Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 17/Air/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 287 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 11:47

Χωρίς να είναι το τέλος του κόσμου νομίζω έχουν δίκαιο πάντως, τι προπαραγγελίες για μπινε οταν θα φέρεις [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]] κομμάτια ούτως η άλλως, άστο πιο τίμιο είναι first come first serve την πρώτη μέρα με ουρές κ παραγγελίες κανονικά μετά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 11:55

Χωρίς να είναι το τέλος του κόσμου νομίζω έχουν δίκαιο πάντως, τι προπαραγγελίες για μπινε οταν θα φέρεις [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]] κομμάτια ούτως η άλλως, άστο πιο τίμιο είναι first come first serve την πρώτη μέρα με ουρές κ παραγγελίες κανονικά μετά

Ή προπαραγγελία είναι ένας τρόπος να υπολογίσουν οι αλυσίδες την πρόθεση για αγορά από τον κόσμο. Γιατί ως γνωστόν η Apple είναι από τις λιγες εταιριες αν όχι η μοναδική εταιρία που πρώτα παίρνει τα χρήματα και μετά δίνει εντολή να κατασκευαστεί εμπόρευμα και να παραδωσει . Και βέβαια με τους δικούς της κανόνες . Οπότε …βάλε ότι όλοι τα ψάχνουν για να αγοράσουν . Τάξει χρόνο τα ίδια

#198   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 287 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 11:59

Σιγά δεν αγοράζεις κ Φεράρι, κάθε χρόνο ξέρουν πόσα θα πουλήσουν , νομίζω είναι απλά ένα παλιό τρικ που έμεινε…δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φέρουν περισσότερα κομμάτια από την ζήτηση οπότε δεν έχει νόημα, άσε που ξέρω 2-3 που έχουν γνωστούς στα μαγαζιά πχ Γερμανό κ το παίρνουν πρώτη μέρα χωρίς προ παραγγελίες κ χωρίς ΦΠΑ ενώ δεν έχουν εταιρία να δικαιούνται, άλλη μάστιγα νομίζω πρέπει να κοπεί κ αυτό με την αυτόματη απαλλαγή να πάει όπως παλιά να δούμε αν θα βρίσκουμε εύκολα συσκευή

#199   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.725 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 12:32

Αυτο που σου εξηγω ειναι πως στη προπαραγγελια ποτε δε σημαινε πως θα παραλαβεις πρωτη μερα. Απλα δεν γινεται! Λογικα μονο να το σκεφτεις... Να σου ελεγαν ξερεις, κανε τη προπαραγγελια και θα το εχεις πρωτος να σου πω ναι! Εχεις δικιο και φωναζε αλλα δεν γινεται. Τεσπα. Με γεια σου και με λιγοτερη γκρινια. Τουλαχιστον να εχει λογικη οταν τη κανεις.

Οσο και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, προπαραγγελια και 34 μερες αναμονη δεν παιζει πουθενα στον πλανητη. Μονο εδω στο ελλαδισταν...Παμε παρακατω

#200   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.273 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 14:00

Σιγά δεν αγοράζεις κ Φεράρι, κάθε χρόνο ξέρουν πόσα θα πουλήσουν , νομίζω είναι απλά ένα παλιό τρικ που έμεινε…δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φέρουν περισσότερα κομμάτια από την ζήτηση οπότε δεν έχει νόημα, άσε που ξέρω 2-3 που έχουν γνωστούς στα μαγαζιά πχ Γερμανό κ το παίρνουν πρώτη μέρα χωρίς προ παραγγελίες κ χωρίς ΦΠΑ ενώ δεν έχουν εταιρία να δικαιούνται, άλλη μάστιγα νομίζω πρέπει να κοπεί κ αυτό με την αυτόματη απαλλαγή να πάει όπως παλιά να δούμε αν θα βρίσκουμε εύκολα συσκευή

Μετά την οικονομική κρίση κανένας σε κάνει στοκ όπως θα ξέρεις . Η Apple δεν δίνε με αέρα , ποτέ δεν το έκανε , δεν έκανε πόσο πίσω σε καμμία αγορά . Ο βασικός προμηθευτής στη Ελλάδα είναι ένας όπως θα γνωρίζεις, και μετά διανέμει στις μεγάλες αλυσίδες οπότε έστω να θέλουν 1000 άτομα από ένα iPhone με καθαρή τιμή προ ΦΠΑ 1000 άρα 1000.000 ευρώ και εδώ να σημειώσουμε ότι η κορυφαία FEREARI Ferrari 12Cilindri με το κλειδί στο χέρι μιλάμε για 435.000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις είναι παραπάνω από FERRARI για τον κεντρικό διανομέα.

#201   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση Εχθές, 16:42

Οσο και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, προπαραγγελια και 34 μερες αναμονη δεν παιζει πουθενα στον πλανητη. Μονο εδω στο ελλαδισταν...Παμε παρακατω

3 με 4 εβδομάδες είχε χρόνο παράδοσης από το Apple Store. Αλλά ξέχασα, εισαι στο σημείο αναφοράς της λογικής και της αλήθειας εσύ, οπότε εμείς είμαστε ψεύτες, εγκάθετοι και παραπληροφορόυμε. Άσχετο, αλλά για να έχεις διάθεση να γκρινιάξεις, μάλλον δε σου άρεσε το πορτοκαλί που πήρες. Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω εσύ, παίξε το ανώτερος τόσες ευκαιρίες σου έχουμε δώσει αλλά τσιμπάς χωρίς δόλωμα. Δεν πρόκειται να σε σχολιάσω ξανά, χαμένος χρόνος είναι, αλλά δεν γίνεται να λες ό,τι θες, εκτός και αν η α USA είναι από άλλο πλανήτη όπως γράφεις. 

#202   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.725 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 19:21

3 με 4 εβδομάδες είχε χρόνο παράδοσης από το Apple Store. Αλλά ξέχασα, εισαι στο σημείο αναφοράς της λογικής και της αλήθειας εσύ, οπότε εμείς είμαστε ψεύτες, εγκάθετοι και παραπληροφορόυμε. Άσχετο, αλλά για να έχεις διάθεση να γκρινιάξεις, μάλλον δε σου άρεσε το πορτοκαλί που πήρες. Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω εσύ, παίξε το ανώτερος τόσες ευκαιρίες σου έχουμε δώσει αλλά τσιμπάς χωρίς δόλωμα. Δεν πρόκειται να σε σχολιάσω ξανά, χαμένος χρόνος είναι, αλλά δεν γίνεται να λες ό,τι θες, εκτός και αν η α USA είναι από άλλο πλανήτη όπως γράφεις.

Παραληρημα. Τα λεμε

ΥΓ. Απολαυση το 17 pro max μου. Αντε και του χρονου

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, Εχθές, 19:24

#203   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.725 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 06:44

Μελος του ινσομνια εφτιαξε προγραμματακι στο telegram που ενημερωνεται αυτοματα για το που υπαρχουν διαθεσιμα τηλεφωνα.

Το λινκ
https://t.me/+A7XA8qbBtXY4NjY0

Για οποιον ενδιαφερεται

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

4 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

DiS, N1GHTM4R3, grigorisP, polakis