Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ (IPhone x, τελευταία δύο τεμάχια)


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   geodomisi

geodomisi

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2019 - 22:22

IPhone x, τελευταία δύο τεμάχια
Τιμή - 220,00€

 
ΑΠΑΤΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ:
 
Γεια σας φίλοι μας. :o Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την παρακάτω άσχημη εμπειρία μας που συνέβη μόλις πριν 3 ημέρες, απλά για να έχετε το νου σας και να ΜΗΝ την πατήσετε και εσείς.

 
ΑΓΓΕΛΙΑ: IPhone x64gb (ΑΠΑΤΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ).
 
Προσοχή!! Κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικές και ΜΗ εφημερίδες Αγγελιών μία καταχώρηση με τίτλο: "IPhone x 64gb", εταιρείας Μαϊμού με την επωνυμία "infoshopl" ή κάτι περόμοιο που αναφέρει τα εξής: "IPhone χ 64gb 2 τελευταία τεμάχια", ΠΩΛΗΣΗ / Τιμή - 220,00€, και με περιγραφή: «Γνήσια ελληνικά σφραγισμένα με εγγύηση και απόδειξη τιμές αλλαγής εμπορεύματος μας καλέστε στο 6976731772»!!
 
Όταν καλεί κάποιος στο κινητό 6976731772, απαντά κάποια "Κυρία" με όνομα "Ελένη Α*****ώτου", που είναι εξαιρετικά ενημερωμένη, έμπειρη, ιδιαίτερα ευγενική (υποκριτικά) και γνώστης του αντικειμένου των κινητών. Έντεχνα σε πείθει για την χαμηλή τιμή, ζητά προκαταβολή μέσω προπληρωμένης Κάρτας, ή τραπεζικής κάρτας του "Θύματος", και στην συνέχεια τραβάει τα χρήματα, και εξαφανίζεται!!! Είναι ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Εμάς μας άδειασε όσα υπήρχαν στον λογαριασμό μέσω της κάρτας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με pm για να σας πω με αποδείξεις περισσότερα!!! Ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η Τράπεζα και έχουν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

 

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όσων γράφω και ευχαριστώ το φόρουμ που τα φιλοξενεί χωρίς να έχει ευθύνη!!!

Συνημμένα αρχεία



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/01/2019 - 22:29

 

Οι διαχειριστές σελίδων ιστοτόπων και ιστολογίων δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου του περιεχομένου τρίτων, που φιλοξενούν.
Επιπλέον, δεν έχουν γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι τέτοιο περιεχόμενο είναι παράνομο (άρθρο 14 § 1 του ΠΔ 131/2003).
Στο διαδίκτυο δεν εφαρμόζεται ο Νόμος Περί Τύπου ως προς την φιλοξενία σχολίων ώστε να ευθύνεται γι΄αυτά ο ιδιοκτήτης του ιστοτόπου.

Ο ιδιοκτήτης του ιστοτόπου είναι «φορέας παροχής υπηρεσίας κοινωνίας της πληροφορίας» και σύμφωνα με το π.δ. 131/2003 δεν ευθύνεται προληπτικά για τις πληροφορίες που αναρτούν οι ενδιαφερόμενοι αλλά μόνο εφόσον του επισημανθεί ότι υπάρχουν παράνομες πληροφορίες και δεν τις αποσύρει ταχέως.

Ιδετε την αποφαση 1425/2017 ΑΠ

Ως εκ των ανωτερω καθίσταται σαφές πως ο καθένας εχει την απόλυτη ευθύνη των αναρτήσεων και των σχολιων του εδω μέσα.

Συνεπώς το φόρουμ (και εφόσον δεν αναφέρεται κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο καμίας πλευράς), ουδεμία ευθύνη φέρει για τα ως άνω λεγόμενα και απλά τα φιλοξενεί.

 

Το τόπικ θα κλειδώσει για την αποφυγή δημιουργίας έντονου κλίματος, αλλά θα παραμείνει ορατό προς ενημέρωση.

 

Τέλος, ως προσωπική συμβουλή, το έχουμε πει πολλές φορές.

 

Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε κατά πάσα πιθανότητα, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες