Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

χρεωση itunes

• Please log in to reply
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/03/2010 - 09:07

θα ηθελα να αναφερω ενα περιστατικο που μου συνεβη χθες. εφτιαξα νεο λογαριασμο στο itunes. ολα καλα. οταν πηγα να προσθεσω την χρεωστικη μου καρτα ειδα στο λογαριασμο της καρτας οτι χρεωθηκα 2 ευρω. την αφαιρεσα γιατι δεν ηξερα αν ηταν σιγουρα απο αυτο και την ξαναπροσθεσα. παλι η καρτα μου χρεωθηκε 2 ευρω.

γνωριζετε κατι ή συνεβη κατι σχετικο σε καποιον; μηπως ειναι απλα ελεγχος οτι υπαρχουν λεφτα στην καρτα και θα επιστραφουν οπως π.χ κανει το paypal;

μηπως η apple εχει χρεωση την πρωτη φορα που προσθετεις καρτα;

κοιταξα σε ολα τα discussion board αλλα δεν βρηκα τιποτα. αν γνωριζει κανεις κατι ας απαντησει

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: christoforos258, 11/03/2010 - 09:08.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   yomak

yomak

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/03/2010 - 11:31

θα ηθελα να αναφερω ενα περιστατικο που μου συνεβη χθες. εφτιαξα νεο λογαριασμο στο itunes. ολα καλα. οταν πηγα να προσθεσω την χρεωστικη μου καρτα ειδα στο λογαριασμο της καρτας οτι χρεωθηκα 2 ευρω. την αφαιρεσα γιατι δεν ηξερα αν ηταν σιγουρα απο αυτο και την ξαναπροσθεσα. παλι η καρτα μου χρεωθηκε 2 ευρω.

γνωριζετε κατι ή συνεβη κατι σχετικο σε καποιον; μηπως ειναι απλα ελεγχος οτι υπαρχουν λεφτα στην καρτα και θα επιστραφουν οπως π.χ κανει το paypal;

μηπως η apple εχει χρεωση την πρωτη φορα που προσθετεις καρτα;

κοιταξα σε ολα τα discussion board αλλα δεν βρηκα τιποτα. αν γνωριζει κανεις κατι ας απαντησει

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :rolleyes:

μου το έκανε και εμένα την πρώτη φορά και είπα κάτι θα πάτησα λάθος.... εντομεταξύ στο mail με τις χρεώσεις πουσ στέλνει η apple δεν εμφανίστηκε ποτέ τίποτε... για καλό και για κακό έκανα ένα λογαριασμό στο αμερικάνικο istore χωρίς κάρτα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

#3   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/03/2010 - 11:36

μου το έκανε και εμένα την πρώτη φορά και είπα κάτι θα πάτησα λάθος.... εντομεταξύ στο mail με τις χρεώσεις πουσ στέλνει η apple δεν εμφανίστηκε ποτέ τίποτε... για καλό και για κακό έκανα ένα λογαριασμό στο αμερικάνικο istore χωρίς κάρτα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

ενοεις οτι ουτε λεφτα επιστραφηκαν, ουτε στις χρεωσεις εμφανιστηκαν;

ειμαι περιεργος να δω τι θα εμφανιστει στο statement τις καρτας σε 2-3 μερες. γιατι τα λεφτα εχουν φυγει, ε δεν μπορει θα γραψει κατι...

μπορει να χρεωνει η apple 2 ευρω καθε φορα που προσθετεις καρτα.. αλλα και αυτο πρεπει να στο λεει δεν μπορει να στα παιρνει ετσι... :mad:

#4   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/03/2010 - 17:26

Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα τι παίζει αλλά μάλλον είναι αυτό που είπες ότι checkarei αν υπάρχουν λεφτά και σου τα επιστρέφει γιατί εγώ όταν είχα κάνει το account μου στο itunes δεν παρατήρησα αργότερα να μου λείπουν λεφτά στην κάρτα μου, που την κοίταξα μετά από καμιά βδομάδα.

Πάντως αν είναι να σε εκνευρίζει κάτι καλύτερα να μην είναι τα 2€ που σου "χρεώνει" εικονικά η apple την πρώτη φορά που περνάς την κάρτα στο λογαριασμό σου αλλά το 1€ που σου χρεώνουν οι τράπεζες κάθε φορά που κάνεις deposit στην χρεωστική σου... :mad:

#5   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/03/2010 - 14:43

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα. Μου έχει γίνει και εμένα. Απλά σου κάνει πίστωση τα 2 ευρώ τα οποία όμως επιστρέφονται μετά από 2-3 μέρες.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες