Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μήπως πάμε σε jailbreak της v3.1.3;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 21/02/2010 - 10:37

εγώ πάλι πιστεύω ότι από την στιγμή που δεν έχει βάλει κάποιο donation system ή και να ζητάει χρήματα στεγνά για το jb, δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητούμε. από την στιγμή που ζητάει λεφτά και δίνει μούφες τον λέμε scammer, αλλά εφόσον ως τώρα δεν έχει μπει σε τέτοιο κόλπο, απλά αναμένουμε να δούμε που το πάει. αν κρίνουμε πάντως από το screenshot που έδωσε, μιλάμε για απίστευτη απάτη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2010 - 15:27

Ο michaelkrtikos στο post #22 έχει δώσει τον καλύτερο λόγο για αμφισβήτιση.

#33   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 21/02/2010 - 15:49

εντάξει έριξα ένα βλέφαρο στο twitter του και έχω να πω ότι ο τύπος είναι μέγιστος καραγκιοζάκος. ειδικά αν δεν το δώσει αύριο όπως λέει, πάει για το βραβείο. στην τελική άμα τον ζορίζει τόσο πολύ το itouch 3g, ας δώσει για όλα τα υπόλοιπα και βγάζει νέο update για αυτό, μια χαρά θα το εκτιμήσει η κοινότητα του iphone.
παίδες, ακόμα κι αν δώσει κάτι αύριο όπως λέει (έτσι έλεγε κ την παρασκευή για το σάββατο), προσέξτε πού θα το τρέξετε και σε τί θα το τρέξετε.. δεν θέλει πολύ να κάνει την πλάκα του και να σας αχρηστέψει υπολογιστές και iphones.

#34   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/02/2010 - 16:04

λές να είναι το ανερχόμενω αστέρι στο παιχνίδι του jailbreak? :P

Με τίποτα!Ένας ασχετος τυπος ειναι ακομα.Απλά τα χαζοαμερικανάκια συνιθήζουν να κάνουν τον γνώστη σε κάτι που δεν διαθέτουν για να ακουστεί το όνομα τους,νομίζοντας οτι κάτι καταφέρνουν με αυτό.Είναι η βλακώδης νοοτροποία που διαθέτουν.ότι έγραψα πιο πάνω το έγραψα για να μην ξεχάσουν μερικοί το τι έλεγαν για τον geohot και κάνουν το ίδιο και με αυτόν και απλά να γεμίζουν το topic με μηνύματα.

#35   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/02/2010 - 16:13

αν ήταν κάποιος γνωστός με το άθλημα θα έβγαζε και το jailbreak της 3.2 και δεν θα άνοιγε ένα σιτε που θα αναφέρει το jailbreak,unlock του iphone 3gs και του ipod 3g έτσι στα καλά καθούμενα.που ενώ ξέρει πως όλοι το περιμένουνε πώς και πώς.απλά μας κοροιδεύει..και επίσης θα ασχολούταν και με τις προιγούμενες εκδόσης και θα είχε βγάλει ένα εργαλείο ώστε να τον μάθη ο κόσμος.

μακάρι να βγώ ψεύτης αλλα δεν το νομίζω.

#36   Deviance

Deviance

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2010 - 17:10

Μπορούσε να βγάλει ένα tethered j/b για την 3.1.2 και μετά να προχωρήσει στην 3.1.3 αν και οποίος και να βγάλει j/b για 3.1.3 το λιγότερο βλάκας είναι αφού είναι ανούσιο

#37   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 03:15

μηπως το βγαλει?? http://www.google.co...ved=0CBEQ5QUwAA

#38   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 05:49

μηπως το βγαλει?? http://www.google.co...ved=0CBEQ5QUwAA

συγνώμη... Αν ο broken apple είναι ο δημιουργός της εφαρμογής, ο άλλος ποιος είναι; Ζητάει από κάποιον να ανεβάσει την εφαρμογή του στο site του;

#39   nostradamus

nostradamus

iPH User

• 117 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 10:49

Για να δούμε τι θα δούμε, είμαι πολύ περίεργος τι θα παρουσιάσει το παλικάρι.

Τελευταία επεξεργασία από: nostradamus, 22/02/2010 - 10:51

#40   aria7

aria7

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:05

Που ειναι ο HACKER?OEOEOEOE? To site ειναι off και στο ΤWITTER ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει....

#41   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:11

αυτος επιμενει οτι τελειωνει και την δευτερα θα το εχουμε στα χερια μας και καλα δεν θελει και donations...ας του δωσουμε το χρονο που ζηταει (στην τελικα δεν εξαρτουμασταν ποτε μας απο αυτον και ετσι οπως εχει γινει η κατασταση και fake να ειναι θα ειναι κατι ακομα χαμενο μεσα στα τοσα που ακουμε καθημερινα παντως χιλια συγγνωμη αν ειναι fake δεν ηθελα να θρεψω φρουδες ελπιδες σε καποιους)

αυτο το ειχα πει και παραπανω

#42   aria7

aria7

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:23

αυτο το ειχα πει και παραπανω

Μαζι σου φιλε μου.Αλλα βγαινει και λεει θα εχουμε το jailbreak το Σαββατο ,μετα την Κυριακη,μετα την Δευτερα και σημερα εξαφανιζεται.Τεσπα υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα φτιαχνονται :D :D :D

#43   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:36

ομως η dev-team η/και ο geohot δεν ειχαν αναφέρει κατι τετοιο..μπορει εκεινος να εχει βρει κατι που εκεινοι να μην εχουν βρει..η να εχουν βρει και να το κρατανε για την καταληλη στιγμη και αυτος να κανει την βλακεια και να βγει νωριτερα να το μπαλοσει η apple και μετα να τρεχουμε ολοι μας..(ελπιζω να μην παιζει τπτ τετοιο κ ολα να ειναι οκ..δεν εχω σιγγενεια με τον μητσο*****)(μην τα λεμε αυτα και γινει η στραβη)

#44   aramsimo

aramsimo

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:41

έμενα προσωπικά με νοιάζει να γίνει Software unlock
επειδη το iphone μου το πηρα με το νεο firmware οποτε φαγαμε τον μητσο

#45   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:51

φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω και παρακαλαω να βγει κατι που θα κανει unthetering το j/b..αλλα ειναι να εχεις γερα νευρα και να μην δινεις τοση σημασια..οταν ειναι να βγει θα βγει..(ελπιζω δλδ..αν δεν το δουλεψουν ποτε τοτε ειναι που θα αξιζει να σου σπασουν τα νευρα)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες