Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τα πρώτα iPhone 17/Air/Pro/Pro Max- Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
57 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   imob

imob

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 01/12/2025 - 23:44

Γνωρίζετε αν το tempered glass από torras έχει καλή επαφή με τη θήκη Sheath της Caudabe; Δηλαδή να μην αφήνει κενά στο πλάι κλπ; 

Επίσης την προτείνετε τη συγκεκριμένη θήκη; Δεν έχω ξανά αγοράσει από Caudabe. Για 17 Pro Max. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2.032 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2025 - 08:51

Η μπλε σε techwoven είναι sold out με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τις 3-4 εβδομάδες. Και δε μιλάω μόνο για Ελλάδα! Ούτε η ίδια η Apple το περίμενε…! Θα την χτυπήσω και εγώ εφόσον έχει το ίδιο χείλος με την διάφανη, δεν το συζητάω. 

Λες τη μπλε ε; Ακόμα είμαι αναποφάσιστος, έχω κρατήσει screenshots για μελέτη αλλά μάταια ακόμη η επιλογή χρώματος.

IMG-0142.png

IMG-0146.jpg
IMG-0145.png
IMG-0144.png
IMG-0143.png

#48   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 02/12/2025 - 15:34

Κατά σειρά προτίμησης: μπλε, καφέ, πράσινη.

Μπλε δεν βρίσκεις πουθενά σε pro max, καφέ πολύ δύσκολα, πράσινη βρίσκεις. Εγώ θα την χτυπήσω όταν τη βρω. Παράγγειλα βέβαια και την aulumu σε ανθρακόνημα και πήρα και την frosted τώρα με την Black Friday. Απευθείας από το site της, με εκπτωτικό κωδικό 10% και δωρεάν μεταφορικά βγήκαν και οι δύο στα 69€. Ευνοεί πολύ η ισοτιμία $ σε €, γιατί οι τιμές του site τους είναι σε $. 

#49   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2025 - 16:05

Είναι όντως πολύ ωραίο και διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το πίσω μέρος με τη διχρωμία που κάνει με τη διάφανη της apple. Και μερικές φωτογραφίες που χρωστούσα, για να μπαίνουμε και σιγά σιγά στο πνεύμα των εορτών με υγεία και καλοτυχία για όλους. 

Συνημμένα αρχεία

#50   imob

imob

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2025 - 21:15

Μεγεια φίλε, να το χαρείς! 

#51   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2025 - 23:11

Μα είσαι καλά, να είμαστε καλά εμείς και όσους αγαπάμε, σε ευχαριστώ. 

#52   imob

imob

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 04:05

Μα είσαι καλά, να είμαστε καλά εμείς και όσους αγαπάμε, σε ευχαριστώ. 

Έτσι ακριβώς. Πάνω απ'όλα υγεία και αγάπη. Καλές γιορτές να έχουμε.

Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις.

Σκέφτομαι να πάρω τη θήκη Sheath από Caudabe και να τοποθετήσω tempered glass από torras. Γνωρίζεις αν έχει καλή επαφή χωρίς να αφήνει κενά περιμετρικά της θήκης το τζαμάκι; 

Επίσης γνώμη για τη συγκεκριμένη θήκη; Για 17 Pro Max. 

#53   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 07:50

Καταρχήν, όσον αφορά το τζαμάκι, να πάρεις απευθείας από το site της Torras αυτό: https://torraslife.c...hone-17-pro-max

Δεν παίζεται, έρχεται σε 2 βδομάδας, δεν πωλείται στο κατάστημα της Amazon στην Ευρώπη. Βρες και ένα. Κωδικό για 19 με 15 τοις εκατό έκπτωση μέσα από το διαδίκτυο. Είναι λίγο ακριβό σε επίπεδο Flolab αλλά δεν παίζεται. 

#54   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 598 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση Εχθές, 09:29

Καταρχήν, όσον αφορά το τζαμάκι, να πάρεις απευθείας από το site της Torras αυτό: https://torraslife.c...hone-17-pro-max

Δεν παίζεται, έρχεται σε 2 βδομάδας, δεν πωλείται στο κατάστημα της Amazon στην Ευρώπη. Βρες και ένα. Κωδικό για 19 με 15 τοις εκατό έκπτωση μέσα από το διαδίκτυο. Είναι λίγο ακριβό σε επίπεδο Flolab αλλά δεν παίζεται. 

υπάρχει και στο γερμανικό amazon  https://www.amazon.d...T1zcF9hdGY&th=1

#55   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 11:09

Σωστά. Είναι πρόσφατη προσθήκη, γιατί όταν το παράγγειλα εγώ δεν ήταν διαθέσιμο. Βέβαια, από το site της Torras με εκπτωτικό κωδικό που βρίσκεις εύκολα και δωρεάν μεταφορικά έρχεται σημαντικά πιο φθηνά. Και δεν αργεί και τόσο για να παραδοθεί.

#56   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 848 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 11:20

Όσον αφορά της Caudabe, έχω πάρει θήκες της τα προηγούμενα χρόνια. Ωραίες είναι αλλά εμένα δε μου ταίριαξαν! Όλοι εξήραν την υφή της που ήταν αντιολισθητική κτλ. Εμένα μου φαινόταν σαν να πιάνω λάστιχο της F1 που είχε κάνει 30 γύρους και έχει τη κλασική σαγρέ επιφάνεια. Δε μου άρεσε καθόλου. Οι clear που έβγαζαν (lucid νομίζω ονομάζονταν) ήταν πολύ καλές. Επίσης, κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά βαριές στο ήδη βαρύτερο iPhone όλων των εποχών. Πάντως είναι ποιοτικές θήκες αλλά τα στάζουν χοντρά στου YouTubers και πέφτει πολύ διαφήμιση. Με τα τζαμάκια που χρησιμοποιούσα παλαιότερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν θες κάτι που είναι τοπ στην κατηγορία αυτή, πάρε της rebel! Απίστευτη θήκη, την είχα στα 15 pro max, 16 pro max και την περιμένω στο 17 pro max. Απλά μόνο από το amazing.us γιατί απευθείας από το site τους έχουν πολλά μεταφορικά. Τέλος για την caudabe να πω ότι η τελική χρέωση εμφανίζεται στο check out γιατί βάζουν κάτι επιπλέον taxis από ότι θυμάμαι.

#57   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 598 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση Εχθές, 12:32

φανταζομαι ξερεις που βρισκεσαι ?

Τι ηθελες να λεμε δηλαδη ? Για το αν η ΝΔ ανεβασε τα ποσοστα της η ποιος θα ειναι ο επομενος υπουργος υγειας ? laugh.png laugh.png

Χαρείτε βρε τα κινητά σας, κολλήματα με την μπαταρία κι αν ξεφλουδίζει το τηλέφωνο. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια κινητά έχουν ξεφλουδίσει καμία δεκαριά από youtubers!!!! και γίνεται θέμα, αν είναι δυνατόν! Όποιος φοβάται τόσο πολύ ας αλλάξει κινητό άλλης εταιρείας ή να κάνει μία ασφάλεια και να μην το νοιάζει τίποτα! Ο άλλος λέει μου έπεσε το κινητό κάτω και ξεφλούδισε. Και εγώ σε μία Ferrari έκανα όπισθεν και βρήκα στο Κολωνάκι και βγήκε το χρώμα δεν είναι καλό το αυτοκίνητο γαμώτο!!!! Υπάρχουν καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε και με τα κινητά και με τους ανθρώπους, καλές γιορτές σε όλους!

#58   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 23:10

Καταρχήν, όσον αφορά το τζαμάκι, να πάρεις απευθείας από το site της Torras αυτό: https://torraslife.c...hone-17-pro-max

Πολύ σωστός στο τζαμάκι έχουμε τα ίδια , 17pro . Αλλα πήρα και θήκη torras για το stand που έχει κάτω στην θήκη . Βολεύει να το στήνω να το βλέπω. Η καλύτερη σε αίσθηση κατά την γνώμη μου είναι της apple φέτος η θήκη

Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, Εχθές, 23:10

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

2 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sofnik69, NASA