Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση Εχθές, 11:47
Δημοσίευση Εχθές, 11:55
Χωρίς να είναι το τέλος του κόσμου νομίζω έχουν δίκαιο πάντως, τι προπαραγγελίες για μπινε οταν θα φέρεις [emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]] κομμάτια ούτως η άλλως, άστο πιο τίμιο είναι first come first serve την πρώτη μέρα με ουρές κ παραγγελίες κανονικά μετά
Δημοσίευση Εχθές, 11:59
Δημοσίευση Εχθές, 12:32
Αυτο που σου εξηγω ειναι πως στη προπαραγγελια ποτε δε σημαινε πως θα παραλαβεις πρωτη μερα. Απλα δεν γινεται! Λογικα μονο να το σκεφτεις... Να σου ελεγαν ξερεις, κανε τη προπαραγγελια και θα το εχεις πρωτος να σου πω ναι! Εχεις δικιο και φωναζε αλλα δεν γινεται. Τεσπα. Με γεια σου και με λιγοτερη γκρινια. Τουλαχιστον να εχει λογικη οταν τη κανεις.
Δημοσίευση Εχθές, 14:00
Σιγά δεν αγοράζεις κ Φεράρι, κάθε χρόνο ξέρουν πόσα θα πουλήσουν , νομίζω είναι απλά ένα παλιό τρικ που έμεινε…δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φέρουν περισσότερα κομμάτια από την ζήτηση οπότε δεν έχει νόημα, άσε που ξέρω 2-3 που έχουν γνωστούς στα μαγαζιά πχ Γερμανό κ το παίρνουν πρώτη μέρα χωρίς προ παραγγελίες κ χωρίς ΦΠΑ ενώ δεν έχουν εταιρία να δικαιούνται, άλλη μάστιγα νομίζω πρέπει να κοπεί κ αυτό με την αυτόματη απαλλαγή να πάει όπως παλιά να δούμε αν θα βρίσκουμε εύκολα συσκευή
Δημοσίευση Εχθές, 16:42
Οσο και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, προπαραγγελια και 34 μερες αναμονη δεν παιζει πουθενα στον πλανητη. Μονο εδω στο ελλαδισταν...Παμε παρακατω
3 με 4 εβδομάδες είχε χρόνο παράδοσης από το Apple Store. Αλλά ξέχασα, εισαι στο σημείο αναφοράς της λογικής και της αλήθειας εσύ, οπότε εμείς είμαστε ψεύτες, εγκάθετοι και παραπληροφορόυμε. Άσχετο, αλλά για να έχεις διάθεση να γκρινιάξεις, μάλλον δε σου άρεσε το πορτοκαλί που πήρες. Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω εσύ, παίξε το ανώτερος τόσες ευκαιρίες σου έχουμε δώσει αλλά τσιμπάς χωρίς δόλωμα. Δεν πρόκειται να σε σχολιάσω ξανά, χαμένος χρόνος είναι, αλλά δεν γίνεται να λες ό,τι θες, εκτός και αν η α USA είναι από άλλο πλανήτη όπως γράφεις.
Δημοσίευση Εχθές, 19:21
Παραληρημα. Τα λεμε3 με 4 εβδομάδες είχε χρόνο παράδοσης από το Apple Store. Αλλά ξέχασα, εισαι στο σημείο αναφοράς της λογικής και της αλήθειας εσύ, οπότε εμείς είμαστε ψεύτες, εγκάθετοι και παραπληροφορόυμε. Άσχετο, αλλά για να έχεις διάθεση να γκρινιάξεις, μάλλον δε σου άρεσε το πορτοκαλί που πήρες. Ξεκόλλα και πήγαινε παρακάτω εσύ, παίξε το ανώτερος τόσες ευκαιρίες σου έχουμε δώσει αλλά τσιμπάς χωρίς δόλωμα. Δεν πρόκειται να σε σχολιάσω ξανά, χαμένος χρόνος είναι, αλλά δεν γίνεται να λες ό,τι θες, εκτός και αν η α USA είναι από άλλο πλανήτη όπως γράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, Εχθές, 19:24
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες