Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Διαγραφή Blacksn0w από iPhone 3GS


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   niksuper3

niksuper3

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/03/2010 - 14:47

Πώς γίνεται να διαγραψω το blacksn0w απο iphone 3GS οταν εχω διαγραψει το blackra1n.app?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

    iPH Community Leader

  • 12.523 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/03/2010 - 15:14

για να εχεις το blacksn0w στην συσκευη σου παει να πει οτι το χρειαζεσαι για να μπορες να εχεις inlocked συσκευη και να μπορεις να κανεις κλησεις...οποτε δεν βλεπω τον λογο που θες να το διαγραψεις...

#3   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/03/2010 - 15:26

Πάντως για διγραφη πας στα sourses που βλέπεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές και το διαγραφεις.. Αλλά πιος ο λόγος που λέει και ο Παρης..

#4   niksuper3

niksuper3

    iPH newbie

  • 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/03/2010 - 00:11

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις εγκατέστησα το blacksnow έπαψε να λειτουργεί το wifi και στο reboot απαιτεί σύνδεση με iTunes οπότε για να ξανα ανοίξει κάνω jailbreak. Ευτυχώς πάτησα το μαγικό κουμπί make my life easier στο cydia και μετα το έκανα update. Τώρα θα το κάνω downgrade και θα ξανπροσπαθησω.τι μπορεί να πήγε στραβά;

#5   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/03/2010 - 00:24

Γιατί δεν κανείς μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.. Να δεις εάν θα στρώσει ρυθμίσεις -γενικά-επαναφορά-ρυθμίσεις δικτύου.. Μπορεί μετά να ξαναχρειαστει να τρεξεις το blackra1n..




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες