Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

JuicePhone: Extract Data from your iPhone/iTouch Backups


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/03/2010 - 20:54

Το JuicePhone είναι μια δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές Mac η οποία σας επιτρέπει να εξάγετε όλα τα δεδομένα του iPhone και iPod Touch σας από το backup που έχετε κάνει στον υπολογιστή με το iTunes και σας τα μεταφέρει σε έναν φάκελο για θέαση, διαχείρηση αλλά και αρχειοθέτηση.

Αναρτημένη εικόνα


Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στην χρήση και αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σας που έχετε στο iPhone/iTouch, από τα SMS, σημειώσεις, επαφές κτλ., μέχρι και τα data των εφαρμογών σας - είτε όλων συνολικά είτε κατ'επιλογήν.

Nα σημειωθεί απλά πως το τελικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς στην μορφή που το αποθηκεύει και το iTunes - αρχεία με κατάληξη .db, .sqlitedb κλ. τα οποία χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για θέαση (εκτός από τα αρχεία Media φυσικά)

Αναρτημένη εικόνα


Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή JuicePhone θα δείτε κατ'αρχήν όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής σας από το serial number μέχρι και το πόσες εφαρμογές έχετε εγκατεστημένες.

Επιλέγοντας τα Preferences θα δείτε τα:

● Automatically Check forUpdates, για αυτόματη ενημέρωση της εφαρμογής.

● Read iTunes Applications, το οποίο επιτρέπει την ανάγνωση όλων των ipa αρχείων και την δημιουργία εικονιδίων καθώς και προβολή λεπτομερειών και συνίσταται μόνο για γρήγορους Mac εφόσον οι εφαρμογές σας ξεπερνάνε τις 50.

● Multi-Core Optimization, που επιτρέπει την χρήση όλων των πυρήνων του Mac μας, με αποτέλεσμα η εξαγωγή των δεδομένων να γίνεται 2 φορές πιο γρήγορα στα νέα Mac.

● Ignore Backup Completion State, το οποίο αν τσεκαριστεί δεν θα μας προειδοποιήσει σε περίπτωση που το τελυταίο Backup μας δεν είναι ολοκληρωμένο σύμφωνα με το iTunes.

● Open Extracted Backup in Finder, για να ανοίγει ο φάκελος με όλα τα δεδομένα μας αυτόματα μόλις τελειώσει η εξαγωγή.

● Play Sound When finished, που απλά παίζει έναν ήχο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγωγής των δεδομένων.

Αναρτημένη εικόνα


Aφού κάνετε τις επιλογές σας θα επιλέξετε σε ποιό folder (Destination) θα γίνει η εξαγωγή και στην συνέχεια θα επιλέξετε "Complete" αν θέλετε πλήρες backup, ή "Custom" όπου μπορείτε να επιλέξετε μία μία τις εφαρμογές των οποίων θέλετε να σώσετε τα δεδομένα, αλλά και αν θέλετε να συμπεριληφθεί το "Home Folder", το οποίο περιέχει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα (SMS, σημειώσεις, επαφές, ημερολόγιο κτλ.), αλλά και το "Keychain" που περιέχει τα password για τις native εφαρμογές (λογαριασμοί e-mail, κωδικοί wi-fi κτλ.)

Το JuicePhone μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ: JuicePhone for Mac

[via funkyspacemonkey]

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 29/03/2010 - 21:04


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   giorgossssss

giorgossssss

    iPH Enthousiast

  • 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/04/2010 - 13:06

γεια σου φιλε adenadoume ευχαριστω για το προγραμματακι οντως πολυ ενδιαφερων ξερεις κανενα προγραμμα με το οποιο μπορω να διαχειριστω-βλεπω τα αρχεία με κατάληξη .db, .sqlitedb ευχαριστω.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες