Καλησπερα και απο μενα σε ολους!
Μια ερωτηση για οσους παρηγγειλαν απο ιταλικο και ισπανικο αμαζον.Μου βγαζει διαθεσιμοτητα ή παραδοση 1-2 μηνες,αν και διαβαζω οτι καποιοι παρηγγειλαν και παρελαβαν μετα απο λιγες μερες.Και σ εσας το ιδιο μηνυμα εβγαζε ή εξαρτατε απο το μοντελο(πχ εγω κοιταω pro 256)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ σε pro max 256 Sierra blue έβαλα στης 17/9 και μου έλεγε παράδοση στην αρχή 13/10-2/11.Τελικά παραλαμβάνω Δευτέρα 4/10 αν όλα πάνε καλά. Έφυγε με ups. Τώρα μπορεί να γράφουν ότι συνήθως είναι διαθέσιμο 1-2 μήνες αλλά δίνουν ημερομηνίες παραλαβής των συσκευών σε αυτούς νωρίτερα. Νομίζω από της 22-24 /10 και μετά . Στη θέση σου θα έκανα το εξής: Θα έβαζα μία σε κάποιο Amazon και θα περίμενα. Θα έβαζα και στο Istorm ή κάπου αλλού εδώ και πάλι θα περίμενα. Στο Amazon δε θα τραβήξουν χρήματα αν δεν το στείλουν . Οπότε αν πάρεις από εδώ πχ Istorm ακυρώνεις Amazon και αν φύγει πρώτο από Amazon ακυρώνεις την εδώ παραγγελία. Έτσι το έκανα εγώ πέρισυ και πήρα τελικά πρώτα από Amazon Γαλλίας. Αν θέλεις και ακουστικά στη συσκευασία πάρε από Γαλλία. Λόγω ενός νόμου που έχουν για την ακτινοβολία
βάζουν ακόμη ακουστικά σε λευκό κουτί μαζί με το τηλέφωνο.
Υ.γ φέτος παρήγγειλα από Ιταλικό αλλά έρχεται από Μαδρίτη από ότι είδα
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 01/10/2021 - 19:53.