Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

internet για το iPhone 3gs..Ερωτησεις!

• Please log in to reply
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 23/03/2010 - 01:06

Γιατι ειναι μια σεληδα που δεν υπαρχει!! (gk) Οπωτε αφου δεν μπορει να συνδεθη (o server) δεν μπορει να σε χρεωσει για κατι που δεν κατεβασες! (data)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 23/03/2010 - 01:07.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   asterix7213

asterix7213

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/03/2010 - 02:21

Καλησπερα,

Αγοαρασα προσφατα ενα iPhone 3gs και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.Οπου να ειναι θα χρησιμοποιω internet(οταν το παρω).Εχω 1,5Gb δωρεαν απο την Wind και θελω να μαθω αν χρειαζεται να ανοιγω ακι να κλεινω το internet ωστε να μην υπερβω τα 1,5Gb(δηλαδη ειναι στο internet ακομα και οταν δεν το χρησιμοποιω?).Αν ναι πως γινεται αυτο?Επισης τι ειναι το VPN?Χρειαζεται να το κανω configure?

Ευχαριστω,

red33m

Φίλε μου μην φοβάσαι τίποτα......Πριν λίγες ημέρες ενεργοποιήσα και εγώ αυτήν την υπηρεσία
θα πάς στις ρυθμίσεις - Γενικά- δίκτυο - κινητό δίκτυο δεδομένων και στα δεδομένα εκεί που γράφει APN θα βάλεις
gint.b-online.gr ; έπειτα θα κλείσεις την συσκευή θα την ανοίξεις και το επόμενο βήμα θα είναι να πάρεις τηλ στο 1245 για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Οταν θέλεις να μπένεις στο internet θα μπένεις κατευθείαν και όσο για το 1,5 gb φαντάσου 1024 ΜΒ είναι 1gb άμα θέλεις να δεις πόσα mb έχεις ακόμα πάς απο τις ρυθμίσεις - γενικά - χρήση - δεδομένα κινητού δικτύου.........μην αγχόνεσαι πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις τα 1,5 gb όπου και να μπείς ............

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες