Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Please log in to reply
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 13:42

Επειδή κι εγώ για το Nike+ ενδιαφέρομαι, νομίζω μόνο η αιστορμ το φέρνει (επίσημα τουλάχιστον) όπως και πέρυσι. Ρώτησες δλδ και σε isystem, document και σου είπαν ναι μεν αλλά αργότερα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι πήρα τηλέφωνο. Μου επιβεβαίωσαν και οι δυο οτι θα φέρουν προς τα τέλη Νοεμβρίου. Επίσης το πουλάει και η cosmote/ γερμανός

https://www.germanos...mauro/20377282/

https://www.cosmote....Id=ger_20377260

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:12

Απο public σημερα μου ειπαν οτι περιμενουν την αλλη βδομαδα παραλαβη μονο το απλο και οχι nike+

Public-Plaisio-kotsovolos από όσο θυμάμαι ποτέ δεν έχουν φέρει Nike edition.απο εκεί και πέρα βλέπω αρκετούς,που περιμένουν πως και πως το Nike.για ποιο λόγο;είχα το 2 και το 3 σε Nike απλα επειδή έτυχε.δεν το είχα επιδιώξει.δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το απλό.και το λουράκι του πάντα το άλλαζα,και το face της Nike δεν λέει τίποτα.απο το να χαλιεστε και να περιμένετε,και να παίρνετε 200 τηλ την ημέρα,πάρτε το απλό και χαρείτε το.Ουτε και στην μεταπωλητική του τιμή έχει καμία διαφορά από το απλό.

#708   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:30

έχει δοκιμάσει κανείς λουράκια απο το ebay; Δεν θεωρώ value for money τα 65ε των αυθεντικών οπότε κοιτάζω το κλασικό sport ή το nike (ανάλογα αν θα μου τη βαρέσει και θα πάρω το κανονικό αντί να περιμένω) από κίνα μεριά

#709   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:37

έχει δοκιμάσει κανείς λουράκια απο το ebay; Δεν θεωρώ value for money τα 65ε των αυθεντικών οπότε κοιτάζω το κλασικό sport ή το nike (ανάλογα αν θα μου τη βαρέσει και θα πάρω το κανονικό αντί να περιμένω) από κίνα μεριά

Μια χαρα ειναι τα κινεζικα, πρεπει να το κοιτας πολλη ωρα για να καταλαβεις διαφορα απο το γνησιο. Και αντεχουν, εχει η γυναικα μου 5-6 χρωματα να αλλαζει πανω απο 1,5 χρονο και ειναι καινουργια.

#710   axidous

axidous

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:44

εγώ από ebay που είχα πάρει nike edition λουράκι μου είχε ξεβάψει εσωτερικά έχετε κάποιον πωλητή η κάτι να προτείνετε που να το έχετε δοκιμάσει ?

#711   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:44

Τα Public υποτίθεται πως θα έδιναν λίγα κομμάτια τη περασμένη βδομάδα.

Διαφορές ναι, δεν υπάρχουν μιας και μιλάμε για σιλικόνη αλλά είναι που θα πέσεις.

Ένα απο αυτά που είχα πάρει δε κούμπωνε σχεδόν καθόλου με κίνδυνο να φύγει το ρολόι.

Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που τα καθιστά και επίφοβα, είναι το μεταλικό κομμάτι απο το κούμπωμα.

Μου είχε δημιουργήσει κοκκινίλα/εξάνθημα, αφού δεν υπάρχει καμία επίστρωση.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/10/2018 - 14:44.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#712   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:47

εγώ ούτε το σκέφτομαι για μεταλλικό γιατί έχω αλλεργία. Κάποια φορά μου είχα κάνει δώρο σκουλαρίκια και βρέθηκα στο νοσοκομείο από το ασήμι. οπότε κοιτάω μόνο σε τύπου sport band. συν οτι είδα φωτογραφίες τρόμου όπου εσπασε το μεταλλικό έπεσε κατω το ρολοι και παει η οθονη σε 2 ημερων ρολοι

αα τωρα καταλαβα εννοείς το στρογγυλό που κουμπώνει. αυτό δε το είχα σκεφτεί να πω την αλήθεια μου. Γενικά το sport band πως τα πάει με τον ιδρώτα; γυμναστήριο κλπ;

Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 22/10/2018 - 14:48.

#713   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 14:56

Ναι, για το κούμπωμα μιλάω που ακουμπάει στο δέρμα.

Τα περισσότερα που τρώνε μπανάνες έχουν θέμα σε αυτό.

Το Sport Band δεν έχει πρόβλημα με τον ιδρώτα.

LG8ISzO.gif

#714   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 15:09

εχω ηδη παραγγείλει ένα midnight blue παρότι ρολόι δεν έχω ακόμα και ελπίζω να μην είναι μάπα.

επίσης άσχετη ερωτηση. μέσα στη συσκευασια το s4 έχει τον λευκό φορτιστή ή αυτόν με το μέταλλο γύρω γύρω;

#715   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:kchris298

Δημοσίευση 22/10/2018 - 15:23

Εγω εχω κανει παραγγελια το 44σαρι σε silver στο public εδω και δεκα μερες και σημερα πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται και μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν,παντως πιστευω οτι ολα τα επισημα καταστηματα θα εχουν απο τελος Νοεμβριου για τις γιορτες.

#716   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 22/10/2018 - 15:29

Και εγώ παραγγελία σε Media Markt από 8/10 , μου είχαν πει στις 9/10 ότι τους ενημέρωσε ο προμηθευτής πως θα το έχουν μετά τις 19/10 αλλά κατά πως το βλέπω πάμε για μεγαλύτερη αναμονή

#717   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 15:39

μεταξύ μας καλό μου κάνει η αναμονή. Αν υπήρχε θα το χτύπαγα, αλλά έτσι κάνω αναγκαστική οικονομία για κανα μήνα ακόμα  :lol:

#718   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2018 - 16:09

επίσης άσχετη ερωτηση. μέσα στη συσκευασια το s4 έχει τον λευκό φορτιστή ή αυτόν με το μέταλλο γύρω γύρω;

Τον απλό κλασικό, γιατί κάπως πρέπει να πουλήσουμε και τον USB-C.

LG8ISzO.gif

#719   konra

konra

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 22/10/2018 - 17:28

#720   konra

konra

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 22/10/2018 - 17:32

Η μια περίπτωση είναι αυτή που λέει ο Νίκος εκτός και αν εννοείς το μεταλλικό δαχτυλίδι που είναι στη συσκευασία του stainless steel.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες