Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Συνεχιζεται ο οπόλεμος μεταξύ Apple και Adobe

• Please log in to reply
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 18/02/2010 - 01:39

Καλησπερα,

Η Adobe αποφασισε να αλλαξει στρατηγικη, και να επιτεθει κατα προσωπο εναντιον της Apple!! Ανακοινωνοντας προσφατα οτι μονο για τον μηνα του Δεκεμβριου, 7εκατ. ιδιοκτητες του iPhone επισκεφτηκαν και προσπαθησαν να ''κατεβασουν'' το περιφημο "Flash Player" απο το ''site'' της Adobe, με τα γνωστα αποτελεσματα φυσικα!! (μη αποδοχη του λογισμικου ).

Η απαντηση της Apple, παραμενοντας πιστη στην πολιτικη της για την Adobe, (ειναι πραγμάτη μια ενδιαφερουσα τεχνολογια, αλα ακομα πολυ βαρια για το τερμάτικο "iPhone" ) επιβεβαιωσε για ακομα μια φορα την αρνηση της για την ενταξη αυτης της τεχνολογιας στα τερματικα της.

Η αληθεια ειναι οτι η Apple εχει πολυ σημαντικοτερους λογους για την μη αποδοχη του λογισμικου!!

Κατα παραδοση δεν τις αρεσει η ιδεα να προσαρμοζει στις μηχανες τις ( Υπολογιστες/iPhone/iPod ) προγραματα αλλης εταιριας, που δεν γνωριζει απολυτα, και δεν εχει το απολυτο "control" . Μην ξεχναμε επισης οτι οι περισοτερες αναφορες τις Apple για "crach" στο Mac OS X ( λειτουργικο της συστημα ) με Safari το 98% ερχοταν απο το "Flash Player" της Adobe!!

Μετα απο ολα αυτα για να δουμε τι μας ετοιμαζει το καινουργιο iPhone 4G!! ::)

Φιλικα

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 02:36

Φίλε μου το θέμα έχει συζητηθεί τόσο πολύ στο φόρουμ που ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιό από όλα τα link να σε παραπέμψω...

Με ένα απλό search στο φόρουμ πάντως βρίσκεις τα πάντα.

Άσε που και η Adobe μέσω του Flash CS5 έχει ανοίξει παραθυράκι για εφαρμογές για iPhone και iPad πλέον και η τεχνολογία HTML5 έρχεται να απειλήσει το καθεστώς Adobe Flash (βλ. YouTube, Vimeo κ.ά), οπότε μόνο πόλεμο δεν κάνει αυτήν τη στιγμή η Adobe - μάλλον ζυγίζει τις μελλοντικές κινήσεις της.

Φιλικά πάντα

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 18/02/2010 - 02:37.

#3   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 18/02/2010 - 03:20

Φίλε μου το θέμα έχει συζητηθεί τόσο πολύ στο φόρουμ που ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιό από όλα τα link να σε παραπέμψω...

Με ένα απλό search στο φόρουμ πάντως βρίσκεις τα πάντα.

Άσε που και η Adobe μέσω του Flash CS5 έχει ανοίξει παραθυράκι για εφαρμογές για iPhone και iPad πλέον και η τεχνολογία HTML5 έρχεται να απειλήσει το καθεστώς Adobe Flash (βλ. YouTube, Vimeo κ.ά), οπότε μόνο πόλεμο δεν κάνει αυτήν τη στιγμή η Adobe - μάλλον ζυγίζει τις μελλοντικές κινήσεις της.

Φιλικά πάντα

Ευχαριστο για την πληροφορια φιλε μου, και συγνωμη για την επαναληψη, "ητανε μονο μια ελευθερη μεταφραση" απο ενα προσφατο Γαλλικο αντιστοιχο "site" με καποια επιπλεον δικα μου σχολια!! :unsure:

Nouveau rebondissement dans la guerre que se livrent Adobe et Apple autour de l’éventuelle portage de la technologie Flash sur iPhone et iPod Touch.

Πηγη. http://www.blogiphon...phone/#comments

Αμα θελετε το διαγραφω!!

Φιλικα

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/02/2010 - 03:28.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες