Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Απατεώνας στο Φορουμ


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2020 - 21:13

Δικιά σου γνώμη και σεβαστή φιλε μου οκ, εγώ όμως μετά το βρισίδι που έφαγα από τον ίδιο για το κουτί δε πρόκειται να βάλω και το χέρι στην τσέπη έστω και για 2-3 ευρώ που κοστίζει η αποστολή μέσω ΕΛΤΑ και να του το στείλω και μετά όλη αυτή την προσπάθεια του διαγραφής μου από το φόρουμ.....είμαι «επικυνδινος» «πονηρός» «κύριος» Παναγιώτης.....μετά από όλα αυτά εσυ θα έστελνες το κουτί με έξοδα δικά σου;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   michkal91

michkal91

    iPH Elite Poster

  • 2.335 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 02/01/2020 - 21:43

Αυτό με την υγεία μπαταρίας δε το έχει κάνει θέμα όσο το κουτί. Εγώ προσωπικά έχω πουλήσει με αυτό 5 κινητά, σε κανένα από αυτά δεν έστειλα κουτί γιατί ποτε δε μου ζητήθηκε. Ξανά λέω αν το είχε ζητήσει θα το είχα στείλει, προσωπικά δε το θεωρώ αυτονόητο ότι όταν στέλνεις μεταχειρισμένο Κινητο στέλνεις και κουτί μαζί. Αν μου είχε ζητηθεί θα το είχα στείλει μαζί με το Κινητο. Να το στείλω όμως έπειτα με δικά μου έξοδα όπως ειπα και πριν δε παίζει.


Όπως είπα εγώ θεωρώ αυτονόητο να το στείλω γιατί ουσιαστικά μετά μου είναι άχρηστο. Τώρα βέβαια ο καθένας ότι θέλει κάνει προφανώς.

#18   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2020 - 21:56

Εγώ αν δε μου ζητηθεί κάτι δε το θεωρώ αυτονόητο να το στείλω πολύ απλα.....αυτό όμως δε νομίζω να με κάνει απατεώνα και πονηρό όπως ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος!

#19   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2020 - 22:03

Και Αν κάτι τέτοιο λοιπον με κάνει πονηρό, απατεώνα και επικίνδυνο για το φόρουμ θέτω εαυτόν αυτή τη στιγμή στους supervisors του φόρουμ να με κάνουν block διαγραφή δια παντός από το φόρουμ.

#20   hlias77

hlias77

    iPH Enthousiast

  • 540 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 07:44

Το sim tray το έστειλες;ούτε αυτο αναφερόταν αλλά το έστειλες....
Ας σβηστούν οι χαρακτηρισμοί περί απατεώνα και λοιπά.Χρονιαρες μέρες.και εσυ αδερφέ στειλε το κουτί να τελειώνετε.ειναι δυνατόν να τσακώνεστε για ένα κουτί που θα πετάξεις;(ελπιζω να μην το βάλεις για πούλημα)
Στειλτο και το άλλο παληκαρι θα σβήσει το μήνυμα του.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#21   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 07:55

Καλημέρα φιλε μου, το κουτί για να ξεκαθαρίσουμε δε πρόκειται να του το στείλω με δικά μου έξοδα ειδικά από τη στιγμή που με χαρακτηρίζει απατεώνα, πονηρό και εντός εισαγωγικών Κύριο Παναγιώτη! Επίσης μέσω sms έχω φάει χοντρό βρίσιμο από τον συγκεκριμένο.....και όλα αυτά για ένα κουτί! Λυπάμαι αλλά τη στιγμή που έφαγα τόσο βράσιμο και τόσες κατηγορίες δε θα του κάνω και τη χάρη να του στείλω το κουτί πληρώνοντας και από την τσέπη μου χρήματα! Έχουμε μια αξιοπρέπεια! Μας βρίζει ο άλλος μας λέει φουστη άντρα, μας λέει μεγάλο μ@λ@κ@ επειδή δε του έστειλα το κουτί μας λέει απατεώνες και μετά από όλα αυτά να του στείλω και το κουτί; Δε παίζει

#22   michkal91

michkal91

    iPH Elite Poster

  • 2.335 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 03/01/2020 - 08:05

Εντωμεταξύ ασχολούμαστε με το κουτί και το θέμα μπαταρίας δεν έχει αναφερθεί καθόλου. (Όσο αξιόπιστη μπορεί να θεωρηθεί η εφαρμογή της Apple σχετικά με την υγεία) αυτό νομίζω είναι το κύριο θέμα. Γιατί εκεί μιλάμε για αλλά είπαμε άλλα έστειλες.

Βέβαια επειδή δικαστές δεν είμαστε εδώ, προσωπικά θα έλεγα να μιλήσετε και να τα βρείτε μεταξύ σας να τελειώνει το θέμα.

#23   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 08:12

Αυτά πες τα στον αρχικό χρήστη που άνοιξε το θέμα του «απατεώνα» και γκρινιάζει και φωνάζει για το κουτί. Εγώ είμαι ο υποτιθέμενος «απατεώνας».....δεν έχω να πω κάτι παραπάνω με ένα άτομο που φέρετε έτσι που με έβρισε έτσι και που δε μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει ούτε ένα συγνώμη για την όλη συμπεριφορά του αλλά το μόνο που έκανε ήταν να προειδοποιήσει πως είμαι επικίνδυνος για το φόρουμ!

#24   dimprio

dimprio

    iPH User

  • 178 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2020 - 14:54

Πάντως αξιόπιστος πωλητής δν είσαι. Έκανες απλά το κορόιδο κ δεν έστειλες κουτί . Τόσα χρόνια που παίρνω μεταχειρισμένα αλλά κ που δίνω , το κουτί εννοείται ότι υπάρχει ! Αλλιώς αναγράφεται ξεκάθαρα στον τίτλο ότι δεν υπάρχει . Κ έχει κ μειωμένη τιμή μάλιστα . Παρόλα αυτά εσυ είπες ψέμματα ακόμα κ για την μπαταρία που χρήζει αλλαγή σχεδόν. Δν ξέρω γτ ακόμα ζητάς τα ρέστα . Τεσπα κανέναν σας δεν ξέρω αλλά δν θέλει κ μυαλό να καταλάβουμε τι γίνεται . Απορώ με τέτοια άτομα που το παίζουν πωλητές . Χωρίς παρεξήγηση μιας κ δεν σας ξέρω . Καλή χρονιά


Sent from my iPhone XS Max

Τελευταία επεξεργασία από: dimprio, 03/01/2020 - 14:55


#25   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 14:57

Dimprio σεβαστή η γνώμη σου αλλά δε με ξέρεις δε σε ξέρω και δε μπορείς να βγάλεις άποψη για εμένα απλα από ένα ποστ. Εννοείται ότι ζητάω τα ρέστα γιατί δε μου ζητήθηκε το κουτί, μου ζητήθηκε Κινητο και Κινητο έστειλα. Αν μου ζητούσαν και το κουτί θα το έστελνα δε το παίζω Αλέκος με το κουτί απλα δε μου ζητήθηκε και δε το έστειλα. Τόσο απλα

#26   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 15:58

Στην τελική επειδή γνώμες υπάρχουν πολλές και διαφορετικές πάντα και άλλοι είπαν δεν είναι πρόβλημα το κουτί άλλοι πάλι πως έπρεπε να σταλεί το κουτί...επειδή δε θα στήσουμε δικαστήριο εδώ επαναλαμβάνω πως θέτω εαυτό και λογαριασμό στους administrator και supervisor του φόρουμ αν νομίζουν πως φέρθηκα πονηρά με την όλη ιστορία και αποτελώ επικίνδυνο μέλος του φόρουμ που παίζει να την πατήσουν και άλλοι από εμένα ας με μπλοκάρουν διαγράψουν από το φόρουμ. Η δικιά μου γνώμη προσωπικά είναι πως δεν έκανα τίποτα κακό ούτε παράτυπο. Κινητο πουλούσα στην αγγελία μου iPhone X Κινητο τελικά έστειλα iPhone X η αγγελία δεν ανέφερε κανένα κουτί ούτε και μου ζητήθηκε κανένα κουτί. Ότι μου ζητήθηκε ακριβώς και ότι έγραφε η αγγελία ακριβώς αυτό ακριβώς και έστειλα. Δεν αποσκοπώ στο να κατέβει αυτό το θέμα πλέον από τον αρχικό χρήστη αυτό γνωριζω πως δε θα γίνει, αποσκοπώ στο να κρίνουν και να πάρουν θέση οι supervisor του φόρουμ εφόσον το επιθυμούν και το κρίνουν αναγκαίο.

#27   mpitsakas

mpitsakas

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/01/2020 - 20:08

Από το 2011 που απέκτησα το πρώτο μου iPhone 4s, έκανα εγγραφή στο iPhonehellas για να περνώ βοήθεια σε διάφορα θέματα που παρουσιαζόταν. Μετά από εννιά χρόνια χρήστης προϊόντων της Apple, πριν ένα χρόνο αγορά iPad Pro 11, πριν μια εβδομάδα αγορά Xs Max και προκάτοχος 8 plus που τώρα είναι στην κατοχή του μεγάλου μου γιου, η γυναίκα μου 6s, ο μικρός μου γιος iPhone 7 (αξίζει να σημειωθεί ότι με όσους συνεργάστηκα όλα ήταν όπως είπαμε) και μέλος του φόρουμ, η γνώμη που είχα για το iphonehellas είναι η αξιοπιστία σε όλα τα μέλη του.

Για αυτό και μόνο λόγο εμπιστεύτηκα τον συγκεκριμένο πωλητή, γιατί είναι μέλος του φόρουμ. Αρχική συμφωνία όλα τα παρελκόμενα (αν δεν πρέπει να περιέχεται το κουτί τότε λάθος μου), έλεγχος κατά την παράδοση και το ποσό του τηλεφώνου. Χθες πηγαίνω να παραλάβω το τηλέφωνο και δεν με αφήνουν να ανοίξω το πακέτο γιατί δεν αναγράφεται πουθενά «έλεγχος κατά την παράδοση», επικοινωνώ με τον πωλητή και μου λέει πως έχει γίνει λάθος, από την acs με ενημερώνουν πως για να με αφήσουν να ανοίξω το πακέτο θα πρέπει ο πωλητής να κάνει εγγράφος την αίτηση σε ένα κατάστημά του.

Για το μόνο λόγο που άνοιξα το πακέτο είναι ότι είναι μέλος του iphonehellas, αξιοπιστία.

Παραλαμβάνω το πακέτο, το ανοίγω, δεν υπάρχει κουτί, υγεία μπαταρίας 87% αντί 97% που μου είχε πει.

Οταν του ζήτησα το κουτί μου είπε πως δεν του το ζήτησα, για την μπαταρία δεν πολύ στάθηκα γιατί εξαρχής δεν τον πίστεψα πως μετά από 1,5 χρόνο η υγεία της μπαταρίας θα ήταν στο 97%.

Όταν μετά από πολλά μηνύματα για το κουτί του είπα να μου δώσει ένα τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς για να του στείλω τα μεταφορικά για το κουτί. Η απάντηση ήταν «κουράστηκα τόση ώρα να συζητάμε για ένα άδειο κουτί, το σταματάμε εδώ, γεια».

Εεεεεε ναι τον έβρισα. Μετά την δημοσίευση που έκανα στο φόρουμ για να προστατέψω τα μέλη του ο «κύριος» προσπαθεί να με πείσει να διαγράψω τις κατηγορίες για να μου στείλει το κουτί με έξοδα δικά του, (του είχα ζητήσει τραπεζικό λογαριασμό για να του τα δώσω).

Από ότι βλέπω παραπάνω προσπαθεί ανεπιτυχώς να σας πείσει πως είναι «αθώως». Γνωρίζω πως και να διαγραφεί από μέλος θα κάνει άλλο λογαριασμό με άλλο ψευδώνυμο. Αυτό το περιστατικό δεν θα με απομακρύνει από το φόρουμ, αλλά και δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον συγκεκριμένο κύριος, έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του iphonehellas.

Οποίος επιθυμεί να μάθει το όνομα του κυρίου αυτού ας μου το ζητήσει για μην την πάθουν και αυτοί. 
ΥΓ. Κρατήστε καθαρό το φόρουμ.



#28   soki7

soki7

    iPH Contributor

  • 1.539 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 03/01/2020 - 20:23

Τόσα χρόνια κάνω αγοραπωλησίες , πάντα όταν πουλάω ή αγοράζω ένα κινητό , όταν δεν υπάρχει το κουτί για οποιοδήποτε λόγο , αναγράφεται ξεκάθαρα στην αγγελία, τώρα να έχεις το κουτί του κινητού και να περιμένεις να σου πουν για να το στείλεις , πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω.

Δεν ξέρω κανένας σας προσωπικά αλλά από τη στιγμή που στην αγγελία γράφεις 97% υγεία μπαταρίας και το κινητό έχει 87%, είσαι φάουλ.

Καλή χρονιά σε όλους.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#29   pkias87

pkias87

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2020 - 20:42

Καλή χρονια σε όλους.....δε θα αναλωθώ άλλο σε αυτή την ιστορία παιδιά πραγματικα γράφτηκαν παρά πολλά, ένα προσωπικό μήνυμα προς τον mpitsakas επειδή μέσω της προστασίας προσωπικών δεδομένων γνωστή ως GDPR απαγορεύεται χωρίς τη συγκατάθεση μου να γνωστοποιήσεις οπουδήποτε προσωπικά μου στοιχεία, αν μάθω πως έχεις αναφέρει οπουδήποτε το ονοματεπώνυμο μου μια και γνωριζω τα δικά σου προσωπικά στοιχεία σου κάνω απευθείας μήνυση λόγω παραβίασης του GDPR ξεκαθαρίζω! Δε με γνωρίζεις ούτε εγώ εσένα, δε ξέρεις τι επαγγέλλομαι αλλά μη το τραβήξεις ως εκεί δε θα είναι όμορφο να τρέχεις μετά με δικηγόρους και μηνύσεις. Μη μάθω ότι ανάρτησες κάπου τα προσωπικά μου στοιχεία, τονίζω τώρα εγγράφως πως δε Συναινώ στο να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία μου σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ και έτσι και πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο έχω προχωρήσει σε μήνυση χωρίς καν να σε ενημερώσω λόγο παραβίασης του GDPR. Και παρακαλώ τους διαχειριστές του φόρουμ να πάρουν άμεσα θέση για την προστασία προσωπικών δεδομένων των μελών του φόρουμ.
Καλή χρονια με υγεία σε ολους

#30   motoboots

motoboots

    iPH newbie

  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2020 - 20:48

Καλή χρονια σε όλους.....δε θα αναλωθώ άλλο σε αυτή την ιστορία παιδιά πραγματικα γράφτηκαν παρά πολλά, ένα προσωπικό μήνυμα προς τον mpitsakas επειδή μέσω της προστασίας προσωπικών δεδομένων γνωστή ως GDPR απαγορεύεται χωρίς τη συγκατάθεση μου να γνωστοποιήσεις οπουδήποτε προσωπικά μου στοιχεία, αν μάθω πως έχεις αναφέρει οπουδήποτε το ονοματεπώνυμο μου μια και γνωριζω τα δικά σου προσωπικά στοιχεία σου κάνω απευθείας μήνυση λόγω παραβίασης του GDPR ξεκαθαρίζω! Δε με γνωρίζεις ούτε εγώ εσένα, δε ξέρεις τι επαγγέλλομαι αλλά μη το τραβήξεις ως εκεί δε θα είναι όμορφο να τρέχεις μετά με δικηγόρους και μηνύσεις. Μη μάθω ότι ανάρτησες κάπου τα προσωπικά μου στοιχεία, τονίζω τώρα εγγράφως πως δε Συναινώ στο να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία μου σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ και έτσι και πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο έχω προχωρήσει σε μήνυση χωρίς καν να σε ενημερώσω λόγο παραβίασης του GDPR. Και παρακαλώ τους διαχειριστές του φόρουμ να πάρουν άμεσα θέση για την προστασία προσωπικών δεδομένων των μελών του φόρουμ.
Καλή χρονια με υγεία σε ολους

Πω πω. Τρόμαξα. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες