AirPods Pro
Δημοσίευση 06/05/2020 - 04:22
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 06/05/2020 - 07:24
Πως θα αναβαθμιστεί το firmware στη νέα έκδοση ;
ΑΚΥΡΟ αναβαθμίστηκε μόνο του
Δημοσίευση 06/05/2020 - 09:14
Δημοσίευση 06/05/2020 - 17:00
Δημοσίευση 06/05/2020 - 17:55
Τον ηχο κλησης που σου λεει ποιος σε παιρνει αλλα δεν ακουγεται σχεδον καθολου τον εφτιαξαν ή μπα;
Μπα κατά τα άλλα δεν παρατήρησα καμία διαφορά
Δημοσίευση 07/05/2020 - 11:53
Οτι χεροτερο εχω δει σε αναβαθμιση ! Αυτα τα σαπια τα airpods οτι και να κανεις και οσο και αν περιμενεις δεν αναβαθμιζονται με ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΛΕΟΣ
Δημοσίευση 07/05/2020 - 13:17
Οτι χεροτερο εχω δει σε αναβαθμιση ! Αυτα τα σαπια τα airpods οτι και να κανεις και οσο και αν περιμενεις δεν αναβαθμιζονται με ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΛΕΟΣ
https://www.macrumor...update-airpods/
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 07/05/2020 - 17:25
Νίκο τα 1st gen παίρνουν άλλη αναβάθμιση? Τα έχω στην 6.8.8.Δεν παίζει ρόλο.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/05/2020 - 16:14
Τελικά τα τσίμπησα. Ωραία σε εμφάνιση. Κάθονται καλά στα αυτιά. Από την συσκευασία ήρθαν με μεγάλη διαφορά στην φόρτιση μεταξύ τους περίπου 30-40%.
Δημοσίευση 10/05/2020 - 23:18
Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα θέμα με AirPods Pro..όταν τα φοράω συνήθως μόνο το ένα και φωνάξω τρίζει το ακουστικό με Ήχο,έχει τυ
χει σε κάποιον ?ευχαριστώ !
σημερα μου το έκανε το δεξιό ακουστικό , μετά από λίγο έστρωσε μόνο του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους!
Να σας πω ότι που και που ενώ έχω τα ακούστηκα, είτε παίζει ήχο είτε όχι και μιλάω, όταν ακούω την φωνή μου ακούγεται ένα σαν τσιριχτό πολύ ενοχλητικό από το δεξιό ακουστικό! Εδώ και κανένα μήνα δεν έχει φύγει επίσης δεν το κάνει πάντα και όταν το κάνει, το κάνει μόνο όταν μιλάω εγώ!
Να το στείλω πίσω στην εγγύηση;
Το πηρα από σκρουτζομαγαζο και επίσης λόγο παρά πολλών πτώσεων της θήκης έχει σημάδια η θήκη, θα έχω θέμα με την εγγύηση;
Δημοσίευση 11/05/2020 - 07:56
Γελάω !!!Καλησπέρα σε όλους!
Να σας πω ότι που και που ενώ έχω τα ακούστηκα, είτε παίζει ήχο είτε όχι και μιλάω, όταν ακούω την φωνή μου ακούγεται ένα σαν τσιριχτό πολύ ενοχλητικό από το δεξιό ακουστικό! Εδώ και κανένα μήνα δεν έχει φύγει επίσης δεν το κάνει πάντα και όταν το κάνει, το κάνει μόνο όταν μιλάω εγώ!
Το πηρα από σκρουτζομαγαζο και επίσης λόγο παρά πολλών πτώσεων της θήκης έχει σημάδια η θήκη, θα έχω θέμα με την εγγύηση;
Αφού έχει τόσα σημάδια από πτώσεις θες και να δουλεύει σωστά και να σε καλύπτει η εγγύηση ;
Απλά φίλε κάνε επισκευή (προφανώς αντικατάσταση).
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 11/05/2020 - 07:57
Δημοσίευση 11/05/2020 - 09:44
εξαρτάται τι εννοείς σημάδια. Εάν είναι πολύ εμφανή τότε ναι μπορεί να στο βγάλουν εκτός εγγύησης.Καλησπέρα σε όλους!
Δημοσίευση 11/05/2020 - 10:09
Καλημέρα. ΄Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη για την θήκη ;
Δημοσίευση 11/05/2020 - 10:21
Γελάω !!!
Αφού έχει τόσα σημάδια από πτώσεις θες και να δουλεύει σωστά και να σε καλύπτει η εγγύηση ;
Απλά φίλε κάνε επισκευή (προφανώς αντικατάσταση).
Πέρα από αυτό το σημάδι που φαίνεται στο πλάι τα υπόλοιπα είναι γρατσουνιές και το θέμα το είχε πριν τις πτώσεις !
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)