Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Car Holder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/09/2010 - 23:37

να δωσω και εγω κατι,οχι ακριβως αυτο που ζητατε αλλα σιγουρα πολυχρηστικο Breffo

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 01:45

να δωσω και εγω κατι,οχι ακριβως αυτο που ζητατε αλλα σιγουρα πολυχρηστικο Breffo

Εντυπωσιακό δείχνει..εργονομικό, πρακτικό και.. πολύ μούρη :P

Ισως το χτυπήσω..

#33   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 01:57

Αλήθεια, για group buying δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι? Ισως θα μπορούσαμε για κάποιο αξεσουάρ που δε διατίθεται κ στην Ελλάδα να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία στο εξωτερικό και να κάνουμε μαζική αγορά πετυχαίνοντας αισθητά χαμηλότερη τιμή. Και σε κάτι που είναι για όλες τις iOS συσκευές και όχι μόνο, σίγουρα θα μαζευτουμε αρκετοί..πχ αυτό το Breffo αξεσουαράκι που ανέφερε ο φίλος rromeodim μου αρέσει πολύ..και κάνει για ΠΟΛΛΕΣ συσκευές. Τιμή Ευρώπης λέει 17.99 €, θα μας χάλαγε να το πάρουμε ένα ταληράκι κάτω? και με μηδαμινά έξοδα αποστολής? Αν υπάρχει και κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο π.χ. προιόν ας το αναφέρει να ανοίξω ξεχωριστό νήμα..

ΥΓ1: Μπορώ ο ίδιος να κάνω τις επικοινωνίες εφόσον είναι οκ να αναφέρω "εκ μέρους iPhonehellas.gr" ..

ΥΓ2: Συγνώμη για την ανάλυση αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι για group buy, αλλά με 2-3 αναζητήσεις..δε βρήκα κάτι..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες