φανταζομαι ξερεις που βρισκεσαι ?
Τι ηθελες να λεμε δηλαδη ? Για το αν η ΝΔ ανεβασε τα ποσοστα της η ποιος θα ειναι ο επομενος υπουργος υγειας ?
Εντάξει όχι, αλλά για τη σκονιτσα που αν περάσει τη θήκη θα κάνει γρατσουνιές, μου φάνηκε too much

Δημοσίευση Εχθές, 15:37
φανταζομαι ξερεις που βρισκεσαι ?
Τι ηθελες να λεμε δηλαδη ? Για το αν η ΝΔ ανεβασε τα ποσοστα της η ποιος θα ειναι ο επομενος υπουργος υγειας ?
Δημοσίευση Εχθές, 16:56
Εντάξει όχι, αλλά για τη σκονιτσα που αν περάσει τη θήκη θα κάνει γρατσουνιές, μου φάνηκε too much
Νομίζω υπερβάλλεις δεν είπα σκονίτσα είπα σκουπιδάκι
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, Εχθές, 16:57
Δημοσίευση Εχθές, 19:20
Νομίζω υπερβάλλεις δεν είπα σκονίτσα είπα σκουπιδάκι
Δημοσίευση Εχθές, 19:45
Παντως εχει γινει μεγαλο θεμα με το scratch gate ....Η αληθεια ειναι πως ειναι μεγαλο θεμα , ιδιως στο camera bar ...Απορω πως σκεφτηκαν κατι τετοιο ρε γαμωτο ...Το εβαλα σε θηκη ηδη το pro max αλλα φοβαμαι πως και ετσι μπορει να εχει προβλημα ..Του εβαλα μια θηκη της ESR που καλυπτει και το camera bar αλλα πολυ φοβαμαι πως αν εισχωρησει μεσα κανα σκουπιδακι θα αρχισει να φευγει το χρωμα .
Σκεφτομαι την θηκη την techwoven της apple αλλα αυτη εχει τελειως εκτεθειμενο το camera bar ..Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις που θα γινει καλοκαιρινο απο τις γρατζουνιες ....?
Αντιθέτως, το silver είναι η πιο safe επιλογή γιατί δεν έχει oxidized γωνίες. Η χειρότερη σε θέμα γρατσουνιάς και πόσο θα φαίνεται είναι το πορτοκαλί και μετά έρχεται το μπλε.Μερικές εντυπώσεις (εμφάνισης) για τα νέα τηλέφωνα.
Γενικά φέτος είχα εντυπωσιαστεί με το iPhone Αir και το ίδιο εντυπωσιακό μου φάνηκε από κοντά.
Μακάρι να μπορέσουν κάποια στιγμή (θα γίνει του χρόνου!!) να βελτιώσουν μπαταρία, που για μένα είναι το κυριότερο μειονέκτημα.
Η λεπτότητα , το φινίρισμα και το βάρος του air, είναι νομίζω το μέλλον (2018 Apple fold: Iph AIR x 2) και όχι στα τούβλα που κάθε χρόνο μεγαλώνουν…
Ειδικά το silver Air και το πίσω μέρος αλλά και το βάρος του αλλά και πόσο λεπτό είναι, εντυπωσιακό!!
Ακόμα και το bump που έχει στην πίσω κάμερα , για μένα τουλάχιστον δεν είναι ενοχλητικό.
Πάντως με εξέπλυσε θετικά και δεν περίμενα ότι η Apple θα έβγαζε ένα τόσο έντονο χρώμα (και μάλιστα την ίδια χρονιά που δεν έχει καν μαύρο χρώμα), όπως το orange.
Αν εξαιρέσεις τα κόκκινο χρώμα που έβγαζε παλαιότερα, τα υπόλοιπα χρώματα που έβγαζε πάντα ήταν παλ και αφορούσε τα απλά μοντέλα.
Το orange λειτούργησε σε εμένα σαν νότα ανανέωσης , έστω εμφανισιακής..
Τα pro μοντέλα , ακόμα και το max δείχνουν να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα από το 16 pro/ max, οι καμπύλες και το ζύγισμα του κινητού έχουν βελτιωθεί..
Το silver pro, αν και δείχνει να έχει τις περισσότερες πωλήσεις, στο πίσω μέρος του η διχρωμία που κάνει το πλατό ,πραγματικά μπορεί να είναι και χειρότερη από το πορτοκάλι…..
Είναι δύσκολο να βάλεις διάφανη θήκη στο silver pro , μοιάζει σαν να έχει ένα λευκό χαρτί στο μισό μέρος.
Η πιο safe επιλογή για μένα είναι το blue, σχετικά με την εμφάνιση του ακόμα και στο πίσω μέρος.
Αυτά για τα εμφανισιακά θέματα.
Δημοσίευση Εχθές, 21:42
Δημοσίευση Σήμερα, 09:38
Εχει. Τις καμερες.Εγώ πάντως που πήρα το iPhone air το μόνο που με ενοχλεί είναι λίγο με την κάμερα που δεν είναι τόσο όσο είχα το 16 προ και η μπαταρία είναι μια χαρά για μένα... Είναι απίστευτο κινητό πολύ ελαφρύ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάτι άλλο... 4 η ώρα το απόγευμα με 100 μ% μπαταρία την άλλη μέρα 4 η ώρα το απόγευμα είχα 15%... με χρήση κάμερας βίντεο τηλέφωνα λίγο gaming
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες