Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Sandstorm review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:16

Πάντα ήξερα ότι η Gameloft έχει μεγάλο όραμα, εξάλλου το απέδειξε τώρα με το Sandstorm!
Αναρτημένη εικόνα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Όταν βλέπεις μέσα από την διόπτρα του Sniper, όταν πετάς χειροβομβίδες και flash, όταν έχεις τον εχθρό στα 100 μέτρα στη “μπούκα” με το Sniper και πατάς την σκανδάλη, ε εκεί είναι όλα τα λεφτά είναι σαν να λέμε “real time”.
Αναρτημένη εικόνα
Όλοι εσείς οι gameλακιδες δεν θέλετε ένα παιχνίδι σαν το Call of duty, Counter strike στο iPhone; Ε να το Sandstorm ήρθε να αναπληρώσει αυτό το χαμένο κενό!
Το “Sandstorm” ή αλλιώς "Χιονοθύελλα” είναι ένα παιχνίδι 3D, άριστο και με εξαίρετα γραφικά.
Το παιχνίδι έχει 10 πίστες που στόχος είναι να σκοτώσεις ένα αντίπαλο σου, τον “Abu“.

Όλες οι πίστες του είναι φτιαγμένες με κάθε λεπτομέρεια που κυριολεκτικά “νιώθεις” ότι βρίσκεσαι εκεί, πολεμώντας τον Abu και τους εκπαιδευμένους στρατιώτες τού. Κάθε πίστα σου δίνει διάφορα όπλα που μπορείς να τα πάρεις από ειδικές κάσες, μερικά από αυτά είναι:AK-47,G3 A3,RPG,BENELI C7 και το περιβόητο Sniper.Υπάρχουν 4 τύποι πιστών “Easy”, “Normal”, “Hard” και “Extreme”.
Αναρτημένη εικόνα
Το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις και Multiplayer δημιουργώντας ένα λογαριασμό (free) Gameloft.Σε αυτόν τον λογαριασμό μπορείς να κάνεις φίλους, να μπεις σε chat room και να προσκαλέσεις φίλους σου.
Με πάνω από 10.000 on-line παίχτες. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ιδιωτικό (για να μπορούν να παίξουνε μόνο φίλοι σου) και έναν δημόσιο (σε αυτόν τον server θα μπορούν να παίξουν και μη-φίλοι σου αλλά και φίλοι σού) server, επιλέγοντας μία από της 3 πίστες μεγάλου μεγέθους, υπάρχει δυνατότητα όποιος κερδίσει τον γύρω μπορεί να επιλέξει σε πια πίστα θα παίξουνε αυτός και οι άλλοι παίχτες.
Αναρτημένη εικόνα
Εδώ και ένα βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=Dl7IyjhL5XM
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:10/10
Το παιχνίδι κάνει 3,99€ και πιστεύω για πρώτη φορά σε ένα app ότι τα λευτά μου δεν πήγανε χαμένα.Ακόμα ήταν και θα είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, δεν θα το αλλάξω με τίποτα!

Τέλος το review σας το έκανε ένας παίχτης που έχει τερματίσει το παιχνίδι και στους 4 τύπους και να είναι πολύ καλός στο multiplayer.

Aυτό το review έχει γίνει για να μπω στην review team!
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: god21, 18/03/2010 - 22:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:34

οχι τελειο αλλα καλο review...πιο πολυ μου φανηκε σαν προσωπικη εμειρια απο το παιχνιδι...επισης εχεις κανει ορθογραφικα λαθη που δεν νομιζω οτι πρεπει να γινονται οταν θες να μπεις στην review team...συνεχισε την προσπαθεια σου και ελπιζω σε καλυτερα...

ειναι προσωπικη αποψη ολα αυτα που γραφω...για να μην παρεξηγηθω...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/03/2010 - 22:34

#3   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:41

Έχεις δίκιο για ένα ορθογραφικό λάθος μόνο ένα βρήκα ->"Λευτά" έγραψα όχι "Λεφτά".

#4   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:44

εχεις και αλλο ενα αν κοιταξεις πιο προσεκτικα πανω απο την τεταρτη εικονα προς το τελος της τελευταιας προτασης...αντι να γραψεις ποια εγραψες πια...

δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει εαν μπεις στην review team αλλα καποιοι αλλοι...
γραφω μονο και μονο τα σχολια γιατι ειπες πως ειναι ευπροσδεκτα...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 18/03/2010 - 22:46

#5   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:49

:huh: Έχεις δίκιο!

#6   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/03/2010 - 22:53

Το “Sandstorm” ή αλλιώς "Χιονοθύελλα” είναι ένα παιχνίδι 3D, άριστο και με εξαίρετα γραφικά.

Sandstorm = αμμοθύελλα

#7   georgeVLS

georgeVLS

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2010 - 01:39

Παραβλεπω τα ορθογραφικα που τονιστηκαν και παραπανω, και θα σου πω οτι ειπα και στον JohnHasio. Οχι τοση μεγαλη προσωπικη σφραγιδα στα review. Κρατα μια ουδετεροτητα οταν γραφεις. Μπορεις να γραψεις τα πλεονεκτηματα του παιχνιδιου με λιγοτερο ενθουσιασμο. Αυτα τα "δεν θα το αλλαξω με τιποτα" κτλ ειναι περιττα και υπερβολικα. Παντα φιλικα.

#8   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2010 - 22:16

Η γνώμη μου για το review είναι 3,5/5 . Καλούτσικο , αν εξαιρέσεις τα 2 ορθογραφικά λαθάκια που εντόπισα και θα συμφωνήσω καιμε τους φίλους από πάνω ότι δεν μπορείς να κάνεις review και να βάζεις τις απόψεις σου διάσπαρτες μέσα σε αυτό .
Tip: Θα μπορούσες να έκανες μία κατακλείδα όπου θα έλεγες τις απόψεις σου για το παιχνίδι , πράγμα που πίστεύω ότι δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει σε ένα review , είναι όπως λέμε <<προαιρετικό>> .

Επί τη ευκαιρία , ποια είναι τα Usernames σας για το συγκεκριμένο παιχνίδι ;

#9   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2010 - 21:03

@mikexs έχεις δίκιο την έγραφα 9 και κάτι, το μυαλό μου ήταν τούμπανο!
@georgeVLS το παράκανα και έχεις δίκιο δεν έπρεπε!
@kitkat1 ευχαριστώ που με έκρινες!Μόλις μου έρθει το iPhone από εβδομάδα άμα θες να παίξουμε, το όνομα μου είναι god21!

Τελευταία επεξεργασία από: god21, 17/04/2010 - 21:03

#10   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2010 - 21:50

@kitkat1 ευχαριστώ που με έκρινες!Μόλις μου έρθει το iPhone από εβδομάδα άμα θες να παίξουμε, το όνομα μου είναι god21!

ΟΚ . Περιμένω :)

Username : SAE_WANT_BLOOD

Κάνε με add !

#11   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2010 - 19:54

Εντάξει!Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω πως θα μου έρθει!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες