Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Car Holder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/02/2010 - 17:16

Παιδιά εάν θέλετε στιβαρη κατασκευή hands free gps φόρτιση μια είναι η βάση για μένα και αυτή έχω .. Tomtom car kit .. Είναι λίγο ακριβή αλλά αξίζει τα χρήματα της ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/02/2010 - 17:41

Ξέρει κανείς αν περιέχει και φορτιστή αυτοκινήτου αυτό http://navigon.com/p...4612&print=true ? Γιατί δεν το κατάλαβα έτσι όπως το έχει...

#18   panosa3

panosa3

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/02/2010 - 18:01

Συγγνώμη έκανα λάθος, απ' ότι βλέπω στην περιγραφή έχει και φορτιστή ναι.

Τελευταία επεξεργασία από: panosa3, 12/02/2010 - 18:03

#19   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2010 - 18:23

Να σε δω πότε θα τρακάρεις εσύ.... Μην παίζεις με αυτά.. Το έκανα κι εγώ για ένα διάστημ όταν μου είχε χαλάσει η βεντούζα.. Αναγκάζεσαι συνέχεια να το ισιώνεις.. σου φεύγει στις στροφές κτλ.. Πρόσεχε... Καλύτερα να αγοράσεις κάτι.. Έστω κάτι φθηνό.. Και με 5 ευρώ βρίσκεις..

Πιστεύω να μην τρακάρω όπως εσύ ... κράτα την αρνητική ενέργεια για τον εαυτό σου, δεν την χρειάζεται κανένας μας :excl:
Το σφηνώνω πολύ καλά σε ένα wrangler που έχει τετράγωνο ταμπλό και μπαμπριζ αν και κάνω πολλά εκτος δρόμου δεν ξεκολά με τίποτα !!!

#20   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2010 - 18:29

Πιστεύω να μην τρακάρω όπως εσύ ... κράτα την αρνητική ενέργεια για τον εαυτό σου, δεν την χρειάζεται κανένας μας :excl:
Το σφηνώνω πολύ καλά σε ένα wrangler που έχει τετράγωνο ταμπλό και μπαμπριζ αν και κάνω πολλά εκτος δρόμου δεν ξεκολά με τίποτα !!!

Καλά χαλάρωσε φίλε μου.. Δεν το είπα με κακία.. Και ούτε εγώ έχω τρακάρει.. Απλά πολλές φορές κόντεψα... Σου αποσπά την προσοχή όσο να ναι.. Δεν είναι κακό να πάρεις κάτι τέτοιο.. Τι έχω να κερδίσω εγώ αν σε πείσω να πάρεις car holder?? Για την δική σου ασφάλεια το λέω.. Σαν συμβουλή.. Τώρα ό,τι νομίζεις δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο.. Ελπίζω να ναι όπως τα λες..

#21   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:31

Πήρα τελικά το Navigon iPhone passive holder (κάπως έτσι λέγεται νομίζω).. Η βάση τέλεια.. σταθερή.. ευέλικτη (σαν joystick είναι για να την μετακινείς προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και πολύ σταθερή φυσικά) Είναι πολύ ωραία και εξωτερικά γενικά και έχει και τρύπα για να μπορείς να βγάζεις βίντεο ή φωτό όταν οδηγείς έξω.. Μαζί είχε και έναν φορτιστή αυτοκινητου... Που μπορείς να το φορτίζεις και όταν είναι στη βάση φυσικά.. 40 ευρώ έχει.. Από e-shop t πήρα.

#22   limit

limit

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:36

Χωράει όταν το iPhone είναι με θήκη;

#23   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 18/02/2010 - 18:24

Παιδιά εάν θέλετε στιβαρη κατασκευή hands free gps φόρτιση μια είναι η βάση για μένα και αυτή έχω .. Tomtom car kit .. Είναι λίγο ακριβή αλλά αξίζει τα χρήματα της ..

aυτη αν θυμαμαι καλα πιανει απο πανω & κατω,χωραει με θηκη ή καθε φορα πρπει να την βγαζεις?Γενικα καποιο σταντ που να χωραει με θηκη το iphone ξερει κανεις?γτ δεν θελω οποτε μπαινω στο αμαξι να πρεπει να το βγαζω απο την θηκη.

#24   limit

limit

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 18:33

Εγώ έχω αυτή Cellular Line και γενικά είμαι ευχαριστημένος!

#25   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 19:01

Πήρα τελικά το Navigon iPhone passive holder (κάπως έτσι λέγεται νομίζω).. Η βάση τέλεια.. σταθερή.. ευέλικτη (σαν joystick είναι για να την μετακινείς προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και πολύ σταθερή φυσικά) Είναι πολύ ωραία και εξωτερικά γενικά και έχει και τρύπα για να μπορείς να βγάζεις βίντεο ή φωτό όταν οδηγείς έξω.. Μαζί είχε και έναν φορτιστή αυτοκινητου... Που μπορείς να το φορτίζεις και όταν είναι στη βάση φυσικά.. 40 ευρώ έχει.. Από e-shop t πήρα.

Την πήρες τελικά μπράβο με 'για σου, :excl: :excl: για πες μου σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει και 'μένα, στο δικό μου αυτοκίνητο το μπαμπρίζ είναι τελείως κάθετο με το ταμπλό, ρυθμίζετε η κλίση της ? Πόσο μήκος καλωδίου έχει ο φορτιστής της? Το κούμπωμα - ξεκούμπωμα είναι εύκολο και χωρίς φόβο για σημάδια - γδαρσίματα στο τηλέφωνο ?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

#26   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 01:49

Ευχαριστώ 8)

Ναι, το ρυθμίζεις.. Είναι σαν joystick μπορώ να πω με μία σφαίρα και ρυθμίζεις την κλήση...
Ο φορτιστής αυτοκινήτου έχει ακριβώς το ίδιο μήκος με το καλώδιο που έχεις για το iPhone.. Ίδιο είναι βασικά, απλώς άλλη μάρκα (εξιόπιστη φυσικά γνωστή, τώρα δεν τη θυμάμαι).. Και έχει και τον adaptora για να ταιριάζει με τη φόρτιση του αυτοκινήτου..
Το κουμπωμα , ξεκούμπωμα κτλ είναι πανεύκολο με έναν διακόπτη και δεν αφήνει κανένα απολύτως σημάδι.. Μην ανησυχείς καθόλου για τέτοια.. Πληρώνεις ποιότητα εξάλλου.. Δεν είναι κανένα από αυτά που πουλάνε οι μαύροι στα φανάρια.. Της Navigon είναι :P Τα υλικά επίσης είναι αρκετά ποιοτικά μπορώ να πω.. το ίδιο και η βεντούζα.. Και όπως είπα έχει και τρύπα στην κάμερα, για να κινηματογραφείς τη διαδρομή

39 ευρώ από το e-shop για όποιον ενδιαφέρεται με αντικαταβολή (επίσης την πουλάνε και στο πλαίσιο από ότι έχω δει σε κάτι prospectus στην ίδια τιμή) (το πακέτο περιλαμβάνει το φορτιστή αυτοκινήτου και τη βάση μαζί όπως είπα).. Έχει και πολύ ωραίο design θα έλεγα..

Χωράει όταν το iPhone είναι με θήκη;

Όχι.. Πρέπει να μην έχει θήκη..

#27   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2010 - 00:20

το κομματι που μπαινει το iphone ειναι αποσπωμενο? ρωταω για να δω αν γινεται να μπει σε βαση για αεραγωγους αυτοκινητου

#28   vaggos37

vaggos37

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2010 - 15:42

Έχει κυκλοφορήσει η Navigon Car Holder για iPhone 4?

Και γενικότερα, υπάρχει car holder για iPhone 4?

#29   iganiats

iganiats

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 27/09/2010 - 16:50

Έχει κυκλοφορήσει η Navigon Car Holder για iPhone 4?

Και γενικότερα, υπάρχει car holder για iPhone 4?

Υπάρχει κάτι νεώτερο? (εκτός από τη βάση της Tomtom)

#30   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/09/2010 - 16:55

εγω περιμενω αυτη εδω http://cgi.ebay.com/...#ht_3989wt_1139

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα