Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 17: News & Rumors

• Please log in to reply
93 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 778 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 21:39

Εγώ με 14 pro να πω την αλήθεια μου φέτος ήταν η μόνη στιγμή που σκέφτηκα ν το αλλάξω….μολις είδα το fold 7! Με τις μαλακιες τις apple θα μας κάνουν να αλλάξουμε λογισμικό μετά από 13 χρόνια!

Έψαχνα την αφορμή και μου την έδωσες , πήγα και το είδα και εγώ από κοντά το fold 7 ….. και έπαθα πλάκα… Το πάχος του είναι απίστευτο…

Το έχουν λεπτύνει τόσο όσο είναι ενα ultra, έχουν αυξήσει ακόμα περισσότερο την μπαταρία κτλ…
Είναι πολύ δελεαστικό…με τσουχτερή τιμή

Όμως αν αποφασίσει να το βγάλει του χρόνου και η Αpple, δεν τολμώ να φανταστώ την τιμή…

.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, Εχθές, 21:41.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2,327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση Εχθές, 22:53

Το μήλο που ξέραμε έχει αλλάξει. Πλέον αλλαγή κάθε 4-5 χρόνια και ΑΝ

Το μήλο που το έχω ακόμα και είναι πανέμορφο μικρό πανάλαφρο είναι το iPhone 5 Black & Slate με  iOS 6.1.2 το αμέσως επόμενο είναι το iPhone XS και τώρα με 14 Pro Max Space Black. Εάν και έχω όλη την σειρά από το iPhone 2G 8GB & 16GB 3.1.2 έως και το iPhone XS. Μετά έκανα αρκετά χρόνια να αλλάξω το XS για να πάω στο 14 Pro Max. Εαν και τώρα δεν σκέφτομαι καν τα νέα iPhone 17, ένα τηλέφωνο που ψάχνομαι να πάρω καινούργιο σφραγισμένο είναι το μαύρο το iPhone 13 Mini, θα το ήθελα να το έχω στην συλλογή.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#93   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2,012 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση Σήμερα, 07:36

Έψαχνα την αφορμή και μου την έδωσες , πήγα και το είδα και εγώ από κοντά το fold 7 ….. και έπαθα πλάκα… Το πάχος του είναι απίστευτο…

Το έχουν λεπτύνει τόσο όσο είναι ενα ultra, έχουν αυξήσει ακόμα περισσότερο την μπαταρία κτλ…
Είναι πολύ δελεαστικό…με τσουχτερή τιμή

Όμως αν αποφασίσει να το βγάλει του χρόνου και η Αpple, δεν τολμώ να φανταστώ την τιμή…

.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μέχρι να το ανοίξεις και να δεις το crease της οθόνης στη μέση...7 γενιές Fold εκεί αυτό!!

Και τα πρώτα leaks λένε ότι η οθόνη του iPhone fold που θα είναι και αυτή by Samsung δε θα έχει αυτό το crease στη μέση. Προφανώς με την ανάλογη τιμή.

#94   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 778 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Σήμερα, 08:18

Μέχρι να το ανοίξεις και να δεις το crease της οθόνης στη μέση...7 γενιές Fold εκεί αυτό!!

Και τα πρώτα leaks λένε ότι η οθόνη του iPhone fold που θα είναι και αυτή by Samsung δε θα έχει αυτό το crease στη μέση. Προφανώς με την ανάλογη τιμή.

Αν και έχει μειωθεί,  έχεις δίκιο το crease ακόμα υπάρχει..   Βέβαια σαν χρήση το να έχεις μαζί σου ένα μικρο ipad , είναι πολύ δελεαστικό!!!

Η Apple όπως πάντα θα μπεί τελευταία σε αυτή την αγορά (η οποία αν και μικρή ακόμα αναμένεται να τριπλασιαστεί έως το 2028) για να βγάλει την "τέλεια" υλοποίηση....

Οι υπόλοιποι θα τελειοποιούν ήδη τα tri-fold....

Για να δούμε....

.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

1 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

gkat2829