Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Οδηγός jailbreak 3.1.3 Redsn0w για iPhone 2G,3G Windows,Mac!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
385 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 20/03/2010 - 00:46

By Dinfun: Posted Yesterday, 11:23 PM

By Paris1986: Posted Yesterday, 11:23 PM

Τυχεροί είστε... :lol:

Επιμένω πως ήταν μία απλή συμβουλή και όχι υπαινιγμός για κάτι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   god21

god21

    iPH Contributor

  • 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/03/2010 - 08:42

Χαχαχαχα!

#33   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:01

καλησπερα. σας ενημερωσα και εχτες πωσ ανοιγοντας το redsnow και κανοντας browse μου βγαζει unable to recognize specified ipsw... αν και το εκανα μετονομασια. τη μπορει να φταιει?? ευχαριστω.

#34   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:09

και επισησ τωρα ειδα πως ενω εχω ανοιχτο το itunes και μετα ανοιγο το redsnow μου κλεινει αυτοματα το itunes..... γιατι το κανει αυτο? απογοητευτικα..

#35   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:17

καλησπερα. σας ενημερωσα και εχτες πωσ ανοιγοντας το redsnow και κανοντας browse μου βγαζει unable to recognize specified ipsw... αν και το εκανα μετονομασια. τη μπορει να φταιει?? ευχαριστω.



#36   hector

hector

    iPH Contributor

  • 936 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:30

καλησπερα. σας ενημερωσα και εχτες πωσ ανοιγοντας το redsnow και κανοντας browse μου βγαζει unable to recognize specified ipsw... αν και το εκανα μετονομασια. τη μπορει να φταιει?? ευχαριστω.

πρεπει να κανεις browse to 3.1.2 παντα διαφορετικα βγαζει αυτο σαν error

#37   hector

hector

    iPH Contributor

  • 936 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:32

και επισησ τωρα ειδα πως ενω εχω ανοιχτο το itunes και μετα ανοιγο το redsnow μου κλεινει αυτοματα το itunes..... γιατι το κανει αυτο? απογοητευτικα..

ετσι κανουν τα jb tools

#38   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:34

δλδ? τι ενοεισ με το παντα διαφορετικα?

#39   hector

hector

    iPH Contributor

  • 936 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:37

δλδ? τι ενοεισ με το παντα διαφορετικα?

οτι αν κανεις browse αλλο ipsw εκτος απο 3.1.2 θα σου βγαζει αυτο το error
πρεπει να κανεις browse ΠΑΝΤΑ 3.1.2

#40   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:52

κατεβασα απο εδω την firmware 3.1.2 και την εχω στην αρχικη σελιδα,οταν κανω browse επιλεγω μονο αθτο το εικονιδιο απο την αρχικη μου σελιδα. τι μπορει να κανω λα8οσ?

#41   hector

hector

    iPH Contributor

  • 936 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 18:54

κατεβασα απο εδω την firmware 3.1.2 και την εχω στην αρχικη σελιδα,οταν κανω browse επιλεγω μονο αθτο το εικονιδιο απο την αρχικη μου σελιδα. τι μπορει να κανω λα8οσ?

οταν εννοεις αρχικη σελιδα εννοεις την επιφανεια εργασιας σωστα?

#42   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.609 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/03/2010 - 19:11

Φίλε μου κατέβασε το redsnow 0.9.4,εφόσον ήδη έχεις την 3.1.2 άνοιξε το redsnow(εχοντας κλειστό το iTunes) και πατά browse και επέλεξε την 3.1.2(έχοντας συνδεδεμένο το κινητό στο pc).μετά το browse κλείσε το κινητό και ακολουθησε τις οδηγίες που δίνει το redsn0w...εάν τα κανείς έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...είναι τσεκαρισμενο πολλές φορές και μιλάμε πάντα για συσκευές 3G και ΜΟΝΟ...


Sent from my iPhone using Tapatalk

#43   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 19:20

σε ευχαριστω αλλα σου ειπα και εχ8εσ οτι εχω το 3g με βερσιον 3.1.3.

#44   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 19:39

ας μου πει καποιος με version 3.1.3 στο κινητο ποιο firmware να κατεβασω..?

#45   voudas

voudas

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/03/2010 - 19:40

ας μου πει καποιος με version 3.1.3 στο κινητο ποιο firmware να κατεβασω..? για να το κανω jb.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες