Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

MacBook αγορά αρχάριου


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
40 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DrBendova

DrBendova

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/11/2018 - 02:43

Και εγώ θα πάρω το μέρος των mac. Έρχομαι από pc windows εδώ και χρόνια (από τα 3.1 μέχρι τα 10) και αν ήταν να διαλέξω μεταξύ windows 10 και mac os, θα επέλεγα mac os. Πιο απλό και δεν σε κουράζει. Ο finder δεν είναι τόσο καλός σε σχέση με τον windows explorer αλλά με τον xtrafinder κάτι γίνεται. Πράγματι το winamp είναι το καλύτερο music player αλλά ΠΟΣΕΣ πια λειτουργίες από όλες αυτές χρησιμοποιεί ένας απλός χρήστης; Ε το vox κάνει μια χαρά την δουλειά του στο mac. Και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τις τελευταίες εκδόσεις που έχουν για πληρωμές και μπούρδες. Εγώ έχω αφήσει την 2.8.30 και μια χαρά κάνει την δουλειά του και ειδικά με το πληκτρολόγιο με τα function keyes - play, stop, pause, είναι αρκετά καλός. Βάζεις και από πάνω ένα boom 2 για παράδειγμα και καλυτερεύεις τον ήχο. Μετά για ταινίες, πράγματι κάτι pot player στα windows είναι ότι καλύτερο για movie player αλλά και πάλι την δουλειά σου την κάνεις στα mac και με ένα movist και vlc player και iina. Το μοναδικό, μοναδικό πρόγραμμα που θα ήθελα πολύ και ΔΕΝ υπάρχει (από όσο έχω ψάξει τουλάχιστον) για mac ή έστω τόσο καλό είναι ένα παρόμοιο convert x to dvd ή σε bluray (HD). Του ρίχνεις οποιοδήποτε βίντεο και σου το κάνει σε DVD/Bluray format. Ο κύριος λόγος που έχω αφήσει τα windows 7 ως virtual είναι αυτός. Αν υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές αν ξέρετε, τις λέτε. Και εγώ ότι προγράμματα ήθελα από windows τα βρήκα σε mac. Δεν είναι τα απόλυτα μηχανήματα τα mac και ούτε αν τα πάρεις θα ξεχάσεις τα προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι δεν θα σε εκνευρίσουν τόσο πολύ όσο με τα windows. Πχ έχω ακούσει πολλές φορές από φίλους μου με toshiba laptops που τους έχουν χαλάσει κάποια πλήκτρα και μετά είτε θα πρέπει να τα δώσεις στον Γερμανό και ΑΝ σου τα επιστρέψει μετά από μήνες εφόσον υπάρχουν ακόμη ανταλλακτικά, είτε θα πρέπει να πάρεις και ένα παραπάνω πληκτρολόγιο για το ... laptop και να το κουβαλάς μαζί! Βέβαια είναι στις προτιμήσεις του καθενός. Αν η συγκεκριμένη κοπέλα θέλει πολύ πολύ απλές δουλειές - internet, office άντε και καμία επεξεργασία φωτογραφίας ναι θα μπορούσε να πάρει ένα windows laptop αλλά και πάλι εγώ στην θέση της θα έδινα κάμποσα χρήματα για να πάρω ένα με καλή οθόνη, με καλή φωτεινότητα για να μην μου χαλάσουν τα μάτια και να κάνω καλύτερα την δουλειά μου. Αλλά και πάλι, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα mac. 

Δοκίμασε το DVDFab



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   axidous

axidous

    iPH Addict

  • 626 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 13/11/2018 - 07:49

Mac και πάλι Mac !! Μονο το time machine που έχει το Mac OS καταλαβαίνεις ποσο μπροστά είναι !!

Θελει να αγοράσει για κάποιο λόγο τον υπολογιστή !! για να γραφει και να κάνει παρουσίαση !!

Το pages είναι κλάσεις ανώτερο από το word 

To keynote είναι σουπερ για παρουσιάσεις !!

Αυτα ζητάει αυτός που άνοιξε το θέμα !!!

Μην τον μπλέκεται με αλλα (ναι αν ήθελε access sql και τέτοια είναι μονόδρομος το windows )

 

Οποτε με ένα MacBook Air 13 κανεις μια χαρα την δουλεια σου 



#18   giodis

giodis

    iPH Hero

  • 4.468 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/11/2018 - 08:21

Ρε παίδες, θα το τρελάνουμε το κορίτσι τελικά !.

 
Τι το βομβαρδίζετε με  προγράμματα, αντάπτορες, και δεν ξέρω τι άλλο ;.
 
+1 λοιπόν στην γλαφυρή τοποθέτηση του φίλου @axidous, που ας μου επιτρέψει να παραθέσω τα links των (δωρεάν)  εφαρμογών που αναφέρει· iWork και Time Machine.
 
Όσο αφορά στους αντάπτορες, αυτός είναι υπέρ-αρκετός για περιοδική σύνδεση του Time Machine disk (θυμήσου να το ενεργοποιήσεις άμεσα, είναι lifesaver) και οποιουδήποτε usb based περιφερειακού. 
 
Ενώ για αποφυγή "στουκαρίσματος" αν μπερδευτεί το καλώδιο τροφοδοσίας , συνιστώ αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από: giodis, 13/11/2018 - 08:22

vires acquirit eundo


#19   petervgr

petervgr

    iPH Elite Poster

  • 2.594 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/11/2018 - 08:30

Και με access και sql μια χαρά δουλεύει το mac .

Το είχα για χρόνια βασικό υπολογιστή στο δημόσιο όπου έτρεχαν εφαρμογές δικτυακές με sql , εντάλματα , μισθοδοσία με remote Microsoft χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα πάντα έτρεχε πιο καλά από τα γύρω μου pc , συνδεόταν με λιγότερες παραμέτρους και όταν δεν λειτουργούσαν οι servers είχες πολύ καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στο δίκτυο από ένα απλό pc.

Όλοι το ζήλευαν και το ήθελαν για την ευκολία του. Ακόμα και αυτοί που δεν ήξεραν καθόλου macOS .

Για την κοπελιά μια χαρά θα ευχαριστηθεί να δουλεύει με ένα MacBook Air.
Προσωπικά έχω ένα του 2014 που τρέχω τέτοιες δουλειές , εργασίες , παρουσιάσεις , excel (numbers) για καμία έρευνα , μέχρι και spss βρήκα για mac (λίγο διαφορετικό από την έκδοση για windows αλλά μια χαρά έκανε την δουλειά του).
Παρόλο που υπάρχουν εκδόσεις για word excel PowerPoint για Mac (με χρήματα αγοραστες εκδοσεις , αλλά και δωρεάν με το libreoffice) πάντα τα δούλευα στις αντίστοιχες εφαρμογές στη σουίτα της apple (pages , numbers keynotes) ήταν πιο εύκολες και πιο ευπαρουσίαστες και όταν ήθελα να δώσω αρχεία άλλου απλά μέσα από την σουίτα τα κάνω πανεύκολα εξαγωγή σε word excel κλπ.

Θα το ευχαριστηθείς κοπελιά για πολλά πολλά χρόνια. Το MacBook Air τα αξίζει τα χρηματά του.
Θέλει μια 48 ωρη προσαρμογή (και πολύ λέω) να συνηθίσεις πως δουλεύει το macOS σε αντίθεση με τα windows 10 , μετά όσο δουλεύεις και διευκολύνεσαι δεν θα θες να ξαναδείς windows.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#20   georgeol

georgeol

    iPH Hero

  • 3.859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2018 - 10:01

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι σέβομαι απόλυτα την άποψη σου. Αν και είμαστε τελείως εκτός θέματος θα σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς.

- Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον unarchiver

- Εδώ και χρόνια ακούω μουσική είτε από Spoti παλαιότερα, είτε από Apple Music τώρα, οπότε δεν με αφορούνα τα Mp3 και τα flac. Ειρήσθω εν παρόδω να σου πω ότι αδικείς πολύ το iTunes, φτιάχνω τόσο απλά λίστες ακόμα και μέσω Apple tv εκεί που πίνω τον καφέ μου στο σαλόνι.

- Convert X και IDM ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ προγράμματα αλλά πλέον δεν μου χρειάζονται αφού τον μεν πρώτο, από την στιγμή που τα dvd πέρασαν στην ιστορία, έχει μουσειακή αξία και για κατέβασμα χρησιμοποιώ τον download manager του Synology nas, αν όμως θέλω να κατεβάσω κάτι στο mac χρησιμοποιώ τον JDownloader, που δεν φτάνει τον idm, αλλά μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Αυτό που πραγματικά κάνει αξεπέραστα τα Mac είναι η απλότητα στην χρήση και το οικοσύστημα της Apple στο οποίο συνεργάζονται άψογα όλες οι συσκευές. Πολύς κόσμος δεν χρειάζεται τον idm αλλά σε πολλούς θα λύσει τα χέρια το copy - paste μεταξύ των συσκευών της Apple... το tm είναι αξεπέραστο, κ.λπ κ.λπ... για να μην μιλήσω για hardware όπου η εμπειρία είναι μοναδική, με τι μπορεί να συγκριθεί το tracpad του MacBook Pro?

Εν κατακλείδι, και επειδή το θέμα έχει απαντηθεί ήδη καθώς η κοπέλα ρωτούσε "ποιο Mac να πάρω" και όχι "Να πάρω Mac ή Win?", θα σου πω κάτι που νομίζω τα συμπεριλαμβάνει όλα:

Αν αυτή την στιγμή μου έκλεβαν το MBP και δεν είχα χρήματα να αγοράσω άλλο, θα έμενα χωρίς υπολογιστή και θα έκανα την δουλειά μου με το iPad και όπου χρειαζόμουν pc θα χρησιμοποιούσα της δουλειάς μου. Δεν γυρίζω σε Win ακόμα και δωρεάν να μου το προσφέρουν!



#21   georgeol

georgeol

    iPH Hero

  • 3.859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2018 - 10:03

Διαφωνείς δηλαδή ότι δεν υπάρχει ένα σωστό εργαλείο αποσυμπίεσης στο mac ; Έχεις δοκιμάσει ποτέ να αποσυμπιέσεις ένα πολύ μεγάλο αρχείο 40-50GB με το unarchiver που θεωρείτε το καλύτερο στο είδος του ; ή να κάνεις extract ένα αρχείο από πολλά μικρότερα ; Κάτι που το winrar το κάνει για πλάκα !

Μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος με το itunes για media player ; Που για να φτιάξεις μια playlist χρειάζεται να παιδεύεσαι κανα μισάωρο !!! Που δεν μπορεί να παίξει αρχεία flac !!!

Ποιον download manager χρησιμοποιείς στο mac ; ο καλύτερος που είχα βρει ήταν ο igetter που δεν συγκρίνεται με τίποτα με τον internet download manager για windows...

Ή μήπως να συγκρίνουμε τον finder με τον explorer ; Πόσο εύκολα κάνεις ένα απλό copy/paste στο mac ;!!! 

Έτσι απλά ανέφερα τρεις-τέσσερις λειτουργίες που χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές ακόμα (όπως το convert x to dvd που ανέφερε ο φίλος nkarafo) που δεν υπάρχουν στο mac ή που και να υπάρχουν σίγουρα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν κατακρίνω τα mac. Ίσα-ίσα που τα θεωρώ εξαιρετικά μηχανήματα. Το macbook pro είναι το βασικό laptop μου. Αλλά για desktop, όπου χρειάζομαι αρκετά περισσότερα πράγματα, δεν την πάλεψα με τον iMac. Βασικά, είχα να χρησιμοποιήσω windows από τα 8άρια και πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στα 10. Λατρεύω την apple (έχω macbook, ipad, iphone, apple watch, apple tv) αλλά δεν νομίζω να την εμπιστευτώ ξανά για βασικό υπολογιστή.

Και για να επανέλθουμε στο θέμα και στην ερώτηση της κοπέλας που όπως γράφει το θέλει για να γράφει, να κάνει παρουσιάσεις, αναλύσεις δεδομένων και τέτοια, οποιοδήποτε laptop είναι ικανό για τέτοιες δουλειές. Ίσως μάλιστα το νέο ipad pro να της ταιριάζει ακόμα καλύτερα. Δεν λέω ότι είναι ικανό να είναι ο βασικός υπολογιστής, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα απ΄ότι τα υπόλοιπα tablet, έχοντας το πλεονέκτημα της ακόμα μεγαλύτερης φορητότητας σε σχέση με τα macbook.

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι σέβομαι απόλυτα την άποψη σου. Αν και είμαστε τελείως εκτός θέματος θα σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς.

- Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον unarchiver

- Εδώ και χρόνια ακούω μουσική είτε από Spoti παλαιότερα, είτε από Apple Music τώρα, οπότε δεν με αφορούν τα Mp3 και τα flac. Ειρήσθω εν παρόδω να σου πω ότι αδικείς πολύ το iTunes, φτιάχνω τόσο απλά λίστες ακόμα και μέσω Apple tv εκεί που πίνω τον καφέ μου στο σαλόνι.

- Convert X και IDM ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ προγράμματα αλλά πλέον δεν μου χρειάζονται αφού τον μεν πρώτο, από την στιγμή που τα dvd πέρασαν στην ιστορία, έχει μουσειακή αξία και για κατέβασμα χρησιμοποιώ τον download manager του Synology nas, αν όμως θέλω να κατεβάσω κάτι στο mac χρησιμοποιώ τον JDownloader, που δεν φτάνει τον idm, αλλά μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Αυτό που πραγματικά κάνει αξεπέραστα τα Mac είναι η απλότητα στην χρήση και το οικοσύστημα της Apple στο οποίο συνεργάζονται άψογα όλες οι συσκευές. Πολύς κόσμος δεν χρειάζεται τον idm αλλά σε πολλούς θα λύσει τα χέρια το copy - paste μεταξύ των συσκευών της Apple... το tm είναι αξεπέραστο, κ.λπ κ.λπ... για να μην μιλήσω για hardware όπου η εμπειρία είναι μοναδική, με τι μπορεί να συγκριθεί το tracpad του MacBook Pro?

Εν κατακλείδι, και επειδή το θέμα έχει απαντηθεί ήδη καθώς η κοπέλα ρωτούσε "ποιο Mac να πάρω" και όχι "Να πάρω Mac ή Win?", θα σου πω κάτι που νομίζω τα συμπεριλαμβάνει όλα:

Αν αυτή την στιγμή μου έκλεβαν το MBP και δεν είχα χρήματα να αγοράσω άλλο, θα έμενα χωρίς υπολογιστή και θα έκανα την δουλειά μου με το iPad και όπου χρειαζόμουν pc θα χρησιμοποιούσα της δουλειάς μου. Δεν γυρίζω σε Win ακόμα και δωρεάν να μου το προσφέρουν!


Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 13/11/2018 - 10:03


#22   mihalis

mihalis

    iPH Addict

  • 681 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2018 - 10:22

Σαν άσχετος και εγώ από Macbook.
Τα 128gb είναι αρκετά; Στον υπολογιστή μου στα windows 128gb ssd έχω μόνο για τα προγράμματα αλλά φωτό, βίντεο,μουσική κλπ έχω σε άλλους εσωτερικούς.
Οκ ταινίες σειρές, μουσική θα τους κάνω εξωτερικούς τους δίσκους.
Αλλά γενικά για να αποθηκεύεις διαφορά αρχεία αρκούν τα 128gb ή κοιτάμε αποκλειστικά σε 256;
Την ίδια απορία έχω και με τη ραμ. Παίρνεις 8gb και σε καλύπτουν για αρκετά χρόνια ή κοιτάς αποκλειστικά 16gb;


Sent from my iPhone using Tapatalk

#23   hlias77

hlias77

    iPH Enthousiast

  • 540 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/11/2018 - 10:28

Σαν άσχετος και εγώ από Macbook.
Τα 128gb είναι αρκετά; Στον υπολογιστή μου στα windows 128gb ssd έχω μόνο για τα προγράμματα αλλά φωτό, βίντεο,μουσική κλπ έχω σε άλλους εσωτερικούς.
Οκ ταινίες σειρές, μουσική θα τους κάνω εξωτερικούς τους δίσκους.
Αλλά γενικά για να αποθηκεύεις διαφορά αρχεία αρκούν τα 128gb ή κοιτάμε αποκλειστικά σε 256;
Την ίδια απορία έχω και με τη ραμ. Παίρνεις 8gb και σε καλύπτουν για αρκετά χρόνια ή κοιτάς αποκλειστικά 16gb;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα gb είναι σαν τα κυβικά στο αυτοκίνητο.οσο ποιο πολλά τόσο ποιο καλά..128 θεωρώ ότι είναι λίγα.απο 256 και πάνω θα ελεγα.εκτος αν δεν σε πειράζει να έχεις και εξωτερικους σκληρούς να περνάς τις φωτό,τα τραγούδια και αλλά μεγάλα αρχεία,με την προϋπόθεση του βάλε βγάλε.σχετικα με την μνήμη αν δεν κανεις πολύ βαριές εργασίες τα 8 gb είναι μια χαρά και δεν θα κολλήσει ποτε το μηχάνημα.

#24   georgeol

georgeol

    iPH Hero

  • 3.859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2018 - 10:54

Σαν άσχετος και εγώ από Macbook.
Τα 128gb είναι αρκετά; Στον υπολογιστή μου στα windows 128gb ssd έχω μόνο για τα προγράμματα αλλά φωτό, βίντεο,μουσική κλπ έχω σε άλλους εσωτερικούς.
Οκ ταινίες σειρές, μουσική θα τους κάνω εξωτερικούς τους δίσκους.
Αλλά γενικά για να αποθηκεύεις διαφορά αρχεία αρκούν τα 128gb ή κοιτάμε αποκλειστικά σε 256;
Την ίδια απορία έχω και με τη ραμ. Παίρνεις 8gb και σε καλύπτουν για αρκετά χρόνια ή κοιτάς αποκλειστικά 16gb;


Sent from my iPhone using Tapatalk

Όσων αφορά τον χώρο εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Εγώ για παράδειγμα έχω 256 και ελεύθερο χωρό περίπου 150gb καθώς αποθηκεύω ελάχιστα πράγματα στον Mac, έχω nas synology και αποθηκεύω τα πάντα εκεί και έχω πρόσβαση από παντού, αρκεί να έχω internet.



#25   ikaros13

ikaros13

    iPH Contributor

  • 1.409 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2018 - 11:33

Δεν ξέρω ποσό έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλα σήμερα ένας mac κάνει για παιχνίδια; Όχι για απλές περιπτώσεις αλλα για gaming pc... Είναι θέμα χαρακτηριστικών η δεν τρέχουν σε mac;


Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#26   giodis

giodis

    iPH Hero

  • 4.468 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/11/2018 - 11:36

Όσων αφορά τον χώρο εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Εγώ για παράδειγμα έχω 256 και ελεύθερο χωρό περίπου 150gb καθώς αποθηκεύω ελάχιστα πράγματα στον Mac, έχω nas synology και αποθηκεύω τα πάντα εκεί και έχω πρόσβαση από παντού, αρκεί να έχω internet.

Συγγνώμη για το off topic, αλλά όσο αφορά στο synology μήπως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο;. :)


vires acquirit eundo


#27   DrBendova

DrBendova

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:02

Δεν ξέρω ποσό έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλα σήμερα ένας mac κάνει για παιχνίδια; Όχι για απλές περιπτώσεις αλλα για gaming pc... Είναι θέμα χαρακτηριστικών η δεν τρέχουν σε mac;


Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Δεν βγαίνουν εκδόσεις για Mac τουλάχιστον στα βαριά. Κάποιος που παίζει παιχνίδια της blizzard πχ άνετα μπορεί σε Mac εκτός από overwatch


Sent from my iPhone using Tapatalk

#28   nkarafo

nkarafo

    iPH Member

  • 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:13

Δεν ξέρω ποσό έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλα σήμερα ένας mac κάνει για παιχνίδια; Όχι για απλές περιπτώσεις αλλα για gaming pc... Είναι θέμα χαρακτηριστικών η δεν τρέχουν σε mac;


Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Δεν είμαι και ο πιο αρμόδιος για να απαντήσω για παιχνίδια αλλά θυμάμαι που είχα δοκιμάσει παλιά το XCOM2 και μου σερνόταν σε imac i5 5k 2015 παρόλο που είχα κατεβάσει την ανάλυση φυσικά και ήταν περίπου full hd. Αλλά μπορεί να έφταιγε και το παιχνίδι γιατί είναι πολύ απαιτητικό (ακόμη και σε pc). Παρεπιπτόντως έβλεπα τώρα στο youtube το Rise of Tomb Raider (που είναι παιχνίδι του 2015) και φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά. Δες εδώ βίντεο. Τώρα τι να σου πω; Μάλλον τα τελευταία τελευταία παιχνίδια να μην παίζουν πολύ καλά - ξέρεις οι βαρύγδουποι τίτλοι. Αλλά το Steamworld Dig 2 που είναι απλό παιχνιδάκι το ευχαριστήθηκα πολύ! 



#29   DrBendova

DrBendova

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:46

Μπορείς να συνδέσεις κάρτα γραφικών εξωτερικά https://support.appl.../en-us/HT208544 το θέμα είναι ότι δεν είναι συμβατές όλες και οι nvidia έχουν προβάδισμα συγκριτικά με τις Amd


Sent from my iPhone using Tapatalk

#30   georgeol

georgeol

    iPH Hero

  • 3.859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:56

Συγγνώμη για το off topic, αλλά όσο αφορά στο synology μήπως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο;. :)

Δεν μιλάω μόνο για tm backup αλλά για όλα τα αρχεία μου που τα ανεβάζω μόνος μου, βίντεο, φωτό, έγγραφα κ.λπ.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες