Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Αναζήτηση συνεργατών.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   strawb

strawb

    Advanced Member

  • 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 09/02/2021 - 19:16

Καλησπέρα σας.

Εδώ και πολύ καιρό έχω πάρει την απόφαση να ιδρύσω μία δική μου επιχείρηση. Πιστεύω ότι τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να το πραγματοποιήσω.

Θα χρειαστώ μία δυνατή ομάδα ή αλλιώς συνεργάτες που να έχουν τις κατάλληλες και εξειδικευμένες γνώσεις.

Αυτές είναι : 1) γνώσεις γραφιστικής , 2) γνώσεις δημιουργίας εφαρμογών και δημιουργίας website, 3) Άριστης γνώσης Αγγλικών και μετάφρασης (δεκτή  οποιασδήποτε άλλη ευρέως ομιλούμενη ξένη γλώσσα), 4) γνώσεις βίντεο και υποτιτλισμού, 5) γνώσεις δημιουργίας ηλεκτρονικών βιβλίων.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την ίδρυση της επιχείρησης, θα συμμετάσχουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, σε διαγωνισμό καινοτομίας. Που σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε και θα καταθέσουμε  προϊόν και υπηρεσίες σε αυτόν τον διαγωνισμό, για να αυξηθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησης μας.

Παρακαλώ, όποιοι έχουν αυτά τα προσόντα και έχουν την διάθεση να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να μου στείλουν μήνυμα inbox, για να επικοινωνήσω μαζί τους για τα περαιτέρω.

Και επειδή κάποιοι καχύποπτοι - ως συνήθως - θα αναρωτηθούν γιατί ζητάω αυτό, θα προτρέξω και θα τους απαντήσω ευθύς αμέσως, ότι έχω περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ότι περιττεύει να εξηγώ σε περίεργους που δεν τους ενδιαφέρει, δεν θέλουν να συμμετάσχουν αλλά μόνο θέλουν να σνομπάρουν, τι ακριβώς κάνω.


Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 09/02/2021 - 19:22


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   strawb

strawb

    Advanced Member

  • 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 17/02/2021 - 12:26

Θα θέλαμε να ζητήσουμε  ένα μεγάλο συγνώμη, που δεν απαντήσαμε πριν έναν χρόνο, σε όσους μας είχαν στείλει κάποιο μήνυμα, για παλιότερο project που αφήσαμε στην μέση.
Δυστυχώς, αρρώστησε δικός μας άνθρωπος και τρέχαμε και αναγκαστήκαμε να  αναβάλλαμε το project. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλαμε τον  χάσαμε.Τώρα όμως ξεκινάμε ξανά  νέο  project και ψάχνουμε για να χτίσουμε την ομάδα μας.

Αν σκέφτεστε να συνεχίσετε και να συμμετέχετε  ακόμη στην ομάδα μας, συνεχίστε  να διαβάζετε. Αν δεν σε ενδιαφέρει σταμάτηστε εδώ το διάβασμα και θεώρηστε ότι δεν λάβατε ποτέ αυτό το μήνυμα.

Για να  σας αναλύσουμε  το project  και για να συνεχίσουμε παραπέρα την συνεργασία μας, θα πρέπει φίλοι  να μας απαντήσετε  σε 4 απλές ερωτήσεις:
1) Ποιες γνώσεις έχετε -που χρειάζονται - και πού και πώς μπορείτε να  μας βοηθήσετε  με αυτές; ( Υποτίθεται ότι έχετε διαβάσει τι ζητάμε σε γνώσεις. Αν όχι διάβαστε  ξανά το post)
2 Πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε και πόσον μπορείτε να διαθέσετε ακόμη; (Μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια και συνεισφορά απο την πλευρά σας στο μέλλον)
3) Θέλεις να συμμετέχετε μαζί μας σε διαγωνισμό καινοτομίας; ( Δεν απαιτείται η  παρουσία σας στην αρχή. Αργότερα ίσως απαιτείται , μέχρι να ολοκληρωθεί  τουλάχιστον ο διαγωνισμό. Και αν κερδίσουμε κάποιο έπαθλο, τότε σίγουρα ναι!.)

4) Σας πειράζει να συνεισφέρετε τις γνώσεις και τον χρόνο σας -στην αρχή τουλάχιστον -δηλαδή μέχρι να στηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα,λειτουργήσει και παράσχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και συμμετέχουμε στον διαγωνισμό καινοτομίας ) ΔΩΡΕΑΝ ;

Όποιοι ενδιαφέρονται ας στείλουν με προσωπικό μήνυμα τις απαντήσεις τους.

 

 

 

Ευχαριστούμε!
 


Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 17/02/2021 - 12:33





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες