Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Χώρος iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Spiroslp

Spiroslp

    iPH Addict

  • 720 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 29/10/2019 - 23:03

Ok κατάλαβα πως λειτουργεί. Ίσως είναι καλύτερα αντίστοιχα από google photos που έχεις περισσότερο χώρο διαθέσιμο..αλλά εκεί φαντάζομαι δεν θα λειτουργεί η βελτιστοποιημένη αποθήκευση. Θα δείξει ευχαριστώ πάντως


Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Υπάρχει ένα «hack» ας το πούμε έτσι όπου αν έχεις ενεργοποιημένο το High Efficiency από τις ρυθμίσεις —> κάμερα —> format, τότε στο google photos οι φωτογραφίες ανεβαίνουν με φουλ ποιότητα χωρίς να χάνεις ανάλυση μιας και το high efficiency ειναι μικρότερο σε χώρο η φωτογραφία σε διαφορά με το most compatible όπου όταν πας να την ανεβάσεις χαλάει η ανάλυση επειδή η google την κατεβάζει σε ανάλυση και χώρο. Το high efficiency είναι ήδη μικρότερη σε χώρο από ότι μπορεί να την κάνει η google. Η βελτιστοποιημένη αποθήκευση δεν έχει να κάνει με το Google Photos. Το google photos από μεριά του έχει επιλογή να διαγράψεις με την μία όλες τις φωτό και τα βίντεο που έχουν ανεβεί στο google photos.

Η βελτιστοποίηση αποθήκευσης αυτό που κάνει είναι να διαγραφεί τα αρχεία από το κινητό και να έχει απλά το thumbnail όπου το πατάς για να φορτώσει από το cloud το αρχείο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος κάπου.

Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 29/10/2019 - 23:05


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες