Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Φουσκομένος Λογαριασμός Από Wind

• Please log in to reply
38 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Supermod

Supermod

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:11

Καλησπέρα σας, είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος ενός jailbroken iphone 3gs 32GB και συδρομητής στη wind. Ηρθε ο πρώτος λογαριασμός 30€. Τον πληρώνει η μητέρα μου 2 μέρες πριν λήξει. Το Σάββατο 13/2/2010, βλεπω ότι δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις και εαν έχω κάποιο υπόλοιπο να το εξοφλήσω. Εγω νόμιζα πως ο λογαριασμός πληρώθηκε την παρασκευή 12/2/2010 όπου και έληγε και υπέθεσα πως δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το σύστημα και το κόψανε. Συνεπως λόγο καθαράς Δευτέρας περίμενα να έχω και πάλι τηλέφωνο την τρίτη 16/2/2010. Παίρνω στο 1260 και από τις ηχογραφημένες πληροφορίες μαθάινω πως δεν έχω καμία απολυτως οφειλή, παρόλα αυτά δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο πουθενά και αναρωτήθηκα το γιατί. Το αφήνω στο ντουκου και παίρνω σήμερα το πρωί πάλι τηλέφωνο στο 1260 και μου λένε οι ηχογραφημένες πληροφορίες ότι οφείλω 523,88€!!!!!! Παθαίνω την πλάκα μου(ειμαι φοιτητής και το κινητάκι ήταν δώρο μαύρη η ώρα!) και αρχίζω τα τηλέφωνα στη wind για εξηγήσεις...Εν ολίγης μου είπανε πως είχα αυξημένη κίνηση internet στις 13/2/2010 η οποία αντιστοιχεί σε 200€ τα οποία μαζί με κάποιους φόρους πάνε στα 480€ περίπου....Μου είπανε ότι το MB κοστίζει 1,21€. Εκανα και εγώ τις πράξεις με το calculator στο pc και βλέπω ότι τα 51,40MB*1,21€ αντιστοιχούν σε 62,94€! και αναρωτιέμαι τι ρόλο παίζουν τα υπόλοιπα €??? προσθέτω και τα 5,6ΜΒ τα οποία έχω στείλει και παει περίπου στα 70€...Μου είπαν επίσης ότι έκαναν φραγή για λόγους ασφαλείας και για την άρση της θα πρέπει να σκάσω 300€...Εγώ προσωπικά τα apn settings τα έχω πάντα σβησμένα και τα έβαζα μόνο όταν ήθελα να δοκιμάσω το internet, όπως και τα endge και 3g off....εξηγήστε μου σας παρακαλώ τι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατι μου είναι αδύνατο να πλήρωσω τόσα λεφτά. Είναι δυνατόν να λέει άλλα το κινητό στη χρήση και άλλα να λέει η wind? σημειώστε ότι δε μου είπαν πόσα MB αντιστοιχούν στα 200€ ή στα 480€(μαζί με τους φορους.... :-/ ).....Τέλος είπαν να κάνω υπομονή για να μου έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός και να δω τι παίζει....Μα είναι δυνατόν 60ΜΒ(χοντρικα μαζί με α απεσταλμένα) να κοστίζουν 480€????????? Αμα είναι έτσι να τους δώσω το κινητό μου να βγάλω και 1μισι κατοσταρικο!! Μου φαίνεται εντελώς παράλογο το ποσό γιατί σπουδάζω και πληροφορική και ξέρω τi "αξία" έχουν 60ΜΒ σε ένα pc, δεν είναι κανένα σοβαρό νούμερο και επίσης τα MB που έχω λάβει είναι από περιήγηση στον ιστό και όχι από καθαρό download....

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:19

δεν ξερω ζητα τους επανεξεταση του ποσου αλλιως πες του οτι θα καταφυγεις πρωτα σε ινκα μετα σε δικηγορο προκειμενου να κανεις μια ερευνα για το ποσο που σ ηρθε(με ηρεμο και ευγενικο τροπο πες τους το) και εφοσον φανει καποια παραπανω χρεωση θα καταφυγεις σε εισαγγελεα για να επιληφθει του θεματος και να αποδωθουν ευθυνες εεγω ετσι θα επραττα αλλα δεν ξερω θα σου πουν και οι αλλοι την γνωμη τους

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 18/02/2010 - 15:20.

#3   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1,771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:32

2o περιστατικό με wind και φουσκωμένο λογαριασμό. Data plan είχες;

#4   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 18/02/2010 - 15:37

Καλησπέρα σας, είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος ενός jailbroken iphone 3gs 32GB και συδρομητής στη wind. Ηρθε ο πρώτος λογαριασμός 30€. Τον πληρώνει η μητέρα μου 2 μέρες πριν λήξει. Το Σάββατο 13/2/2010, βλεπω ότι δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις και εαν έχω κάποιο υπόλοιπο να το εξοφλήσω. Εγω νόμιζα πως ο λογαριασμός πληρώθηκε την παρασκευή 12/2/2010 όπου και έληγε και υπέθεσα πως δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το σύστημα και το κόψανε. Συνεπως λόγο καθαράς Δευτέρας περίμενα να έχω και πάλι τηλέφωνο την τρίτη 16/2/2010. Παίρνω στο 1260 και από τις ηχογραφημένες πληροφορίες μαθάινω πως δεν έχω καμία απολυτως οφειλή, παρόλα αυτά δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο πουθενά και αναρωτήθηκα το γιατί. Το αφήνω στο ντουκου και παίρνω σήμερα το πρωί πάλι τηλέφωνο στο 1260 και μου λένε οι ηχογραφημένες πληροφορίες ότι οφείλω 523,88€!!!!!! Παθαίνω την πλάκα μου(ειμαι φοιτητής και το κινητάκι ήταν δώρο μαύρη η ώρα!) και αρχίζω τα τηλέφωνα στη wind για εξηγήσεις...Εν ολίγης μου είπανε πως είχα αυξημένη κίνηση internet στις 13/2/2010 η οποία αντιστοιχεί σε 200€ τα οποία μαζί με κάποιους φόρους πάνε στα 480€ περίπου....Μου είπανε ότι το MB κοστίζει 1,21€. Εκανα και εγώ τις πράξεις με το calculator στο pc και βλέπω ότι τα 51,40MB*1,21€ αντιστοιχούν σε 62,94€! και αναρωτιέμαι τι ρόλο παίζουν τα υπόλοιπα €??? προσθέτω και τα 5,6ΜΒ τα οποία έχω στείλει και παει περίπου στα 70€...Μου είπαν επίσης ότι έκαναν φραγή για λόγους ασφαλείας και για την άρση της θα πρέπει να σκάσω 300€...Εγώ προσωπικά τα apn settings τα έχω πάντα σβησμένα και τα έβαζα μόνο όταν ήθελα να δοκιμάσω το internet, όπως και τα endge και 3g off....εξηγήστε μου σας παρακαλώ τι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατι μου είναι αδύνατο να πλήρωσω τόσα λεφτά. Είναι δυνατόν να λέει άλλα το κινητό στη χρήση και άλλα να λέει η wind? σημειώστε ότι δε μου είπαν πόσα MB αντιστοιχούν στα 200€ ή στα 480€(μαζί με τους φορους.... :-/ ).....Τέλος είπαν να κάνω υπομονή για να μου έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός και να δω τι παίζει....Μα είναι δυνατόν 60ΜΒ(χοντρικα μαζί με α απεσταλμένα) να κοστίζουν 480€????????? Αμα είναι έτσι να τους δώσω το κινητό μου να βγάλω και 1μισι κατοσταρικο!! Μου φαίνεται εντελώς παράλογο το ποσό γιατί σπουδάζω και πληροφορική και ξέρω τi "αξία" έχουν 60ΜΒ σε ένα pc, δεν είναι κανένα σοβαρό νούμερο και επίσης τα MB που έχω λάβει είναι από περιήγηση στον ιστό και όχι από καθαρό download....

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

φιλε μου η συμβουλη του tiloverboy ειναι πολυ καλη και σου λεω και εγω να την ακολουθησεις.αυτο που μου προξενει εντυπωση ειναι το γεγονος οτι αυτο συμβαινει με την WIND και μονο.

#5   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:07

Φίλε μήπως κατέβασες τίποτα εφαρμογές-παιχνίδια που ήταν μεγάλα σε όγκο? Τώρα τελευταία ολοένα και εμφανίζονται με τρελά νούμερα MB , από 500 μέχρι και 1GB.. ή το έδωσες σε κάποιον γνωστό σου και το έκανε αυτό χωρίς να το ξέρεις!!?
Ίσως και αν χρησιμοποίησες αρκετά το GPS και κατέβαζε συνέχεια MB..
Είναι και κάτι sms για διαγωνισμούς-κληρώσεις-ψηφοφορίες που σε συνδέουν με Ζιμπάμπουε και σε γδύνουν κυριολεκτικά.. μήπως έστειλες κάτι τέτοιο?

Όπως και έχει πάντως μου φαίνονται υπερβολικά τα λεφτά και μακάρι να έχει γίνει κάποιο λάθος , κάνε υπομονή και δες τον αναλυτικό όταν σου έρθει!
Αρχίζω και χαίρομαι που έχω ακόμα καρτοκινητή και δεν κινδυνεύω από τέτοιες χρεώσεις, ότι ξύνεις βάζεις... ;)

ΑΝ πάντως και στην αναλυτική θα τα λέει καθαρά τότε δυστυχώς δεν το γλυτώσεις το μηνιάτικο και πίστεψέ με, όπου και να πας , ότι μηνύσεις και καταγγελίες θα κάνεις .. δεν θα βρεις άκρη! :(

Good Luck.. και κουράγιο! :)

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 18/02/2010 - 17:11.

#6   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:28

Είχα ακούσει ότι η wind σε χρεώνει σαν ''εισιτήριο'' όταν μπαίνεις στο internet (δεν μιλάω για το wind plus) γενικά...
Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις data πρόγραμμα αν συνεχίζει να το χρεώνει αυτό... Και ακόμα και το κινητό όταν προσπαθεί να μπει στο internet (άσχετα που δεν μπαίνει , αν πχ αλλάξεις το apn), τότε σε χρεώνει ακόμα και για τις αποτυχημένες προσπάθειες..
Για μένα δεν αξίζει να η wind για θέματα data.. (και όχι μόνο) .. είναι πολύ πίσω... Άλλαξε εταιρία φίλε μου..
Σε θέματα τέτοια νομίζω ότι η Vodafone είναι η καλύτερη..

#7   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:42

Εχουμε πει πολλες φορες οτι iphone και data plan πανε μαζι για να αποφευγουμε τετοιες καταστασεις.Τωρα κανε υπομονη οπως ειπαν τα παιδια ζητα ευγενικα να σου πουν ακριβως πως βγαινει αυτο το ποσο και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει λυση.Επειδη προσωπικα τον μηνα με παρα πολυ χρηση με το ζορι να φτασω τα 150 mb αυτο το ποσο μου φενεται υπερβολικο οτι και να εκανες και κατι παιζει με την wind

#8   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:46

Είχα ακούσει ότι η wind σε χρεώνει σαν ''εισιτήριο'' όταν μπαίνεις στο internet (δεν μιλάω για το wind plus) γενικά...
Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις data πρόγραμμα αν συνεχίζει να το χρεώνει αυτό... Και ακόμα και το κινητό όταν προσπαθεί να μπει στο internet (άσχετα που δεν μπαίνει , αν πχ αλλάξεις το apn), τότε σε χρεώνει ακόμα και για τις αποτυχημένες προσπάθειες..
Για μένα δεν αξίζει να η wind για θέματα data.. (και όχι μόνο) .. είναι πολύ πίσω... Άλλαξε εταιρία φίλε μου..
Σε θέματα τέτοια νομίζω ότι η Vodafone είναι η καλύτερη..

Συμφωνώ με τον φίλο ! Wind = αποτυχία ! Διάλεξε COSMOTE ή VODAFONE .
Εγώ πάντως έχω καρτοκινητό COSMOTE . :)

Γενικότερα για αυτό το θέμα τώρα , συμφωνώ με την απάντηση του tiloverboy !

Ψάχνουν από που θα τα βουτήξουν !!!

Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 18/02/2010 - 17:46.

#9   Supermod

Supermod

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:58

Παιδιά σας χιλιοευχαριστώ όλους εναν-εναν. Τα MB τα οποία έχει το κινητό στη χρήση ως ληφθέντα είναι ΟΛΑ από περιήγηση στον ιστό και όχι από downloading 10000%. Επίσης δεν το δίνω σε κανενα το κινητό και όσες φορές το βλέπει καποιος είμαι απο πάνω σαν το χάρο. Τώρα αυτό που με σάστισε λίγο είναι εάν η wind με χρεώνει ακόμα και αν γράφει αποτυχία σύνδεσης στο δίκτυο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα δικαιολογούνται τα χρήματα....την εφαρμογούλα τους gps της google που έχει προεγγατεστημένη μέσα την είχα τεστάρει για λίγο. Στα ληφθέντα δεν υποτίθεται πως γράφει τα ληφθέντα MB από ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του κινητού; τι να πω, και να μη τα γράφει δυσκολο να είναι ΤΟΣΑ λεφτα....δε ξέρω τι να πω, τι να σκεφτω, και τι να κανω....και πάλι σας ευχαριστώ

#10   Supermod

Supermod

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:14

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποστήριξη σας, αλλά πείτε μου κατι τελευταίο, στη διαδρομή "ρυθμίσεις-->χρήση" στα δεδομένα κινητού δικτύου, δεν αναφέρονται οι πληροφορίες τνω ληφθέντων/απεσταλμένων απο ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του κινητού;;;;;; Γίνεται δηλαδή να λέει άλλα η wind και αλλατο κινητό;;;;;

Ευχαριστώ.

#11   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:20

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποστήριξη σας, αλλά πείτε μου κατι τελευταίο, στη διαδρομή "ρυθμίσεις-->χρήση" στα δεδομένα κινητού δικτύου, δεν αναφέρονται οι πληροφορίες τνω ληφθέντων/απεσταλμένων απο ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του κινητού;;;;;; Γίνεται δηλαδή να λέει άλλα η wind και αλλατο κινητό;;;;;

Ευχαριστώ.

ναι φιλε μου αυτα δειχνει.ειναι δυνατον να δειχνει διαφορετικα μονο οταν κανεις restore η τα διαγραψεις.υπομονη και ολα καλα θα πανε.

#12   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:25

Κοιτα φιλε, τις επιλογες που εχεις νομιζω σου τις ειπαν οι απο πανω, εγω απλα σου ευχομαι καλη τυχη και ελπιζω να βγαλεις ακρη και να μην χρειαστει να πληρωσεις αυτο το ποσο. ;)

#13   Supermod

Supermod

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 00:26

Σε ευχαριστώ πολύ paris1986, μακάρι να πάνε όλα καλά διαφορετικά θα το πουλήσω το κινητό για να πληρώσω το λογαριασμό.....

#14   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 01:19

Σε ευχαριστώ πολύ paris1986, μακάρι να πάνε όλα καλά διαφορετικά θα το πουλήσω το κινητό για να πληρώσω το λογαριασμό.....

ζητα τον εν λογω λογαριασμο να τον πληρωσεις σε δοσεις οτι καλυτερο μπορεις να κανεις...θεωρω οτι θα στο μειωσουν ακριβως στο μισο

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 19/02/2010 - 01:21.

#15   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1,175 μηνύματα
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 19/02/2010 - 14:18

Βρε παιδιά είδα κάτι τώρα. Πήγα στην χρήση κ βλέπω ότι έχω σταλθεντα 156MB κ 2.1G ληφθεντα! Πάμε για καμπάνα ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες