Η πραγματική λύση θα έρθει το Σεπτέμβρη ![]()
Για τη πρασινίλα, εκεί που βγάζει μάτι είναι αν σε κάποια φωτ/φία πατήσεις να κάνεις Share και μετά επιλέξεις το Messenger.
Είναι απλά απαράδεκτο.
Δοκίμασε το με τη χθεσινή RC αν συνεχίζει να το κάνει.
Δημοσίευση 21/04/2021 - 21:05
Η πραγματική λύση θα έρθει το Σεπτέμβρη ![]()
Για τη πρασινίλα, εκεί που βγάζει μάτι είναι αν σε κάποια φωτ/φία πατήσεις να κάνεις Share και μετά επιλέξεις το Messenger.
Είναι απλά απαράδεκτο.
Δημοσίευση 21/04/2021 - 23:00
Εκεί όντως το βλέπω. Τι φάση;Η πραγματική λύση θα έρθει το Σεπτέμβρη
Είναι απλά απαράδεκτο.
Δημοσίευση 22/04/2021 - 08:00
Πως μπορώ να σταματήσω ότι εφαρμογή κατεβαζω στο iPad να μην μπαίνει και στο κινητό ;
ο ρε φιλε ,το ηθελα αυτο να κατεβαινουν και στις 2 συσκευες αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει ,νασαι καλα που το ανεφερες
Δημοσίευση 22/04/2021 - 22:20

Δημοσίευση 22/04/2021 - 23:39
Πως είναι η εμπειρία σου με την RC?Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
Κάποιοι ίσως θυμάστε το πρόβλημα που είχα με κάποια Anker καλώδια, με τα οποία η φόρτιση διακόπτονταν, κάθε λίγο και λιγάκι.
Αναγκάστηκα να αρχίσω να χρησιμοποιώ αυθεντικό καλώδιο Apple και το πρόβλημα λύθηκε δια παντώς.
Μέχρι σήμερα, που ξαφνικά άρχισα να έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το αυθεντικό καλώδιο
Είμαι εντελώς σίγουρη ότι σχετίζεται με την RC που εγκατέστησα χτες. Αποκλείεται να είναι σύμπτωση.
Τώρα ξαναγύρισα σε ένα από τα Anker και περιμένω να δω αν θα βγάλει πρόβλημα.
Έχει γούστο να κατάφεραν να αντιστρέψουν το bug, αντί να το διορθώσουν
Δημοσίευση 23/04/2021 - 00:08

iPhone 16 Pro NaTi
Δημοσίευση 23/04/2021 - 00:17
Αν ήξερα προκαταβολικά πώς θα είναι, θα είχα περιμένει.Πως είναι η εμπειρία σου με την RC?
Μετάνιωσες που τη πέρασες ;
Sent from outer space for humanity
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/04/2021 - 00:24.
Δημοσίευση 23/04/2021 - 08:38
καθε μερα μαθαινω και κατι εντυπωσιακο ,χτες ενεργοποιησα τα ακουστικα ώστε να ακουω απο αυτα το τι συμβαινει σε αλλον χωρο που εχω το κινητο μου,δεν μας ειχε συνηθίσει σε τετοια features η Apple
,υπαρχει topic για tips&tricks γιατι δεν βρηκα κατι τετοιο εδω
Τελευταία επεξεργασία από: SLK200GR, 23/04/2021 - 08:39.
Δημοσίευση 23/04/2021 - 09:02
καθε μερα μαθαινω και κατι εντυπωσιακο ,χτες ενεργοποιησα τα ακουστικα ώστε να ακουω απο αυτα το τι συμβαινει σε αλλον χωρο που εχω το κινητο μου,δεν μας ειχε συνηθίσει σε τετοια features η Apple
![]()
,υπαρχει topic για tips&tricks γιατι δεν βρηκα κατι τετοιο εδω

Δημοσίευση 23/04/2021 - 09:53
Για εξήγησε τι εννοείς
Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο feature
συνδεεις τα ακουστικα με το τηλ,πας ρυθμισεις-κεντρου ελεγχου-ακοη και το βαζεις να παει στα χειρηστηρια ,μετα πας στα χειριστηρια πατας στο πληκτρο ακοη και μετα ζωντανη ακροαση και ακους στα ακουστικα σου απομακρυσμενα ,παντα μεσα στην εμβελεια του bt αυτα που συμβαινουν εκει που εχεις το τηλ σου
Δημοσίευση 23/04/2021 - 10:32
Δημοσίευση 23/04/2021 - 10:47
τι αλλάζουν με την 14.6 έχει καταλάβει κάποιος?
Δημοσίευση 23/04/2021 - 10:50
Για να ακούς-όπως περιέγραψες-πρέπει κάθε φορά να πατάς στα ακουστικά όμως;
oχι μια φορα
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες