Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

iPhone 17/Air/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
215 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 288 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 13:25

Παρέλαβα κ γω από πρώτη μέρα πλαίσιο…
Πρώτη εντύπωση το τηλέφωνο ζεματάει στην μεταφορά από το 16 pro max, το βλέπω για παπατζα τον θάλαμο υδρατμών κλπ κλπ…μη σου πω ζεστάθηκε περισσότερο από το 16αρι
Αυτά για την ώρα ακόμα στο σεταρισμα μακάρι να τα έκανε πραγματικά αυτόματα η apple επιτέλους

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.277 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 17:30

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Καλοδούλευτα και καλορίζικα σε όλους.
Από Pro σε Pro πήγα. Όχι Max.
Το πλατό είναι ωραίο γιατί ο δείκτης κάθεται πλέον άνετα σε αυτό και βοηθά στο grip.
Η διχρωμία μου αρέσει (τουλάχιστον στο silver) με την clear case της . Είναι κάτι φρέσκο στο μάτι μετά από χρόνια και δεν είναι τυχαίο ότι πλέον πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν αυτό το design. Αύξηση διαστάσεων και βάρους δεν καταλαβαίνω διαφορά να είμαι ειλικρινής.
Επίσης το αλουμίνιο δε με απασχολεί εφόσον η συσκευή είναι στη θήκη.
Είναι εμφανέστατη όμως η καλύτερη απαγωγή της θερμότητας και το καταλαβαίνεις με το που βάλεις τη συσκευή για φόρτιση. Φτάνει το 80% χωρίς να ζεσταίνεται (από εκεί και πάνω ούτως ή άλλως και το 16 Pro ήταν κρύο μιας κι έπεφταν τα watts).
Σε smoothness και ταχύτητα καμία απολύτως διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο. Όπως και στις κάμερες, όντας casual user στις φωτογραφίες ούτε 1% διαφορά δεν καταλαβαίνω (πέραν του μεγαλύτερου optical zoom).
Εκεί όμως που είναι η μέρα με τη νύχτα είναι στη μπαταρία!! Η διαφορά είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!! Με την ίδια χρήση τέτοια ώρα το βράδυ με το 16 Pro είχα 10-15% και με το 17 Pro 50%!!
Αμφότερα με iOS 26.0.1.
Κλασική Apple. Με κάθε νέα έλευση συσκευής ξεσκίζει το iOS τη μπαταρία των προηγούμενων μοντέλων για να αναγκαστούμε να αγοράσουμε τα νεότερα. Είμαι 101% σίγουρος ότι το ίδιο θα γράφουμε εδώ τέτοια περίοδο και του χρόνου.
Με το σήμα δεν έχω δει καμία απολύτως διαφορά (είτε αφορά cellular είτε WiFi).
Το Air είναι engineering marvel αλλά πιστεύω ότι δεν απευθύνεται σε εμάς που είμαστε Pro κάτοχοι χρόνια. Ίσως σε 2-3 χρόνια που θα έχουν γίνει τα κατάλληλα upgrades το ξανά σκεφτούμε. Επίσης, προσωπικά δε θα έπαιρνα το Air και να το βάλω σε θήκη γιατί ουσιαστικά χάνεις όλο αυτό του ατού πάχους, βάρους και αίσθησης στο χέρι. Ωστόσο, δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να το κάνω.
Δες το από κοντά, σίγουρα δε θα πεις το wow, αλλά είναι κάτι διαφορετικό, νέο στο μάτι που χρειαζόταν αυτή η ανανέωση.
Μιας και είσαι κι εσύ της ίδιας συνομοταξίας με την ετήσια αλλαγή δε θα το μετανιώσεις πιστεύω.
Ααα, άντε και καλορίζικο!

Ή αναφορά σου ήταν το κερασάκι στην τούρτα έβαλα μόλις παραγγελία για pro το σκούρο μπλε όμως .Ετσι και αλλιώς τα Χριστούγεννα θα έχω χρόνο να το σεταρω .

#213   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2.028 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 09:15

Ή αναφορά σου ήταν το κερασάκι στην τούρτα έβαλα μόλις παραγγελία για pro το σκούρο μπλε όμως .Ετσι και αλλιώς τα Χριστούγεννα θα έχω χρόνο να το σεταρω .

Χαίρομαι Γιώργο, με το καλό να παραλάβεις.
Αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις.

#214   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.730 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 10:03

Στο τεραστιο φορουμ ινσομνια 193 σελιδες με χιλιαδες παραπονα ατομων που δεν εχουν παραλαβει ακομα και απο πρωτη μερα με προπαραγγελια απο ολα τα καταστηματα με συγκεκριμενους αριθμους προτεραιοτητας (istorm, kotsovolo, cosmote, isystem, document, you, public, plaisio, vodafone κλπ). Μπειτε να τα δειτε να γελασετε. Και καποιοι εδω μεσα προσπαθουν μας πεισουν οτι εχει παραλαβει κοσμος και να μην γκρινιαζουμε χαχα. Μπορω να ποσταρω δεκαδες φωτο απο το κραξιμο αλλα βαριεμαι. Το σανό και η ανιδεοτητα εχουν πολυ πλακα τελικα...

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, Σήμερα, 10:03

#215   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.277 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Σήμερα, 11:58

Στο τεραστιο φορουμ ινσομνια 193 σελιδες με χιλιαδες παραπονα ατομων που δεν εχουν παραλαβει ακομα και απο πρωτη μερα με προπαραγγελια απο ολα τα καταστηματα με συγκεκριμενους αριθμους προτεραιοτητας (istorm, kotsovolo, cosmote, isystem, document, you, public, plaisio, vodafone κλπ). Μπειτε να τα δειτε να γελασετε. Και καποιοι εδω μεσα προσπαθουν μας πεισουν οτι εχει παραλαβει κοσμος και να μην γκρινιαζουμε χαχα. Μπορω να ποσταρω δεκαδες φωτο απο το κραξιμο αλλα βαριεμαι. Το σανό και η ανιδεοτητα εχουν πολυ πλακα τελικα...

Όπως καταλαβαίνεις και με νόμο πιθανοτήτων υπάρχει κόσμος που έχει παραλάβει day one , όχι όλοι όμως. Είναι σαν το τζόκερ ένα πράγμα αν δεν κερδίζω εγώ δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίσει κανένας άλλος . Και ήδη ξέρω 3 άτομα που παρέλαβαν από τους πρώτους. Με πάρα πολύ ψάξιμο και πίεση . ( δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση εγώ για αυτό το τρέξιμο να το πάρω day one )όσοι μπορούν καλά κάνουν , αν θες την άποψη μου

#216   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.730 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 14:13

Όπως καταλαβαίνεις και με νόμο πιθανοτήτων υπάρχει κόσμος που έχει παραλάβει day one , όχι όλοι όμως. Είναι σαν το τζόκερ ένα πράγμα αν δεν κερδίζω εγώ δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίσει κανένας άλλος . Και ήδη ξέρω 3 άτομα που παρέλαβαν από τους πρώτους. Με πάρα πολύ ψάξιμο και πίεση . ( δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση εγώ για αυτό το τρέξιμο να το πάρω day one )όσοι μπορούν καλά κάνουν , αν θες την άποψη μου

Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες. Η ενσταση ειναι οτι χιλιαδες δεν εχουν παραλαβει ακομα, και παρα πολλοι απο day one προπαραγγελια, σε ολα τα καταστηματα. Το να λες εχουμε παρει συσκευες και δεν υπαρχει θεμα, ουτε δικαιολογει την ανυπαρξια οργανωσης των καταστηματων, ουτε τα βυσματα που παιρνουν πρωτοι, ουτε τελος παντων ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, οτι δηλαδη εχουμε παραλαβει ολοι και μην γκρινιαζετε, την στιγμη που χιλιαδες κοσμος περιμενει ξενερωμενος και πολλοι και με προπληρωμενο το κινητο...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

1 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

panpan76