https://www.apple.com/iphone/
Η επίσημη διάθεση ξεκινάει την Παρασκευή 19/9/2025.
Καλορίζικο σε όσους παραλαμβάνουν!
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 10/09/2025 - 17:19
Δημοσίευση 10/09/2025 - 17:17
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 10/09/2025 - 17:19
Δημοσίευση 10/09/2025 - 21:10
Δημοσίευση 20/09/2025 - 18:55
Δημοσίευση 20/09/2025 - 22:51
Δημοσίευση 21/09/2025 - 07:18
Παρέλαβα χθες pro max μπλε. Μετάβαση από 13pro max το οποίο είχα για 4 χρόνια. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί έκανα την μετάβαση. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι δεν είναι καλό κινητό αλλά μου λείπει το WOW που είχα παλαιότερα όταν αγόραζα νέο μοντέλο. Η κάρτα του 13 ήταν θεϊκή. Και προς το παρών δεν βλέπω κάποια τρανταχτή διαφορά στις φωτογραφίες. Τουλάχιστον όχι κάτι που μπορώ να καταλάβω άμεσα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχω κολλήσει με το 13 pro για τον ίδιο λόγο.
Πιστευω θα δεις διαφορά στην ζουμ της κάμερας. Στην απλή φωτό μάλλον δεν θα καταλάβεις κάτι εκτός αν πρέπει να πάρεις μικροσκόπιο
Όπως και να έχει είναι κάτι καινούριο και να το χαρείς.
Τελευταία επεξεργασία από: NASA, 21/09/2025 - 07:20
Δημοσίευση 21/09/2025 - 08:19
ρε παιδιά θα δείτε διαφορά όπου χρειάζεται να δουλέψετε AI , όσο λειτουργεί στην Ευρώπη , από την AI
διαφορά ναι θα δεις όταν τραβησεις μια φωτό και κανείς Ζοομ
Δημοσίευση 21/09/2025 - 08:41
Δημοσίευση 21/09/2025 - 09:21
Χθες που το έπιασα στα χέρια μου ( στα public ) ήταν πολύ ελαφρύ το 17pro σε σχέση με το 13pro σαν ψεύτικο ένα πράγμα . Δεν είπα wow αν θα το άλλαζα μόνο γιατί η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα πλέον στον 13pro μου . Και έμμεσος πλην σαφώς κατάλαβα ότι φταίει το λειτουργικό που ζητάει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θα μας πείτε και εσείς οι κάτοχοι πλέον . Από μπαταρία πως πάτε ;
Δημοσίευση 21/09/2025 - 17:35
Η αλήθεια αν και μου αρέσει η φωτογραφία , έχω καιρό να βγάλω φωτογραφίες καλλιτεχνικές , βγάζω μόνο για δουλεία που είναι περισσότερο σαν σημειώση τι έχω /πρέπει να κάνω.Απο λάθος μου έκανα update στο iOS 26 πάνω σε στιγμή χαλάρωσης, τρέλας παντα κατεβάζω αναβάθμιση εφόσων εχει τρέξει μέρες και εχω διαβάσει κριτικές απο άλλους , φέτος αισθάνθηκα τυχερός.Τρομάρα μου. Αν το φορτίζω κάθε βράδι , αλλα γυρίζω σπίτι και με 20% είναι καλό για μένα , δεν χρησιμοποιώ social , μόνο κλήσεις , gps , φωτογραφιες , FaceTime αρκετό και safari και κάποια apps για να δω οτι δουλέυουν κάποια πράγματα.
Δημοσίευση Εχθές, 13:06
Παντως εχει γινει μεγαλο θεμα με το scratch gate ....Η αληθεια ειναι πως ειναι μεγαλο θεμα , ιδιως στο camera bar ...Απορω πως σκεφτηκαν κατι τετοιο ρε γαμωτο ...Το εβαλα σε θηκη ηδη το pro max αλλα φοβαμαι πως και ετσι μπορει να εχει προβλημα ..Του εβαλα μια θηκη της ESR που καλυπτει και το camera bar αλλα πολυ φοβαμαι πως αν εισχωρησει μεσα κανα σκουπιδακι θα αρχισει να φευγει το χρωμα .
Σκεφτομαι την θηκη την techwoven της apple αλλα αυτη εχει τελειως εκτεθειμενο το camera bar ..Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις που θα γινει καλοκαιρινο απο τις γρατζουνιες ....?
Δημοσίευση Εχθές, 13:56
Μερικές εντυπώσεις (εμφάνισης) για τα νέα τηλέφωνα.
Γενικά φέτος είχα εντυπωσιαστεί με το iPhone Αir και το ίδιο εντυπωσιακό μου φάνηκε από κοντά.
Μακάρι να μπορέσουν κάποια στιγμή (θα γίνει του χρόνου!!) να βελτιώσουν μπαταρία, που για μένα είναι το κυριότερο μειονέκτημα.
Η λεπτότητα , το φινίρισμα και το βάρος του air, είναι νομίζω το μέλλον (2018 Apple fold: Iph AIR x 2) και όχι στα τούβλα που κάθε χρόνο μεγαλώνουν…
Ειδικά το silver Air και το πίσω μέρος αλλά και το βάρος του αλλά και πόσο λεπτό είναι, εντυπωσιακό!!
Ακόμα και το bump που έχει στην πίσω κάμερα , για μένα τουλάχιστον δεν είναι ενοχλητικό.
Πάντως με εξέπλυσε θετικά και δεν περίμενα ότι η Apple θα έβγαζε ένα τόσο έντονο χρώμα (και μάλιστα την ίδια χρονιά που δεν έχει καν μαύρο χρώμα), όπως το orange.
Αν εξαιρέσεις τα κόκκινο χρώμα που έβγαζε παλαιότερα, τα υπόλοιπα χρώματα που έβγαζε πάντα ήταν παλ και αφορούσε τα απλά μοντέλα.
Το orange λειτούργησε σε εμένα σαν νότα ανανέωσης , έστω εμφανισιακής..
Τα pro μοντέλα , ακόμα και το max δείχνουν να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από το 16 pro/ max, οι καμπύλες και το ζύγισμα του κινητού έχουν βελτιωθεί..
Το silver pro, αν και δείχνει να έχει τις περισσότερες πωλήσεις, στο πίσω μέρος του η διχρωμία που κάνει το πλατό ,πραγματικά μπορεί να είναι και χειρότερη από το πορτοκάλι…..
Είναι δύσκολο να βάλεις διάφανη θήκη στο silver pro , μοιάζει σαν να έχει ένα λευκό χαρτί στο μισό μέρος.
Η πιο safe επιλογή για μένα είναι το blue, σχετικά με την εμφάνιση του ακόμα και στο πίσω μέρος.
Αυτά για τα εμφανισιακά θέματα.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, Εχθές, 14:03
Δημοσίευση Εχθές, 14:28
Μερικές εντυπώσεις (εμφάνισης) για τα νέα τηλέφωνα.
Γενικά φέτος είχα εντυπωσιαστεί με το iPhone Αir και το ίδιο εντυπωσιακό μου φάνηκε από κοντά.
Μακάρι να μπορέσουν κάποια στιγμή (θα γίνει του χρόνου!!) να βελτιώσουν μπαταρία, που για μένα είναι το κυριότερο μειονέκτημα.
Η λεπτότητα , το φινίρισμα και το βάρος του air, είναι νομίζω το μέλλον (2018 Apple fold: Iph AIR x 2) και όχι στα τούβλα που κάθε χρόνο μεγαλώνουν…
Ειδικά το silver Air και το πίσω μέρος αλλά και το βάρος του αλλά και πόσο λεπτό είναι, εντυπωσιακό!!
Ακόμα και το bump που έχει στην πίσω κάμερα , για μένα τουλάχιστον δεν είναι ενοχλητικό.
Πάντως με εξέπλυσε θετικά και δεν περίμενα ότι η Apple θα έβγαζε ένα τόσο έντονο χρώμα (και μάλιστα την ίδια χρονιά που δεν έχει καν μαύρο χρώμα), όπως το orange.
Αν εξαιρέσεις τα κόκκινο χρώμα που έβγαζε παλαιότερα, τα υπόλοιπα χρώματα που έβγαζε πάντα ήταν παλ και αφορούσε τα απλά μοντέλα.
Το orange λειτούργησε σε εμένα σαν νότα ανανέωσης , έστω εμφανισιακής..
Τα pro μοντέλα , ακόμα και το max δείχνουν να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από το 16 pro/ max, οι καμπύλες και το ζύγισμα του κινητού έχουν βελτιωθεί..
Το silver pro, αν και δείχνει να έχει τις περισσότερες πωλήσεις, στο πίσω μέρος του η διχρωμία που κάνει το πλατό ,πραγματικά μπορεί να είναι και χειρότερη από το πορτοκάλι…..
Είναι δύσκολο να βάλεις διάφανη θήκη στο silver pro , μοιάζει σαν να έχει ένα λευκό χαρτί στο μισό μέρος.
Η πιο safe επιλογή για μένα είναι το blue, σχετικά με την εμφάνιση του ακόμα και στο πίσω μέρος.
Αυτά για τα εμφανισιακά θέματα.
τα pro μοντελα ειναι λιγο μεγαλυτερα και λιγο βαρυτερα .
Το air ναι ειναι πανεμορφο και αντιπροσωπευει την apple
To μπλε πηρα και εγω νομιζω ειναι το πιο safe αλλα δυστυχως θα εχουν σοβαρο θεμα με ξεφλουδισματα ..
Δημοσίευση Εχθές, 14:59
Παντως εχει γινει μεγαλο θεμα με το scratch gate ....Η αληθεια ειναι πως ειναι μεγαλο θεμα , ιδιως στο camera bar ...Απορω πως σκεφτηκαν κατι τετοιο ρε γαμωτο ...Το εβαλα σε θηκη ηδη το pro max αλλα φοβαμαι πως και ετσι μπορει να εχει προβλημα ..Του εβαλα μια θηκη της ESR που καλυπτει και το camera bar αλλα πολυ φοβαμαι πως αν εισχωρησει μεσα κανα σκουπιδακι θα αρχισει να φευγει το χρωμα .
Σκεφτομαι την θηκη την techwoven της apple αλλα αυτη εχει τελειως εκτεθειμενο το camera bar ..Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις που θα γινει καλοκαιρινο απο τις γρατζουνιες ....?
Δημοσίευση Εχθές, 15:01
Πολύ σοβαρά προβλήματα έχεις όντως φίλε μου
φανταζομαι ξερεις που βρισκεσαι ?
Τι ηθελες να λεμε δηλαδη ? Για το αν η ΝΔ ανεβασε τα ποσοστα της η ποιος θα ειναι ο επομενος υπουργος υγειας ?
Δημοσίευση Εχθές, 15:32
1 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες