα με τη διαθεσιμότητα στο Istorm
Έκανα κανονικά δεύτερα πρωί αγορά του apple watch series 4 nike 44 .τα λεφτά τα χρέωσε στη κάρτα μου και όταν τους πήρα για την αποστολή λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο . Η τράπεζα μου με ενημέρωσε για τη χρέωση αυτό που με εξοργίσει είναι πως ακόμα και τώρα που κοιτάω το βλέπω διαθέσιμο και από Istorm η απάντηση είναι δεν το έχω και δεν ξέρω ποτέ θα παραλαβουμε

#627   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/10/2018 - 04:34

Παιδιά εγώ την πάτησα με τη διαθεσιμότητα στο Istorm
Έκανα κανονικά δεύτερα πρωί αγορά του apple watch series 4 nike 44 .τα λεφτά τα χρέωσε στη κάρτα μου και όταν τους πήρα για την αποστολή λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο . Η τράπεζα μου με ενημέρωσε για τη χρέωση αυτό που με εξοργίσει είναι πως ακόμα και τώρα που κοιτάω το βλέπω διαθέσιμο και από Istorm η απάντηση είναι δεν το έχω και δεν ξέρω ποτέ θα παραλαβουμε

Ακύρωσε την συναλλαγή και περίμενε ποιο μαγαζί θα το φέρει πρώτο για να το αγοράσεις

#628   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 17/10/2018 - 07:39

Kαλημέρα στην παρέα και από εμένα, 

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του AW4, πέρασα παραγγελία στο Media Markt στις 8/10 και στις 9/10 με ενημέρωσαν τηλεφωνικά πως περιμένουν παραλαβή μετά τις 19/10, με ρώτησαν αν θέλω να ακυρωθεί η παραγγελία αλλά επειδή κατανοώ πως δεν υπάρχει γενικά διαθεσιμότητα στην αγορά (εδώ σε pre orders στην Apple ακόμη περιμένουν αποστολές από την Κίνα αρκετά μέλη στο macrumors) τους είπα να προχωρήσουν με την παραγγελία στον προμηθευτή και όποτε έρθει. Η κάρτα χρεώθηκε κανονικά πάντως!

Μιλάμε για το 44άρι Space Grey

Φιλικά

Γιάννης

#629   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 17/10/2018 - 07:39

Double post!  :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 17/10/2018 - 07:40

#630   Jimis

Jimis

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2018 - 08:48

Χθες μίλησα με istorm για ένα Nike 44mm space grey που έχω παραγγείλει από τις 9/10 και μου είπαν, ότι ακόμα περιμένουν παραλαβή.

Επίσης μου είπαν ότι είναι 1-2 άτομα να παραλάβουν πριν από εμένα και ότι μάλλον θα έρθουν αυτήν την εβδομάδα.

Έχει παραλάβει κανείς από istorm αυτήν την εβδομάδα ή τέλος της προηγούμενης;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4