Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη μπορώ, μην σας κουράζω.
Έχω 3 ερωτήσεις.
1)Iphone X από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα, με το iOS 14 η υγεία μπαταρίας έπεσε από το 86% φτάνοντας στο 74%.
Δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά άντε να κρατάει 1 ώρα λιγότερο απ’ όταν βρισκόταν στο 86% (ποσοστό που είχε στην τελευταία έκδοση του iOS 13).
Σκοπεύω να την αλλάξω μόλις μπορέσω να πάω Αθήνα, είμαι επαρχία σε κόκκινη περιοχή με αυστηρό lockdown & δεν μπορώ να μετακινηθώ.
Η αλλαγή θα γίνει φυσικά σε εξουσιοδοτημένο σέρβις.
Διάβασα για Document, isystem, infoquest, αλλά λόγω κάποιων κριτικών απέρριψα την 1η οπότε από isystem & infoquest ποια προτείνετε;
Το τηλ δεν έχει ανοιχτεί ξανά, το έχω στην πένα.
Θέλω να γίνει καλή δουλειά & να μπορέσω να το πάρω την ίδια μέρα μετά από 1-2 ώρες, καθώς θα πάω αυθημερόν για αυτόν τον σκοπό.
2) Iphone 6 plus, με υγεία μπαταρίας 84% θέλει όμως 2 φορτίσεις την μέρα, οπότε κοιτάω & για αυτό άλλαγμα μπαταρίας. Θα χρησιμοποιηθεί ακόμα 2 χρόνια τουλάχιστον, το έχω δώσει στην μητέρα μου οπότε μέχρι να αλλάξω εγώ το δικό μου X, θα μείνει με το 6αρι.
Αξίζει να το πάω σε εξουσιοδοτημένο σέρβις ή παίζει κάποια άλλη πιο φθηνή αλλά καλή λύση;
Επίσης στην πένα & αυτό το τηλ, δεν έχει ανοιχτεί ποτέ.
3)Είμαι σε αναζήτηση αγοράς για 1η φορά apple watch.
Μετά από σκέψη αποφάσισα να περιμένω λιγάκι ακόμα & να προχωρήσω στην αγορά του apple watch 6 & να το κρατήσω όσο αντέξει.
Αν αγοράσω από skroutz έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων