Τελικά αυτό το Pacific Blue με έχει βάλει σε έξοδα
Αν εξ´αρχής είχα πάρει το γκρι, θα είχα αγοράσει την official μαύρη θήκη σιλικόνης όπως παίρνω κάθε χρόνο από το 6 Plus κι έπειτα και θα είχα ξεμπλέξει...
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, άλλαξα συνήθειες και πήρα σε πρώτη φάση την official διάφανη (ήθελα βλέπεις να θαυμάζω το χρώμα της συσκευής), η οποία σταδιακά έκανε κρακελαρίσματα στις κάτω γωνίες, άρχισε να κιτρινίζει ελαφρώς και πάνω απ´όλα, γλιστρούσε σα χέλι, με αποτέλεσμα να χάσω για καιρό την άνεση που είχα παλιότερα να ακουμπάω το κινητό ακόμα και σε επιφάνειες με κλίση, χωρίς να το πολυσκέφτομαι.
Όταν δεν πήγαινε πια άλλο, αφού κατάλαβα ότι αργά ή γρήγορα θα είχαμε ατυχήματα, αποφάσισα να βάλω την εμφάνιση στην άκρη και πήρα την official Deep Navy σιλικόνης, που αν και σαν αίσθηση μου είχε λείψει πάαααρα πολύ, το χρώμα κατά την ταπεινή μου άποψη, deep navy δε το λες.
Από κοντά, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες στο internet, τείνει πάρα πολύ προς το μωβ/μπλε, με αποτέλεσμα να είναι τελείως αταίριαστο με το μπλε/πράσινο που έχει το πλαίσιο των καμερών.
Μου έκατσε στο λαιμό από την πρώτη στιγμή, αλλά το έκανα γαργάρα γιατί μου φαινόταν too much να σκάσω κι άλλο 55αρι, αφού συνήθως με μια θήκη το χρόνο, έχω ξεμπερδέψει για κάθε μοντέλο.
Επειδή όμως μου την έσπαγε απίστευτα και δε μπορούσα να συνηθίσω το συνδυασμό με τίποτα, αφού πέρασε κανάς μήνας, παρήγγειλα προχτές από iStorm την official white silicone, η οποία ήρθε σήμερα και επιτέλους δηλώνω ερωτευμένη με την εμφάνιση της συσκευής!
Είναι μια φοβερή γαλακτερή απόχρωση λευκού, που δείχνει πολύ premium και ανάλογα το φως, φαίνεται από κρεμ, μέχρι απαλό γκρι.
Η απόχρωση του γκρι που έχουν το μήλο και τα πλήκτρα είναι πολύ ωραία και προσδίδει στη συνολική εμφάνιση της θήκης (σε αντίθεση με την Deep Navy που ήταν μαύρα και κλώτσαγε).
Επίσης, αυτή η θήκη ταιριάζει πάρα πολύ με το Pacific Blue!
Οπότε νομίζω πως για φέτος κατέληξα οριστικά στη θήκη που θα έχω, επιτέλους!
Πέρασα ένα σωρό στάδια σκεφτόμενη την επόμενη αγορά μου με σκοπό να είναι και η τελευταία (σκεφτόμουν μήπως πάρω unofficial θήκη, ή δερμάτινη Baltic Blue, αν και προτιμώ το grip της σιλικόνης) και ευτυχώς δικαιώθηκα!
Για όποιον ενδιαφέρεται, να πω πως έκανα κάποια έρευνα και διάβασα πως κόσμος που την έχει αγοράσει εδώ και μήνες, δηλώνει πως δε λερώνεται ιδιαίτερα (ήταν το τελευταίο που με κρατούσε κάπως από την αγορά, μέχρι που διάβασα τέτοια σχόλια από αρκετούς).
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 16/04/2021 - 15:50