Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Πως συνδέομαι με SSH (Windows)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
695 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Slacker

Slacker

    Advanced Member

  • 791 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/09/2008 - 20:58

Από Cydia πρέπει να κατεβάσεις το BossPrefs και το OpenSSH. Αφού το κάνεις αυτό, θα τρέξεις την εφαρμογή BossPrefs και θα ενεργοποιήσεις(ON) το SSH(και το Wi-Fi). Μετά θα κάνεις ότι λέει το πρώτο post.

Επίσης κάνε και μία αναζήτηση στο forum επειδή όλα αυτά έχουν ξανα υποθεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   petan78

petan78

    iPH User

  • 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/09/2008 - 21:11

Χίλια Χίλια ευχαριστώ, τα έκανα όλα και είναι OK.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

#18   AkisTDMakis

AkisTDMakis

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2008 - 19:14

Ερώτηξις......

Ανοίγω το WinSCP , βάζω host name το ip μου κανονικά και username και pswd...

Μου γράφει "No route to host" .... Τι φταίει ?

Χτες είχα συνδεθεί κανονικά με την ίδια διαδικασία ?
Άλλαξε κάτι ?

Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ?
Ευχαριστώ  ;D

#19   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/10/2008 - 19:20

Εχεις ανοιξει το SSH απο το κινητο? Δοκιμασε επισης επανεκιννηση στον υπολογιστη

#20   crazybullet

crazybullet

    Advanced Member

  • 442 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2008 - 21:05

Προφανώς άλλαξε η ip σου. Tσέκαρέ την και κάνε την ίδια διαδικασία με αλλαγμένη την ip.

#21   AkisTDMakis

AkisTDMakis

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2008 - 22:42

Thanks !!  ;)

Έφτιαξε.....

ip ίδια...
restart τον υπολογιστή και μπήκα !!!

#22   marina

marina

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/10/2008 - 13:42

Λοιπόν..νομίζω πως τα έχω κάνει όλα καλά...αλλά ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ με ssh.
1) έχω κατεβάσει το boss pref και το ssh απο cydia
2) έχω βάλει και το insomnia
3) στον υπολογιστή μου ανοίγω το winscp και προσπαθώ να κάνω login
4) ανοίγω και το iphone tunnel suite

Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να συνδεθώ....το μήνυμα που πέρνω είναι network error: connection timed out...

any tips...!!

Ευχαριστώ

#23   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2008 - 13:44

πριν ανοιξεις το winscp ανοιξε το itunnel και πατα την πρωτη επιλογη αν σου ζητησει κωδικο βαλε alpine.

#24   marina

marina

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/10/2008 - 13:56

Τι εννοείς να πατήσω την 1η επιλογή;
Το 1ο που ανοίγω είναι το Tunnel και το αφήνω idle.
Έχω πατήσει το Devices και έχω βάλει τις λεπτομέριες που χρειάζονται...

#25   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/10/2008 - 14:54

μετά πατάς το file browser

#26   nikosmihalakis

nikosmihalakis

    iPH newbie

  • 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2008 - 11:13

ρε παιδια τα γραφεται λες και ειμασται στο ιδιο επιπεδο γνωσεων ....

τελος παντων κατεβασα στο κινητο απο cyndia  το openssh και το winscp απο το Link .

εγακατεστησα το winscp . μεχρι εδω ολλα καλα . αλλα ρωτας ποιο πανω αν εχει ενεργοποιημενο το SSH . Δεν εχω ιδεα πως το ενεργοποιω .
η εφαρμογη που πρεπει να τρεξω δεν ειναι στο desktop ας πουμε του κινητου ...

ευχαριστω

#27   c200amgpacket

c200amgpacket

    Advanced Member

  • 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2008 - 11:20

λογικα θα ειναι ανοιχτο
ανοιξε το wifi on
μετα ανοιξε το winscp
γραψε το wifi andress(οταν ανοιγεις το wifi εμφανιζεται η διευθυνση με νουμερα)
μετα root
kai password alpine
και μπηκες

#28   mplecafe

mplecafe

    iPH Member

  • 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 06/12/2008 - 15:26

παιδια κατι ακομα οτι το file protocol που ειναι απο κατω των ip-user-pass  πρεπει να ειναι ssh !!!

#29   xristos76

xristos76

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/12/2008 - 18:46

παιδια εγω τα εβαλα τα ελληνικα αλλα το spase και το return μοθ τα βγαζει στα ρωσσικα αν μπορει καποιος ασ βοηθησει επισεις οταν γραφω μυνημα και γυρναω το i phone η οθονη δεν γυρναει help

#30   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/12/2008 - 19:18

To δεύτερο δεν γίνεται ούτως ή άλλως από το Text.app

Για το πρώτο, το κανες λάθος

either way, είσαι offtopic εδώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες